ampicilina in sarcina

ampicilina in sarcina | Autor: elenamonica

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
la 11 saptamani in urma unei culturi de col (colposcipie) mi-au depistat cei de la lab polizu streptococ de tip B asa ca doctorita mea a zis sa iau 30 pastile de ampicilina cate 2 la 8 ore de cate 500.
Ea spune ca nu exita pericol dar vreau sa stiu daca a mai luat si altcineva antibiotice.Vreau sa ma linistesc!!!!!!!!In afara de asta nu prea mai am nici un simtom de sarcina , sunt deja in 15 saptamani , nu mai am greturi, doar o oboseala imensa si sani care luceaza si sunt mariiiiiiiii , in rest nu ma mai simt ASA gravida ca atunci cand aveam greata aia.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

eu am luat augumentin 5 zile,acum vreo doua saptamani,la indicatia medicului.Mi-a spus ca o infectie netratata,mai ales in primul trimestru,e mai daunatoare decat antibioticul.Am luat si la prima sarcina,tot pentru infectie in gat,si a fost ok.Eu zic sa asculti medicul.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu am luat Ampicilina cand eram gravida cu fetita ,facusem o infectie urinara severa asa ca m-am indopat cu ampicilina,fetita nu a avut de suferit asa ca urmeaza sfatul medicului cu incredere.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 35+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Ampicilina e un antibiotic slab si este permis in sarcina.
Eu am luat de 3 ori augmentin in 4 luni de zile (infectie urinara la 6 sapt., si amigdalita pultacee la 13 si 16 sapt.). Mi s-a spus si mie, ca si Irinei, "ca o infectie netratata e mai daunatoare decat antibioticul."
Eu zic sa stai linistita! La 15 saptamani deja e depasit primul trimestru (cu atat mai mult antibioticul nu afecteaza sarcina), astfel ca simptomele initiale de sarcina sunt mult diminuate, mai ales greturile. Oboseala si tensiunea in sani sunt semne clare ca ESTI gravida! Poti merge la orice cabinet particular/policlinica cu plata ca sa-ti faci o ecografie si sa te convingi ca bebelushul tau este ok.

Sarcina usoara!

18+ www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Eu am luat doua ture de ampicilina injectabil..si asta nu a mofidicat nimic innfara imbunatatirii starii de sanatate a mumei
Hi,hi Olgutzza da cate asemanari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica

Eu am luat doua ture de ampicilina injectabil..si asta nu a mofidicat nimic innfara imbunatatirii starii de sanatate a mumei
Hi,hi Olgutzza da cate asemanari

Deja incep sa-mi pun intrebari...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">18+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput