PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 29
Babee spune:
Neata!
Am vazut si filmuletele cu papaciosii, mergaretii, pozici cu dintisori..scumpi foc si mari deja .Noi nici nu mergem, nici dinti n-avem..dar asteptam
Nu ramanem noi de caruta![]()
Am stat si m-am gandit, povestea noastra legata de ortopezi nu trebuie spusa, am tras mult si nu vreau sa sochez pe nimeni.Parerile mele sunt doar ale mele, fiecare mama face dupa cum crede pentru copilul sau.NU am fost si nici nu voi fi niciodata de acord cu premergatorul, m-am cocosat si eu cu Phillip dar nu m-a "durut" pentru ca este puiul meu.Asa voi face si cu Rebecca, totul e sa faci cu dragoste.Copiii merita orice sacrificii, iar eu una le voi face.
Ma repet, sunt pareri persoanale, nu mi-o luati in nume de rau.
La noi este frig, a nins putin dar tare as vrea sa mergem undeva la zapada multa sa ne simtim bine.Ma pun sa caut ceva poate poate gasesc 
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Consi spune:

8 luni
RALUCA IOANA
6 luni
ANTONIA NICOLE
CHRISTIAN ALEXANDER

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mamaluidavid spune:
Buna fetele,
Ce bine ma simt,m-am tratat astazi cu o portie de cumparaturi pentru mine care pur si simplu m-a inviorat. Nu am putut savura pe deplin momentul ca doar erau copiii cu mine dar tot mi-a prins bine.
In ultimul timp(vreo 2 ani sa tot fie) mai mult cumparaturi pentru copii am facut,pentru mine mereu eram in graba si nu imi luam decat strictul necesar.
Astazi m-am rasfatat 
Intrebare pentru fetele care poarta ochelari V-au crescut dioptriile in timpul sarcinii? Daca da, v-ati revenit? Mie la ambele sarcini mi-au crescut,stiu ca e normal si ca revin dupa nastere.
Dupa ce l-am nascut pe David intr-adevar mi-am revenit,asta dupa vreo 4 luni.
Acum insa sunt aproape 8 luni si nici o schimbare
,nu mai vedeam clar cu ochelarii,era ceata din ce in ce mai deasa ,asa ca mi-am facut altii,si ce bine e sa vezi 
Acum ma gandesc oare trebuia sa fi asteptat mai mult? Oare mai revin la dioptriile dinaintea sarcinii? Dar nu mai puteam sta in ceata,mai ales acum ca conduc e periculos
si
sarbatoritilor zilei!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Babee spune:
Mamaluidavid sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat!
Eu am lentile de contact,nu mai port ochelari, dar nu mi-au crescut dioptriile dupa sarcini.Oricum nu sunt mari, dar am un ochi cu plus, altul cu minus.Poate la tine au fost mai mari de 3 si de-asta.Fa-ti un control si vezi ce spune medicul oftalmolog
Consi spune:
Am vazut si noi pozele si filmuletzele!
Asa ca:
pupam dulce printesele
:Alessia, Daria, Ana Maria si Ana (care este un ajutor tare simpatic).
si dam mana ca baietii cu
: David papaciosu', Luca Vorbaretu' si Razvan plimbaretu'.
Si mai tarziu - ca acu' m-ati ambitionat - o sa pun si niste poze si un filmuletz cu Luc al meu.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
angelli spune:
Babeeeu tot am pus sosete cu otet cind a avut Andreas febra si a mers acum nu stiu ce efect are otetul sau sosetele ude, de ce nu sunt bune?
Darianace ti-a mai raspuns Capraru pe lista ta de intrebari?
Andreas,soarele meu
mamaluidavid spune:
Babee nici eu nu le am foarte mari,eu sunt cu minus la amandoi. Lentilele nu stiu de ce nu le suport,am incercat 3 tipuri diferite,toate me zgariau pe ochi,asa aveam senzatia.Ochelarii noi i-am facut dupa control oftalmologic.
Multumes pt. raspuns
si bucurati-ve de zapada,nu credeam ca o sa ii duc dorul dar
,anul asta nu am vazut nici un fulg 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Muuh spune:
mamaluidavid eu port ochelari si mi-au crescut dioptriile in sarcina. Trebuie neaparat sa ajung la control. Eu port ochelari pentru ca imi place mult cum imi sta cu ei.
Babee sunt intru totul de acord cu parerea ta despre premergatoare si noi am fost in vizita la un ortoped de copii si mi-a spus clar: Nu premergator. Eu am un caz in familie, finuta mea merge si acum (are patru ani) pe varfuri din cauza premergatorului. In plus mie mi se pare periculos ca copilul ajunge in mult mai multe locuri si este oarecum nesupravegheat.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Babee spune:
Angelli mie medicul de la spital mi-a spus ca este gresit, otetul chiar si diluat cu apa ataca pielea sensibila a copiilor.Suficiente sunt doar sosetele ude sau impachetari in prosoape ude, il ultima instanta baie in apa rece.
Mamaluidavid uite eu nu am avut probleme cu lentilele, o mica jena simt si eu dar trece.In schimb nu pot conduce mult, obosesc repede.Lentilele mele nu sunt nu stiu ce marca, Pearle este firma la care merg.
Tweety7 spune:
Ce fac
mele? Mi-e tare dor sa "vorbesc" cu voi, dar nu mai pot scrie asa des in perioada asta, fiindca mi-a dat husbandu de tradus din romana in engleza o suta si ceva de pagini. Daca la asta adaugati maraiala cotidiana a Clarei, gatitul pentru pitica si pentru noi, curatenia, spalatul si calcatul, va dati seama ca de-abia imi ramane timp sa va citesc. Oona, Anasia saru'mana ca va ganditi la noi.
It's great to be missed!![]()
Am vazut filmuletele lui Annemarie, ale Sarillei, ale lui Ancutex, ale Rolendanei, ale lui Mihatocae (
- miss u, girl!), ale lui Doniro. Toti piersicutzii sunt desavarsiti!!! 
Andaua bine ai venit!
Dariana multumesc pentru informatiile date de Capraru. 
Eliza multumesc pentru linkuri! 
Acum, fugitiv despre noi. Doar ce ne-am intors de la vaccin (l-am facut pe cel de 4 luni - stiti voi ca noi suntem intarziate din punctul asta de vedere) Avem 8400g, adica a luat doar 400g intr-o luna si-o saptamana. Oare e putin? E plangacioasa nevoie mare, ca-i cu gingia umflata rau sus. Sta bine in fundulet de la 5 luni jumate, dar am uitat mereu sa precizez asta pentru listutza. In schimb, nu se deplaseaza. Daca o asez in fundulet, acolo o gasesc oricat as lasa-o. Acelasi lucru daca o asez pe spate. Pe burta uraste sa stea si ma gandesc ca asta-i motivul lipsei de miscare. Precizez ca stie sa se rasuceasca si de pe burta pe spate si invers, doar ca-i tareee puturoasa. Mai sunt piersicutze care sa stea acolo unde sunt asezate???
Ne-am intalnit cu Iulenca si Maria ei cea dulce. Priviti cele doua domnisoare!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!