HEMEL?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

In afara de Anda,care vad ca nu mai intra, mai e cineva distribuitor Hemel pe aici?

Anda???? mai traiesti????

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sunt , scuze de intarziere, sunt in Spania si nu prea am avut timp , marti ma intorc si rezolvam. V-am scris PM.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

A inviat Anda!
Multumesc de mesaj! Tinem legatura!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana99 spune:

quote:
Originally posted by nadyana

quote:
Originally posted by adriana99

Pentru mine crema pentru unghii a facut minuni. Eu, care nu reuseam niciodata sa am unghii tari si care se rupeau imediat ce cresteau putin, pot spune ca acum toata zia ma uit la ele de dragi ce-mi sunt. Asta dupa ce am folosit crema o saptamana.

Adriana

Ariana, cat costa crema asta de unghii?Trebuie folosita zilnic, nu?Este pt unghii in general sau pt. o problema anume?

Crema pentru unghii 50 ml 19,80 RON (cu reducere) si 29,70 RON (fara reducre)
Crema pentru unghii 30 ml este 11 RON (cu reducere) si 16,50 RON (fara reducere).
La inceput am folosit-o zilnic, seara, inainte de culcare, iar acum o folosesc dupa ce-mi iau oja de pe unghii.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana99 spune:

Daca va intereseaza sa participati la Conferinta Hemel on-line, care are loc marti si miercuri intre 20 - 21, lasati-va adresa de e-mail sa va trimit programul sa-l descarcati. Acolo se prezinta fiecare produs in parte, precum si sistemul de lucru si informatii despre noul concurs care incepe din luna martie 2007 in care se pot castiga: laptop-uri, videoproiectoare, un Mercedes.
Nu va costa nimic sa participati.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci pt raspuns, Adriana.Cred ca am sa incerc si eu aceasta crema.Chiar as fi interesata sa aflu mai multe pareri de la fete care au folosit aceste produse si au fost multumite, si in special cae dintre produse le-au folosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Pai, hai sa incep eu:
Sampon pentru par gras: de la spalatul pe cap la 2 max 3 zile, am ajuns sa ma spal la 5-6 zile!
Crema calcaie: face pielea de pe talpa piciorului fina ca a lu bb!
Crema de fata: foarte concentrata, foarte ok, mai ales pentru ten uscat sau mixt
Ulei anticelulita: piele fina, tine mult, il am de vreo 3 luni si ceva si l-am folosit sigur 2 luni zilnic; inca mai am din el, iti spun cand e gata rezultatul!
Crema piele: beton!
Masca fata: super; o recomand cu incredere
Crema maini: super ok inclusiv pentru maini extrem de uscate

Cam atat am folosit eu!

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Am castigat primi 2.5 Euro din aceasta afacere, pe langa 30% din vanzare!
Nici nu ma asteptam, am primit plicul cu informarea in dimineata asta!

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Am uitat sa spun si de produsele pentru bb:
ulei de corp bb - super
crema fata - face toti bani!!!!

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput