corector pentru zona ochilor
O intrebare: ce corector care sa ascunda cearcanele de sub ochi preferati: stick sau fluid?
I-l folositi inainte de fondul de ten sau dupa...
mi-i se pare mie, sau cel stick accentueaza ridurile fine din jurul ochilor?poate nu l-am folosit cum trebuie?
s-au facut mai multe intrebari![]()
si mai am o intrebare: fard de pleoape: mat- cremos sau sidefat pt ascunderea ridurilor?
pt impatimitele de make-up: pls un raspuns pt ca de 2 ani de cand stau cu bb pe acasa sunt posesoare de cearcane destul de vizibile.
pusi!
Raspunsuri
Angelinne spune:
Batonul corector e mai uscat de accea in strat mai gros s-ar putea sa usuce zona si sa se formeze pliuri. Trebuie pus f putin punctiform si pe urma intinzi cu degetul. Iar fardurile cremoase iara trebuie avuta mare grija la aplicarea lor deoarece pe un ten mai gras s-ar putea sa se stringa .Oricum depinde f mult de calitatea lor. Eu am gasit fardurile Ruby Rose care sunt foarte ieftine si de f buna calitate. Nu se string si nu se sterg!
silvana.ady spune:
Din cite stiu eu concealer-ul se aplica direct pe piele si nu pe fondul de ten. Deci aplici concealer in jurul ochilor iar pentru restul tenului, fond de ten. Dupa aceea se pune pudra - daca folosesti, iar deabia dupa, farduri de pleoape, obraz si buze.
Eu il prefer pe cel solid. Il am intr-o cutie si il aplic cu un buretzel.
Fardurile sidefate accentueaza defectele, nicidecum nu le ascund. Eu le prefer pe cele praf pentru ca nu "se aduna".
Oricum, mai mult somn cred ca face cel mai bine pentru cearcane ![]()
Chantal spune:
Ramlore, si eu am observat ca stick-ul accentueaza ridurile asa ca mai bine cu cearcane decat cu riduri. Poate nu stiu eu sa-l folosesc dar oricat de putin am pus, efectul a fost acelasi...
maxinne spune:
eu ma impac f bine cu un stick corector de la max factor care de fapt ar fi un fond de ten corector si poate de aceea nu e chiar asa "uscat" ca alte stickuri care intr-adevar parca accentueaza ridurile fineee..Oricum o crema potrivita pt ochi - hidratanta inainte de machiat mi se pare ca "face diferentza"
SI mie mi se pare cafardurile sidefate accentueaza ridurile, deci mate.ce farduri de calitate mai folositi ?eu pt ca am avut niste probleme oftalmologice sunt f atenta akum
sa schimb f des fardurile de ochi-cam la o luna-asa ca sunt in cautare de cutiute mici si fara sidef mono/bicolor..
mamaluidavid spune:
Eu folosesc concealer-ul fluid Yves Saint Laurent de 3 ani si sunt atat de multumita.E sub forma de pix.
Se intinde foarte bine si usor,nu raman urme,nu imi usuca pielea,sincer nu am gasit nici un defect pana acum.
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
country girl spune:
Anticerne pour petits matins de la Bourjois, sub forma de stilou cu pensula.
Absolut fabulos ca rezultat.