PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 27
Lushk spune:
Urez si eu La multi ani sarbatoritilor din acest week-end!!!!
Eu ziceam ca o sa stau ca o buba zilele astea...asi...de unde...am facut curatenie, am facut mancare, calcat la greu...
si iata-ma`s franta numai buna pentru o noua saptamana 
am vazut toate pozicile si toate filmuletele cu piersicutze ochioase, papacioase si plimbarete...sunt la zi ![]()
Despre Calma Baby ce sa zic...poate am avut eu asteptari prea mari sau nush da` tot se trezeste plangand de 5-6 ori pe noapte, e drept parca e calmeaza mai repede...in fine...
Va pup si ne vedem maine la
in
sa speam ca odihnite...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI SI AZI 
Andrei Vladimir 

Alexandru George 

Andreea Maria 

David Kaname 

Mara Ilinca 

Ioan Alexandru 

Antonia 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
maryion spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Consi am reusit sa ii fac o poza pentru albumul cu dintzosii,ma ajuti si pe mine sa o pun acolo? Mersi...
Asa ca iata poza in care in sfarsit www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070226&ctime=063413" target="_blank">ni se vad si dintisorii.
Sper ca este ok ca ti-am trimis poza asa..daca trebuie pe mail sau altfel sa imi spui.Pup
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME
Felicitari!
Imi place ca Razvan a inceput cu "dreptul" (piciorul drept).
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICIMary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
katik spune:
buna seara la lume!
uram si noi LA MULTI ANI! sarbatoritzilor din acest we.
sinziana, eu mi-am luat aparat de aerosoli de pe net cu 1.700.000 anul trecut ca stiam ca la krisztina am avut mare nevoie din cauza otitelor repetate.a plins si ea tare dar in final s-a obisnuit saraca. daca te intere o sa caut factura sa-ti spun firma.
cit depre tusit ma exaspereaza de-a dreptul. dupa o tura de antibiotice nu i-a trecut de tot iar dupa vreo saptamina de pauza din nou a inceput.ma apuc si eu de aerosoli, sa vad ce zice dr. de dr n-am dat de joi ca e plecata din oras, ma infiintez miine la cabinet.
emiliapop, robi a avut bubite pe tot corpul, in afara de fata, git. cel mai mult pe miini si picioare, pe spate si burtica avea numai pielea f. uscata. acum arata f.bine, are pielea ca de bebe din nou
.
va spunem noapte buna, sper sa mai apuc miine sa intru, daca ma lasa fii-mea, miine n-o duc la gradi ca ii curge si ei nasul un pic.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Buna!
Hai ca acum ca am prins cat e de usor sa bagi filmulete pe dropshots,o sa il mai filmez pe arici sa am amintiri...pana atunci, ia uitati-va www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070224&ctime=093416" target="_blank">cum ne pregatim noi sa mergem...
Mi-am gasit intrebuintare acum...ma cocosez de cat ii place sa mearga asa...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME
Uau ..ce baiat mare ..deja merge in picioare
..Sunt invidioasa
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
Gata ...sunt la zi cu cititul .
Asa ca va pup
si eu de NOAPTE BUNA !!
Pe miine 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
Priscilla spune:
Sunt mamica unei printzese de 7 luni,si inca suntem stirbe.Nu vor puturosii de dintzisori sa iasa,si parca nu mai am rabdare sa-i vad prima "margelutza".Dar asta este..................poate este mai bine asa.
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by doniro
Buna ziua, mamici de piersicute! Am avut o noapte ff linistita (nu de alta, dar a fost mama la mine si a dormit ea cu Daria), azi am papat bine si dupa papa am tinut un adevarat recital. Iata filmuletul...
www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070224&ctime=100428" target="_blank">DARIA CU CHEF DE VORBA
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
Doamne e super haioasa ! Si are o fatza asa luminoasa...cred ca am mai zis asta, un ten asa frumos.
Cand a inceput filmuletul barbate-miu zice: "aoleu, s-a trezit grasu' "...( crezuse ca s-a trezit Alex al nostru
)miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Ancutex
Priviti aici cum se distreaza fiica-mea cu tati
http://www.dropshots.com/ankutex
Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

micutza zambareata !miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Fetelor sorry. Revin cu tariful ptr Bran. Deci tariful este 160 RON cu TVA, taxa locala, mic dejun, acces sauna si jacuzzi si sala fitness. La Eden avem cada cu hidromasaj, fara mic dejun. Astept sa vad ce hotarati.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
Uitati unde am stat noi de neinumarate ori, inclusiv acum in ianuarie:
http://www.craiasa- muntilor.ro/ Stergeti spatiul dintre - si muntilor
A fost 1 milion pe noapte cu pat dublu, baie in camera. Restaurant e in curte. Am poze in album.
Sau tot in Moeciu ( Bran ) am stat de cateva ori la Cheile Gradistei, tot in ianuarie aveau cu 1 mil si ceva, dar pana in 1.6 mil. Aveau apartament cu 1.8 milioane:
http://www.cheile gradistei.ro/cat_hotel_minihotel_vila_cheilegradistei.html
Stergeti spatiul dintre cheile si gradistei
Asta e ala cu paraul in restaurant. Au o mancare super bestiala, cand am fost acum in ianuarie era super aglomerat, au super calitate la tot.
Of, ce-as mai veni si eu cu voi.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex