sa fie tiroida?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Buna...Mi-am facut si eu analizele pentru tiroida...au iesit bune analizele,ecografia tiroidiana normala,dar pe mine tot ma deranjeaza ceva in gat,de parca as avea un nod in gat...mi s-a spus ca ar fi tiroida pe baza de stres,de la lipsa de calciu...acum,nu stiu,dar tind sa cred ca e de la lipsa de calciu...cum iau o pastiluta de calciu imi revin...oricum,mergi sa faci analizele plus ecografia tiroidiana sa fii mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

quote:
Originally posted by Adrriana

Buna...Mi-am facut si eu analizele pentru tiroida...au iesit bune analizele,ecografia tiroidiana normala,dar pe mine tot ma deranjeaza ceva in gat,de parca as avea un nod in gat...mi s-a spus ca ar fi tiroida pe baza de stres,de la lipsa de calciu...acum,nu stiu,dar tind sa cred ca e de la lipsa de calciu...cum iau o pastiluta de calciu imi revin...oricum,mergi sa faci analizele plus ecografia tiroidiana sa fii mai linistita

Adriana

Am o poveste asemanatoare: toate analizele si eco pt. tiroida - bune, mai putin Ca si Mg! Deci, de la lipsa de Ca si Mg "sufocarea" mea. Doc mi-a spus ca prima data se trateaza deficitul de Mg, apoi cel de Ca.
Cand faci setul de analize, fa si Ca si Mg. (sa nu mergi de 2 ori, cum am patit eu)
Multa sanatate!

pozici

Mergi la inceput