Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
Catalina spune:
Marina, dar parca te-am auzit ca o speli cu Trixera cand e buboasa, nu tu ziceai? Oi fi avut vedenii sau le incurc. In orice caz. Acuma pt ce o speli cu ou?
Noua ne-au trecut crustele de la sprancene (dupa ce le-am frecat asa cum a zis asistenta, ca sa se duca, vad ca s-au imputinat)dar pe picioare inca are bubitele alea asa ca o spuzeala ... . Cred ca ajungem la dermatolog.
Pai Marina, tu m-ai vazut pe mine ca numa' alba dalba nu's... Cum nici sotul nu e vreun balai ... daca iesea copilul alb mi-o luam ... sau cum zice Raluca, o puneam de-o valentina .
Pupici
marybell spune:
fetelor astazi la noi in casa e sarbatoare
, comoara noastra
Erik implineste 2 luni
vad ca nu are somn deloc s-a trezit de pe la 9 si deja au trecut 4 ore si tot nu vrea sa doarma, sta zambeste si cred ca in mintea lui alearga fiindca nu sta o clipa, da din maini si din picioruse continu.
am vazut ca ieri ati discutat despre suzeta, si eu sunt PRO-SUZI vorba lui Messa, insa nu stiu cum sa fac sa il conving pe al meu bebe sa o accepte. de cate ori am incercat si cred ca deja avem 1 luna de cand ne chinuim mereu o scuipa, ba mai mult imi arata ca ii vine sa
. asta e mai incercam...decat sa isi suga degetelul, prefer sa faca asta cu suzi.
referitor la subiectul de azi - si mie doctora mi-a scris o reteta in care imi recomanda anticonceptionale, insa cred ca o sa adopt si eu ca si Alintxa metoda naturala.
va pup pe toate
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
marinar spune:
cata sigur ma scufunzi, nu am zis ca o spal cu chestia aia. acum ii dau cu ou pt ca are si in caput bubite ca pe fata. oricum rau nu are ca sa fie, eu stiu de la cumnata mea care i punea nepotelei mele un ou intreb mereu in apa de baie pt ca face spuma.
aaa, eu sunt mai alba deci nu e pr, dar tare mi-ar fi placut sa fie Emma creola. dar poate se mai schimba...sau macar as vrea sa aiba un tem bronzant.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
sraluca spune:
Dormim de vreo ora, a dormit si ma-sa putin pana s-a trezit careva sa sune la tfn
. Dar alea 20 min au fost nemaipomenite. Acum il inteleg pe barbatul meu care pe vremea cand naviga daca prinde 5 min tragea un somnulet mic si era fresh de ziceai ca a dormit toata noaptea.
GIO sa stii ca pe mine m-au pus pe picioare homeaopatele. Acum 2 ani am facut o gripa groaznica cu febra si dureri musculare si dupa 2 zile de zacut am luat 2 zile trat homeopat si a 5 zi ma simteam de parca nu as fi fost bolnava niciodata.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
marinar spune:
raluca ce bine ca la voi merge cu infasatul. la noi nu si nu stiu cum sa o fac sa doarma ziua, sau macar sa nu urle. offf
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
Hai fetelor, ca ne-am intors si noi de la doctora, ne-am agitatdegeaba, are colici si basinici cat cuprinde, ne-a mai dat Lactuuloza pe langa Debridatul cel de toate zilele.
MESSA, sa-ti trimitem fato neshte perdele in bucatarie, ca sa nu stea mesutza degeaba! Au dreptate fetele, nu ai toata tigla pe casa, mai bine asa decat prea serioasa!
CATALINA, apai nu stiu ce sa zic, dar oricum ma simt onorata sa fiu in categorie cu tine! Dar cred ca mai am de exersat.
Despre subiectul zilei: noi o iubim pe mincinoasa de Suzi, azi-noapte a adormit de doua ori cu ea in guritza, trage cu nadejde. Si nu cred ca vor fi probleme majore cu dezvatatul, iaca, sotzul meu a fost dezvatat prin taierea suzetei, a plans cateva zile ca e "palta" adica sparta, si gata.
LIUDA, ai mare noroc cu bona asta, pesemne o si platesti regeste de nu o taie in tarile calde, cum fac atatea. Mi-e ciuda cand le aud pe fete ca le pleaca bonele fiindca e prea greu. Pai la ce se angajeaza, la prunci care dorm nonstop?
ADELA, e clar ca ti-ai insurubat capul cu fel de fel de idei, cum adica nu esti o mama buna? Las-o balta, iar daca nu te simti confortabil cu parul lung, taie-l nene, cu atata stres pe cap ti-ai gasit sa-ti lasi plete? Mie tare mi-a placut cum erai tunsa cand ne-am intalnit, iar daca e adevarat ca o sa inceapa sa-mi cada masiv parul pe la patru luni, cred ca ma tund si eu. Si asa cred ca cununitza de mireasa nu-mi mai pun
!
MESSA, pai da, tu cum faci utza-utza, cum da lapticul, sa facem un calcul, de 15 RON cat lapte cumperi? Hai ca am glumit. Si eu ma gandeam la faza cu autosuptul, da nu ajungeam la obectul cu pricina.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MARYBELL 
la multe lunisoare micutului ERIK!
GIO 
sa-ti traiasca printesicaVICTORIA!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by gio
si uitati aici cascat sa moara capraru de invidie
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
bine ca nu am si cartea lui Capraru...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
pako spune:
Salut
am ramas singuri acasa 2 zile...ma gandesc cu groaza la noapte cum o sa dormim.Liviu nu vrea sa doarma decat cu mine in pat, nu vrea in patutul lui..si apoi tot se trezeste de 2 ori pe noapte sa pape...iat Andreea nici cum nu e invatata sa doarma singur(in ultimul timp a dormit cu tati)...asa ca, cred c-o sa fac ture sufragerie-dormitor
Pt. hemoroizi eu servesc proctolog dupa spalaturi cu galbenele...la recomandarea medicului.
Monu, noi tot nettacin am luat pt. ochisori...cica e pentru sterilizarea lui...acum ii dam inainte cu masajul ca sa iasa secretia aia galbena...Cu laptele, poti sa-l schimbi...trebuie si mare atentie la concentratie, sa se respecte dozarile....si poate si ceiuletul ajuta.
Adela, sa stii ca poate fi si de la stres....bea multe lichide,ceaiuri de chimion, fenicol, lapte....poate e doar o perioada urata, fiecare trecem prin asta cand lactatia scade....^PUNE-O PE MICUTA LA SAN MAI DES...daca vezi ca nu mai are ce suge da-i putin ceiulet (asta pana ti se mai incarca tie sanii cu laptic)eu asa fac.Pupici
ma duc sa-i culc.....