Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna seara, Livada

Andreiut este un nazdravan cu energie care nu ma lasa nici sa respir. Acum a venit si tati, asa ca profit de ocazie sa raspund repede.
Ralucis La multi ani!
Luana, ai ghicit, sa stii ca mi-e dor de tine. Ce face Hora? Sa stii ca mi-e dor de voi. Nu ne-am mai vazut de mult. Ma bucur pentru tine de bona, sa o stapanesti sanatoasa!

Tuturor va multumesc mult pentru urari si va dulce.

Plec ca mi-e o foame de mor, si dimineata am facut clatite, mmm, au iesit foarte bune.

Andreealui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

andruska bine ai venit la noi! Asteptam poze cu puiul tau!Am votat si eu ciresele Hora si Timeea acum 5 min, dar nu mai stiu cine mai participa de la noi si mi-e greu sa le gasesc.. Vreau si eu linkuri daca aveti.Tare mandri vom fi sa avem o castigatoare cireasa. Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Si eu am votat-o pe Hora, dar pe Timeea n-am gasit-o. Diana, ne dai link-ul? Fuguta, caci am vazut o poza cu 71 de voturi! Si multumesc pentru ca mi-ai amintit de Capraru, azi i-am facut gym inainte de baie, dar s-a crizat in ultimul hal, de n-am mai putut sa-i fac masaj. Asta-i ghiaurelul meu, n-am ce sa fac.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

eee, am avut o duminica frumushica foc!
Hora a primit vizita unui cavaler yumm-yumm.... Horia! Virgi, cred ca tare greu mai dam drumu' unei asa frumuseti si cumintenii!! Nu numai ca e cuminte, dar sa-l vedeti cum papa.. deschide gura ca un pui de vrabiuta, lasa capul nitel pe spate si casca ciocul laaarg, iti vine sa-l manci pe el in loc sa-l dai de papa!! iar asa o lauda venind de la noi, care nu avem probleme cu masa, pai sa stiti ca e ceva.
ca intr-un cliseu, binenteles ca cea mai interesanta jucarie dintr-un morman era exact cea care ii trebuia celuilalt. tot precum asteptarilor, ne-am obosit tare tare - socializarea asta, uff!- asa ca spre finalul vizitei am inceput sa le apreciem pe mami si sa vrem numai la ele, fiecare la a lui. incepem sa fim bagate in seama, sa te tii de-acum incolo..
(si sa mai stiti ca Horia are o mami si un tati foarte misto, dada! pai ce ma miram io ce baiat frumos, ca altfel cum sa fi iesit?!) si mai e si cuminteeeee..!!
astea sunt vestile bune. vestea rea e ca, dupa toata reclama asta, declar inchisa lista aspirantelor la mana lui Horia! (Dana, nu ma bate, e spre binele lui, sa fie cumpatat; daca dau buzna toate fetele il strica!)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

am dat eu mai sus linkuri la ambele poze, Lacra. si multumim pentru vot! si tie, Ama!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Hei, hei, hei

nu e chiar asa: in legatura cu marea intalneala a celor doi horicici;
baiatu a fost finut pentru ca venise in petit,nu? doar nu era sa sara din prima pe fata; si auzise el ca cica daca o vrajeste pe mama, dupaia usa e deschisa, respectiv inchisa mai incolo pe la 16 ani cand o sa stam cu urechea lipita de camera lor si o sa ne intrebam: oare ce fac acolo, ca e cam liniste; iar faza cu gurita - asa e; e ca o vrabiuta in cuib, care asteapta linistita papica;

una peste alta - va recomand tuturor care aveti o ciresica prin apropiere, dar nu neaparat, petreceti cateva ore impreuna si o sa va umple de bucurie; plus ca dupa aia pica pruncii morti de oboseala de zici ca nu-i adevarat

a, si mai incolo o sa venim si cu poze, drept dovada bineinteles

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Andreea - bine ai venit in livada; sedere cata mai placuta!

Diana - vazut Timeea plimbareata de biberon - e geniala faza; si imi place si cum iti spune la un moment dat Vladut ca te iubeste; iti creste inima, nu alta;

Lacri si eu zic sa nu-ti faci griji pentru Alec; fiecare cu ritmul lui, mai ales ca el face chestii pe care altii nu le fac; au un stil si asistentele sau dr astia sa te bage in sperieti, si noi paranoice cum suntem ne ingrijoram imediat (aici vb mai mult in numele meu - mama stress); ma gandesc ca stimularea prin gimnastica si masaj ajuta totusi foarte mult; cel putin in cazul nostru a mers; o sa vezi peste doua saptamani ce viteza o sa ia mocutza prin casa de o sa regreti perioada de pana acum;

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

am dat eu mai sus linkuri la ambele poze, Lacra. si multumim pentru vot! si tie, Ama!

io tot cresc

Am mers pe calea link-ului matale. Mda, eu ce sa zic, nu am fata, asa ca, nu aspiram sa ne faca Horica curte

Asa ca, ne dam bine pe langa alte fete, uite-asa... Cu dedicatie, de la bunica lui Alec ( si de la Alec, evident), inca un cantec pentru Raluca lui Adib ( dar si pentru restul cireselor):

Cand afara s-a-noptat,
Eu imi asez papusa-n pat
Si culcandu-ma cu ea,
Ca o mama-i cant asa:
Nani, nani, nani-na
Dormi frumos papusa mea.

Daca-adormi mai repejor
Te iau maine pe razor
Si-ti culeg o micsunea
Ca sa te gatesti cu ea.
Nani, nani, nani-na
Dormi frumos papusa mea.

Iar papusa ascultand
Isi inchide ochii bland
Si in cantecelul meu
Simt c-adorm usor si eu...
Nani, nani, nani-na
Dormi frumos papusa mea.

Am adormit 5 prunci, toti baieti, cu cantecul asta. Adica: 4 frati si una bucata fiu rasfatat, razacios si lenesutz( stiti voi la ce ma refer, ghiaurelul lu' mama )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor noua cred ca ne iese unul din dintii de sus ( aia din mijloc ) ca e mofturos, il doare cand trage din biberon, am incercat cu o tetina mai moale, cred ca d'aia a si vomat ieri....asta e, o sa treaca, mie o sa imi mai iasa niste fire albe de par , noroc ca ma vopsesc...

Am o intrebare care cred ca intereseaza pe toata lumea:
Cand om vrea sa stam mai mult afara cu ei ( bine, aici inca nu se pune problema ca e frig, dar sa zicem ca ma duc intr-o vizita ) si ne apuca ora mesei de fructe sau legume, cum putem sa luam papa la noi ca sa nu se strice ? ( nu vreau sa-i dau la borcanele cumparata ).
1)Adica am o lada frigorifica, pot sa-i fac mar copt cu biscuite si branzica si sa pun intr-o casoleta de plastic ? asta o papa si mai rece, adica pot s-o scot din timp afara din lada si sa se faca la temperatura camerei. Am zis mar copt pt ca asta nu cred ca oxideaza.
2)Dar cu legumele cu carnita/ou cum facem ?
3)Dar cu sucul de fructe ?

Lyly eu nu ma mai stresez un legatura cu progresele. De ex al meu a fost cred ca ultimul care a inceput sa se invarta de pe spate pe burta si invers si sa stea singur in fund...acum le face asa de bine ca abia il imbrac ...asa ca sunt sigura ca le va face pe toate cand o sa vrea muschiu' lui. Nici eu nu am mers in 4 labe ci direct in picioare si sunt om normal. De altfel scrie in toate cartile ca sunt copii care nu merg in 4 labe. Sa vezi tu ca dupa ce o sa mearga singuri, dupa ce o sa alerge si alte d'astea o sa ne stresam ca de altu' vorbeste si al nostru nu...( ma rog, poate n-o sa fie asa, dar am dat un ex ), adica mereu o sa ne intrebam cate ceva, e normal...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Cred ca exista genti speciale pentru papica, parca am vazut, caut pe net si-ti arat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

Andreea - bine ai venit in livada; sedere cata mai placuta!

Diana - vazut Timeea plimbareata de biberon - e geniala faza; si imi place si cum iti spune la un moment dat Vladut ca te iubeste; iti creste inima, nu alta;

Lacri si eu zic sa nu-ti faci griji pentru Alec; fiecare cu ritmul lui, mai ales ca el face chestii pe care altii nu le fac; au un stil si asistentele sau dr astia sa te bage in sperieti, si noi paranoice cum suntem ne ingrijoram imediat (aici vb mai mult in numele meu - mama stress); ma gandesc ca stimularea prin gimnastica si masaj ajuta totusi foarte mult; cel putin in cazul nostru a mers; o sa vezi peste doua saptamani ce viteza o sa ia mocutza prin casa de o sa regreti perioada de pana acum;

POZE
Horia Alexandru

Incerc sa nu ma stresez, dar deja i-am transmis si sotului starea mea, ieri incerca sa ma calmeze, insa azi l-am auzit cum vorbea cu Moaca, caci nu mai vroia sa-l ridice, ii cerea sa intinda el manutele ca sa se apuce de tatsu... cred ca a inceput si el sa se ingrijoreze... bineinteles ca Alec nu si nu, urla si astepta sa fie luat pe sus ca de obicei Noi am gresit. Acum copilul plange cu 10 randuri de lacrimi ca-l silim sa faca si el efort, altul decat topaiala lui mult iubita si
Insistam cu exercitii si masaj. Multumesc pentru suportul moral

Mergi la inceput