Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
Alynutza spune:
Kitzy poate daca banuiam ceva grav, veneam la voi, dar asa e doar un control de rutina (dar vreau sa fie cat mai serios, ca n-am mai facut demult un control serios). Si eu sper sa fie ok, imi trebuie neaparat o solutie buna, pentru ca stau toata ziua cu ochii in monitor si ma resimt. Ochelarii nu stiu daca trebuie sa mi-i schimb, nu simt ca nu vad, desi probabil un 0,25 in plus n-ar strica.
kitzy spune:
Sa-mi spui si mie cum a decurs controlul,n-are ce sa-ti gaseasca daca nu te deranjeaza nimic. Si sotzul meu sta toata ziua cu ochii-n monitor si demult ma rog de el sa mearga la un control ca nu si-a facut demult, dar parca vorbesc cu peretii.
Alynutza spune:
Pai tocmai asta e, ca ma deranjeaza ca mai mereu is cu ochii roshii si ma ustura cateodata. Bine, n-am emotii ca n-am de ce, singura chestie care imi displace sunt picaturile.
kitzy spune:
Acuma no, si tu.... lasa ca o sa treaca si faza cu picaturile. Eu nu mi-am pus nicioadata picaturi in ochi dar banuiesc ca nu sunt tocmai placute....
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Kitzy poate daca banuiam ceva grav, veneam la voi, dar asa e doar un control de rutina (dar vreau sa fie cat mai serios, ca n-am mai facut demult un control serios). Si eu sper sa fie ok, imi trebuie neaparat o solutie buna, pentru ca stau toata ziua cu ochii in monitor si ma resimt. Ochelarii nu stiu daca trebuie sa mi-i schimb, nu simt ca nu vad, desi probabil un 0,25 in plus n-ar strica.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Ce mai faceti fetelor...ce dragut, ghiocei, martisoare ...aici nu stiu astia "cum se mananca" 1 Martie si nici 8 Martie
...noroc cu fostii colegi din Ro care si-au adus aminte de mine
Gio...multa sanatate la fecior!
Aly...eu dupa 7 luni de zile aici, muncind cate 10-12 ore cu ochii in monitor...am inceput sa lacrimez, sa imi simt ochii foarte obositi...si am amers la control...medicu a zis 0,25, nu e grav, nu trebuie ochelari dar incercati sa nu mai stati toata ziua cu ochii in monitor...usor de zis greu de facut (a se intelege imposibil)...rezultatul: am ochelari!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana te inteleg perfect, eu am prins un martisor in America, evident ca nici ei nu stiau cu ce se mananca, norocul ca mi-a trimis iubi martisor prin posta, m-am bucurat de el ca de nu stiu ce... mai ales ca pentru mine simboliza si ca nu mai este asa mult si ma intorc acasa.
Cu statul cu nasul in monitor, ce sa zic, asa sunt si eu, frate-meu tot imi spune sa fac pauze de 10 minute la o ora (adica dintr-o ora, 50 de minute acolo, 10 minute relaxare), dar nu prea reusesc. Eu ochelari am deja, asa ca... ori imi creste dioptriile la ochelari, ori imi zice sa-mi schimb jobul .
krelia spune:
Va pupez, fetele!
nu m-ati aruncat la cos, da?
Un martisor si o floricica de la mine, pentru voi, cu drag!
Nico, super tare! Mi-aduce aminte ca acum vreo 3, 4 ani (nu mai stiu exact) si pe noi ne-au asteptat 2 baieti (de-ai nostri) cu cate o frezie pt fiecare fata...a fost tare fain ...
Ah, vad ca ati ajuns si la discutia despre okelari ....Aly, ai grija cu atropina...sa nu te duci singura, ca vei avea nevoie de sprijin la propriu ..al meu era zombie dupa ce i-a pus atropina, nici la geaca nu mai vedea sa se inchida ...eu din cate stiu, atropina se foloseste pentru ati citi fundul de oki si pt a afla adevarata dioptrie (la atropina, muschiul e relaxat total si atunci cica s-ar distinge cat de "chior" esti cu adevarat.....oricum eu nu am experimentat...inca
Onutz, ce sa-ti spun...decat ..."welcome to the club!"
dar...oricum...pana sa ajungi la minusurile mele....cale lunga, drum de fier!
La mine in birou miroase a zambile ...am primit si martisoare, unul e super haios - e un Tweety cu aripioare, dupa ce ieri, hazbandu' imi luase o Mussette pe care am pus-o la telefon )e cu shnuruletz special), un Tweety cu inimioara si o ursulina mica cu bonetzica roz care, daca o apesi pe burtica spune "I love you", pe care le-am pus la chei...si un martisor de prins in piept care miroase a scortisoara si cuisoare...
..iar diseara, vizite la mame....
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Giova spune:
O primavara frumoasa si numai bucurii .
dezavantajul statului acasa, nu am primit nimic.
Dar il astept pe sot deseara sa vedem.
Marco e mai bine, eu cred ca febra e de la masele, face doar pe la ora 18-19 cam 38 si atat. Am noroc de un copil cuminte, care-mi doarme noaptea si saracul trebuie sa-i iasa 3 .
va si sper sa aveti o zi frumoasa!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
'Neatza!
O cafelutza fierbinte inainte de weekend!
Krelia eu n-am fost chiar asa de zombi, dar intr-adevar imi focalizam mult mai greu privirea, insa vedeam ok lucrurile de aproape. Oricum, a venit iubi dupa mine si se distra cand ii spuneam ca ma simt ca o cartitza... Avantajul e ca parca vedeam mai bine pe cand s-a intunecat, ca doar la ce pupile aveam... parca eram o matza in intuneric.
Oricum n-am scapat, doctoritza a zis ca-i ciudat, ca dupa ce mi-a pus picaturi, aparatul ii spunea ca eu n-ar trebui sa port deloc ochelari, asa ca maine merg din nou la un control, in alt loc unde consulta, sa ma vada si la alt aparat, sa fie sigura ca nu-s eronate aparatele. Asa ca maine alta tura de 'zombaiala'.
Revenind la ziua de ieri, am cutreierat magazinele (le-am luat pe toate la rand - Kaufland, Billa si Cora) si am praduit banutzii (dar ce conteaza, ca mi-am luat tava pentru tarte) si am vizitat mamele si pe buni mea cu martisoare (mai pe fuga, e drept, ca deja era tarziu si ne era foame).