Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
saluti la fete!
dupa poelegrinarile din oras...am ajuns si eu, in sfrsit, in fata calculatorului....cu treaba cat casa..si cu o durere-n vena...care sper sa treaca
Alino, sa nu faci prostia cu 10 ori pe zi picaturi...ca si mie mi-a mai recomandat odata una nush ce soi de picaturi...facusem o conjunctivita super marfa..si aveam vreo 4 soiuri de picaturi pe care tb sa le pun din ora in ora...era o fericire ...si cred ca aia mi-a..."intelegi" tu...okii...., de acum nu mai rezist nici la cea mai pica pala de vant...
De curiozitate...ce lacrimi iti recomanda dr? Eu, din cate stiu, exista Lubristil si Lacrisifi (acu, o sa ma uit acasa de care am avut eu, ca una din ele e mai buna..si mie cica mi-o dadu pe a mai buna)...insa mie imi recomandase de vreo 3 ori pe zi...iar eu nu aveam sticluta...erau niste recipiente de plastic, ca o eprubeta, careia ii rupeai capul si apoi avea un dopishor pe care il puneai dupa prima utilizare...oricum...de 10 ori mi se pare enorm..kiar asa kioromela nu cred ca esti...sau...kiar asa ochi uscat sa ai?...hmm...
kitzy, kateryna, Gio...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Mie mi-a recomandat Systane si inca un tip, dar ala nu-l mai stiu, ca mi l-a scris pe spate la reteta de ochelari si pe urma mi-a modificat reteta si nu mi-a mai dat-o pe aia veche. Cu 10 picaturi exagerez si eu, mi-a zis ca recomandat e de 4 ori pe zi, dar ca pot sa-mi pun de cate ori simt eu nevoia (adica si de 10) - nu cred ca va fi cazul. Sper sa observ o imbunatatire serioasa dupa ce schimb ochelarii si vor avea protectie. Si cred ca mai astept cu picaturile pana testez ochelarii noi cateva zile.
clau77 spune:
Salut si... primiti va rog urarea de La multi ani! cu intarziere...dar am fost plecata intr-o scurta vacanta in Tunisia.
Iaca si pozicile Tunisia
Alynutza spune:
Clau ce nostalgii mi-ai trezit...
clau77 spune:
Te cred
quote:
Originally posted by Alynutza
Clau ce nostalgii mi-ai trezit...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Giova spune:
Clau, cica o minivacanta.
frumoase poze, dar sincer, nu cred ca e pt. mine Tunisia.
Cat v-a costat? cate stele avea hotelul?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
clau77 spune:
Am spus ca a fost scurta pentru ca asa mi s-a parut. In seara dinaintea plecarii inca mai aveam de lucru la birou. Totul s-a petrecut foarte repede,fiindca am vrut sa profitam la maxim si sa vedem cat mai multe. Pretul unui bilet a fost 209 euro/pers. Am stat in Sousse, la El Hana Beach(3 stele.)De asemenea, au existat si excursii optionale. Noi am optat pentru cea in Sahara(112 euro/pers)in pretul careia a intrat, cazarea la un hotel de tranzit, masa, o plimbare de o ora cu camila si 5 ore cu jeep-ul.Totul a fost minunat cu exceptia hotelului, din Souse, in care am fost cazati.mutritele astea nu le-am pus aici intitial
[quote]Originally posted by Giova
Clau, cica o minivacanta.
frumoase poze, dar sincer, nu cred ca e pt. mine Tunisia.
Cat v-a costat? cate stele avea hotelul?
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
[quote]
Alynutza spune:
'Neatza!
Kitzy merci de cafea, mi-ai luat-o inainte.
Clau daca intrebai, iti ziceam sa nu te duci la hotelul ala.
Giova spune:
Neatza!!!
Clau sa inteleg ca baia din poze e de la al 2-lea hotel? nu prima unde e si camera....
Oricum ...nu e de mers cu copil mic acolo.
Asa ca..daca vom merge undeva anul asta...trebuie sa excludem Tunisia de pe lista. Nu stiu in malta cum e. Daca nu mergem in Bulgaria ca e ieftin. ce sa faci...prea multe avem anul asta, va fi un an greu, cu sacrificii....
Eu tot sper sa mergem..dar in Turcia a fost lux de lux, dar am si stricat la bani....
In sf. in dupa masa asta merg dupa filmatul de la nunta si videoclipuri . M-au sunat ieri, dar eram deja cu marco in parc si nu aveam banii la mine.
Abia astept sa le vad, ar fi si cazul, ca au trecut...6 luni ce mai.
_
nunta noastra