Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 29
Daconst spune:
Mirandolina,felicitari si bine ati venit acasa!

Marina,al meu doarme noaptea in ultima vreme,nu ma pling...doar ca ziua nu stiu cind are chef sa manance ca e mereu pe dos.
Messa,deci eu sunt in cazul cel mai greu de "programat".
Nu am ce face ca la mine numai combinata merge alimentatia.Deci rabdare imi trebuie.
Alinatxa,lasa bb sa manance cind si cit vrea ca el stie mai bine.Nu exista mult sau putin...fiecare are ritmul lui de crestere.Eu as zice ca al meu mananca putin,in comparatie cu ce aud la alte mamici,dar el ia bine in greutate si atunci e ok.
Sa vezi la cintar cum se prezinta si atunci poti spune daca mananca destul.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
ALINATXA spune:
Fetelor inca o data multumesc mult.Imi sunt atat de utile sfaturile voastre fac cat a 100 de pediatrii.Va pupacim pe toate
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
marybell spune:
Messa foarte de folos concluziile pe care le-ai expus fata de modul de a hrani bebelusul. sper sa reusesc totusi sa ii fac oarecum un program macar la 2 ore, cu toate ca alaptez exlcusiv la san, nu pot sa spun cat ma oboseste toata ziua la modul asta cand vrea si cat vrea el...
cristiana noi de bine de rau stam bine oarecum, avem casa nostra un apartament cu 3 camere destul de mare cu tot ce ne trebuie, un venit de aprox 1000 - 1300 de $ pe luna, si cu toate astea am spus clar, in momentul in care se iveste ocazia sa plecam nu mai stau pe ganduri, insa vreau sa plecam cu acte in regula nu oricum. sper sa reusim. va dorec si voua sa va iasa totul in viata asa cum va doriti.
roandre si eu l-am scapat pe Erik de o iritatie dintr-asta urata la funduletz tot cu galbenele, bephanten-ul nu prea s-a ridicat la rangul la care este pus de producatori.
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
ralu74 spune:
Alinatxa- parerea mea e sa incerci sa ii dai numai san , de cerut cere ea daca ii este foame, ei mananca cat au nevoie si cat le e foame iar au ei grija sa ceara. Mai amana daca poti formula, ar fi foarte bine sa reusesti sa ii dai doar san.
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
gabriela_s spune:
roandre cand vad ce scrii.......ce ritm haotic!!!!!cate kg ai dat jos?
macar sa vedem partea plina a paharului,o sa iti recapeti repede silueta (nu ca vaca de mine!!!).in alta ordine de idei,m-am razgandit:nu il mai facem pe bebe 2 dupa ce ne luam casa...e mai bine cu mama deocamdata,macar vreo 3-4 ani de acum incolo
acum realizez ca imi e de mare ajutor(cu toate ca are si ea pasarele vis-a-vis de cresterea lui bebe).
pentru iritatii incearca melkeft crema de galbenele.nasa lui bebe numai asa foloseste pt baietelul ei,si a scapat de toate iritatiile.la noi inca nu a fost nevoie.
mamicuta curajoasa!!!
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
marinar spune:
roandre nu stiu de unde ai atata putere safaci fata la 2 bebei si cele necesare in casa. eu ii dau emmei la fundic cu crema petrini si de cand o folosesc e totul super ok, are o piele...
messa super subiect. am si eu de adaugat ceva: pentru prima zi de dupa nastere sunt necesate tampoane de vata ceva mai mari decat absorbantele, mai lungi. eu mi-am facut tampoane din vata portionata de la sensi- asa e recomandat in lista aia, si a trebuit sa le modific pt ca ma faceam varza pe chiloti imediat.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gabriela_s spune:
marinaeu imi puneam pe chilot absorbante always ultra din acelea pt noapte,sunt cele mai lungi,ca si eu la inceput stateam cu ce venisem de acasa si era jale,pana mi-a zis o asistenta ca am voie sa imi pun absorbant,atata timp cat pe rana aplic vata sterilizata pe care mi-o dadeau ei.daca nasti prin cezariana nu mai ai grija asta...
mira ce hal de doctorita v-ati gasit si voi????sa nu zic ca exista ecograf,dar o pelvina se simte si cu mana...si nu cred sa fi fost craniana si sa se fi sucit in ultimele saptamani ,ca nu am mai auzit de asa ceva.doamne fereste...iar aia cu displazia de sold,exact ce ziceam:sunt mult pediatri care se arunca repede la diagnostice comune la nou nascuti si sugari(displazie de sold,dermatita atopica,etc).eu am o oarece admiratie fata de bransa medicala,dar pe unii medici iti vine sa ii strangi de gat........................
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
marybell spune:
fetelor mai trebuie sa nasca cineva? nu deschide capitol nou? cine stie poate o ajuta sa nasca mai repede
nu?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
Daconst spune:
Hai ca deschid eu repede subiect nou...nu de alta,dar parca vad ca nu mai scrie nimeni.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)