Am racit. Ieri eram putin ragusita, azi deja nu mai pot vorbi decat in soapta. M-am speriat rau... Ma tot gandesc daca raman fara voce
?!
Am baut ceaiuri cu lamaie, miere, am luat tot felul de pastile pentru gat, am supt bombonele... Ce pot sa iau sa nu afecteze o eventuala sarcina?? Ajutati-ma!
bebe?!
Ai probabil o laringita. Ia niste dropsuri cu lamaie (tantum verde etc.), portocale, ceaiuri cu lamie si miere. Eu am ramas de multe ori pe "mute" da' mi-am revenit. Nu mi-am facut probleme pt. ca oricum n-am voce de cantat nici macar singura sub dush. Da' stai calma ca nu-ti pierzi vocea
In primul rand nu bea ceaiuri fierbinti ci caldute spre temperatura camerei.La pierderea vocii nu este indicata fierbinteala. Bea ceai de busuioc cu miere pentru ca este foarte bun in cazul in care ai vreun microb in gat. Voseptolul este bun si nu are contraindicatii. Daca poti sa-ti cumperi aparatul Salin ar fi nemaipomenit (eu am unul de cand am venit in Canada si ma ajuta si la bebelus cand are probleme cu nasucul). Nu te impacienta si vorbeste cat mai putin cateva zile ca sa nu-ti fortezi coardele vocale. Iti doresc multa sanatate.
mihaela
Multumesc, Papadie!, Mihaela
!
Problema mea mare e ca sambata am un examen oral la Master
bebe?!
homeogene 9 parca se numesc, sunt niste pastilutze homeopate, fara efecte adverse.
sanatate maxima,
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Am luat Homeovox tot de la Boiron... dar nimic
bebe?!