Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 4

Giova spune:
Moni ce pot sa-ti spun...bafta SI MULTA RABDARE.
March pune filmuletul cu Ioana nuda...
Bianca ma bucur ca a papat dani. Doamne ajuta sa-i treaca cat mai repede.
Ana de France unde ai poze cu Alexandre de la party? le-am vazut numai pe site-ul danei.
Noi acum papam si pe urma afara, nu e soare, dar e cald si frumos.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

marchplayer spune:
cata, as fi vrut sa merg saptamana asta, asa aveam programat dar daca m-a dat robert peste cap cu programul lui mai aman cu toate ca moooor de curiozitate. Dar acum ca am zis ca merg impreuna cu Robert sa aflam sexul bebelusului il astept si pe el. cred ca voi merge prin 15 martie.
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Biancas spune:
Uitati ce am muncit euhttp://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/DSC02781.jpg
Moni (ma refeream la pozele de ieri, nu la ce s-a intamplat azi la lucru
)..
Spor la lucru.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

marchplayer spune:
Giova pun filmuletul imediat ce se trezeste ca este aparatul in camera unde doarme si eu sper sa doarma cam pana la 3.30 macar. sa stii ca am facut ostropel asa cum ai zis tu! sa vad daca-i place si Ioanei!
Cata, ce zici tu ca nu-i cuminte Bia??? pai cu toata sticlaria aia la indemana ei si inca nu-i transformata in cioburi...eu zic ca-i foooarte cuminte.
Ioana ieri mi-a soart termosul in care ii puneam apa calda pentru lapte! Am luat o panarama de prin zona din lipsa de altceva dar nu tine apa calda nici 1/2 ora asa ca trebuie sa ajung repejor intr-un hipermarket ca lapte cu apa la temp camerei nu vrea.
Moni, bafta la ce fa ci tu acolo! Ca eu nu pricep nimic si nici n=as vrea ca m-ar durea capul!!!
Alina ma bucur ca este Ayan mai bine!! Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi cand ne-or iesi si noua maselute
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

loren@ spune:
March inseamna ca prima va da vestea Denisa...voi ce va doriti? Instinctul ce-ti zice? Eu daca as mai face vreun bb vreau tot fetita!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

dana_ene spune:
Auuu, Bianca !
Moni, ce pot sa-ti spun? Spor si nervi de otel!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Giova spune:
Bai Bianco si tu esti la fel ca moni. aoleu stomacul meu!!! aici pe tastatura.
March vad filmuletul cand ne intoarcem de-afara.
Am facut ostropel aseara si pt. noi, daca tot mi-a mai ramas carne de pui. Sper sa pape Ioana.
gata mergem sa ne imbracam.. pe mai tarziu
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

alin@ spune:
March, dar stiu ca ai putere de stapanire! Eu eram demult la 100 de ecografii!
Dana, ma bucur ca a iesit bine cu vaccinul, manechin o faci pe Roxana! Pupici!
Bee, pupici si Anei sa isi revina cu burtica. Momentan si noi cu diaree, dar cred ca de la dinti.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

alin@ spune:
Gio, de ce trebuie sa plecati? Si de ce nu il puteti lua pe Marcolino? Cu cine il lasi?
Bianca, si eu am mancat d ela cofetarie acum ceva asemanator, ca d efacut in casa nici gand. Nu tu timp, nu tu talent la prajituri.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Biancas spune:
Si noi iesim imediat afara, astept sa termine Sandra temele si mergem intr-un parc. O sa iau iartul cu mine si am sa ii dau acolo.
La noi nu e asha cald, sunt vreo 8 grade.
O dupa masa placuta tuturor.
Alina, praji cu mere se foarte f ushor de facut si e si gustoasa. Mie imi place sa gatescPacat ca sotul meu numai maine va manca ca e la servici azi.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006