HEMEL?
Ce stiti despre HEMEL COSMETICS?
Sunt cosmetice naturiste pe baza de miere de albine.
Vreau sa stiu daca ati folosit, ce parere aveti, etc.!
mary si gogoasa mica
Raspunsuri
nusicasiely spune:
mama e reprezentant,asa ca eu folosesc.sunt foarte bune.cel mai bine mi-a facut crema de calcaie.o folosesc de cand da caldura primavara,si e foarte buna.au si un ulei pentru bebei
nusica,mama lui ely
danielac spune:
mama cumpara de la un distribuitor de ceva vrema, si sampoane, si lotiuni de corp dar foarte mult uleiul de masaj... e foarte multumita de ele!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
tasia spune:
unde gasesc HEMEL COSMETICS? doar la distribuitori? As incerca si eu, sunt deschisa sa incerc mereu ceva nou ![]()
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
mary_ary spune:
Mersi de raspunsuri,
Colega mea ma streseaza sa ma inscriu si nu stiam ce sa fac. M-am hotarat!
Mai putem continua discutia pe tema asta, mai ales dupa ce le voi incerca!
mary si gogoasa mica
Victoria spune:
si eu am cumparat o gramada, si sunt f. multumita de ele.Crema antirid, pt. calcaie, ulei antirid, ulei anticelulita...cea de calcaie chiar mi se termina, tre sa scriu sa-mi mai trimita..
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
danielac spune:
quote:
Originally posted by mary_ary
Mersi de raspunsuri,
Colega mea ma streseaza sa ma inscriu si nu stiam ce sa fac. M-am hotarat!
Mai putem continua discutia pe tema asta, mai ales dupa ce le voi incerca!
mary si gogoasa mica
sigur ca putem continua discutia dupa! abia astept!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
anda141 spune:
Si eu m-am inscris la Hemel, folosesc produsele si sunt tare multumita de ele. Crema de fata nu as inlocui-o cu alta. Si masca de fata e super. Deja fata mea arata mult mai bine de cand am inceput cu ele.
Sa il ajutam pe Alexandru
andram spune:
De unde pot cumpara produse Hemel? doar prin reprezentanti sau se gasesc si la Plafar/farmacii?
as vrea sa incerc si eu samponul pt par gras...
adriana99 spune:
Pentru mine crema pentru unghii a facut minuni. Eu, care nu reuseam niciodata sa am unghii tari si care se rupeau imediat ce cresteau putin, pot spune ca acum toata zia ma uit la ele de dragi ce-mi sunt. Asta dupa ce am folosit crema o saptamana.
Adriana
Angelinne spune:
Adriana de unde ai luat in Cluj Crema de unghii??? E chiar asa buna ca si eu am probleme cu unghiile.....Am mai auzit ca uleiul de masaj e f bun pentru dureri musculare. Tocmai mi s-a blocat spatele si nu mai stiu cu ce sa ma dau sa imi treaca!