Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 29
toanca spune:
Ce bine de voi ca va ganditi la concedii....
As vrea si eu.
Dar eu de luna viitoare imi schimb locul de munca si nu voi putea cere concediu ca proaspata angajata

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
asteryaro spune:
Florina, incerc sa-mi imaginez suferinta ta... Dumnezeu sa-ti dea putere, sa fii tare, pentru ca David are nevoie de tine. Pastreaza increderea ca va veni si bb2. Mult curaj iti doresc, sa poti depasi cu bine.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Giova spune:
Andrei si ASabina Maria!!!
Sa cresteti mari si frumosi si numai bucuri sa aduceti parintilor!!!
Florinini of doamne, nici nu am cuvinte sa/mi exprim parerea de rau.
Sa/ti dea D/zeu multa putere sa treci peste asta
. Stiu ca vei reusi, ca esti tare si mai ales trebuie s-o faci de dragul lui David. Stai linisitita ca va veni si bb2.
Eu sunt la Clau la birou astept sa iasa CF/ul sa mergem la notar sa semnam contractul pt. apartament.
Pe marco l/am trimis cu un prieten acasa, ca a sosit si mama.
Am niste draci....nu am facut bagajul, nu m-am spalat pe cap si mai trebuie sa-mi intind si parul.
N-am chef de calatoria asta, sincer.
Concediul nu stim unde il facem, ma gandeam la Tunisia, dar trebuie sa ma interesez mai muklt. Sau ne-ar place in Sicilia, acum sa vedem, ca si cununam anul asta si sa vedem cat ne putem intinde.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
alin@ spune:
Gio, nu pleca mai asa cu inima indoita. Lasa ca vii repede. Drum bun inca o data si pupici lui Marco!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
Giova spune:
Toanca pai de ce iti schimbi job-ukl?
Cata am vazut ca a lui Bianca calut, dar e roz, asa ca ii iau altul, e mai maricel, sper sa-i placa.|Oricum e mai ieftin la cel de la Chicco, si cam la fel.
Alina pai cum sa nu plec asa? cand nimic nu iasa cum trebuie. stam pt. un rahat de act, nu CF-ul, ceva al firmei, si nu-l mai elibereaza odata, cu spaga cu tot, si nici notarul nu accepta fara ala.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
FLORININI IMI PARE TARE RAU
! SA SPERAM CA DATA VIITOARE VA FI OK SI CA VA FI FOARTE REPEDE ASTA!
GIOVA DRUM BUN!
EU SUNT INCA LA BIROU,ASTEPT DUPA O COTZOFANA DIN ITALIA
SA PUNA NISTE PRETURI PE FACTURA CA SA POT DA DRUMUL CAMIONULUI SA PLECE..
SI TTREBUIA SA PLEC LA 11 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Giova...nu te enerva acuma inainte de plecare. In caz ca nu terminati plecati putin mai tarziu ca oricum cu masina plecati nu?
Noi avem dintele nr 7
(cred ca aia i-a fost problema azi noapte...cred ca azi noapte i-a spart gingia)
Moni deja esti acasa..presupun
Toanca....acum ma gandesc ca in caz ca imi gasesc de lucru pana in vara ciu-ciu concediu in tari straine
Nici nu imi vine sa ma gandesc ca o sa stau acasa si voi muncii...
.
Oricum pana la vara faci ceva vechime si la cateva zile de concediu o sa ai dreptul
1.75 zile ai dreptul la o luna muncita...deci vreo saptamana poate puteti fugii si voi undeva.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Moni...am scris in acelasi timp

Prin Ardeal nu trece nimeni? Vad ca Moni isi face planuri la vara sa mearga la mare, pe valea Prahovei...pe la Tg-Mures nu vine nimeni?
Avem o zona de agrement.. vara...super
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
maraki spune:
Florinini imi pare rau pt. tine! Pupici lui David 
La multi ani bebeilor sarbatoriti zilele trecute si celor de astazi Sabina si Andrei 

Moni asa bine ai descris cum petreceai la mare cand stateati langa bazar incat mi-ai facut pofta de mareeeee!!!Poate ajungem si noi in Grecia anul asta, sa vedem....
Fetelor ce imi place de Paula
sta ce sta si baga cate un mesaj de fiecare data cand e un bebe sarbatorit
pana ce si Giovei i.a urat La multi ani
Paula mai baga si tu poze noi ![]()
Cata unde ai poza cu Bia pe calut? Vreau sa vad daca e la fel ca asta care il are Angelo, el nu sta pe cal decat cateva secunde ![]()
Alina, socrosenia mirosenia ma enerveaza de cate ori vine la noi ca ma pupa si pe Giorgos la fel...la venire si la plecare...eu nu sant asa...de cate ori nu mi-am spus sa i-o tai ![]()
![]()
Socra-miu deja si-a instalat scaun de masina pt. Angelo
dar pt. cand nu stiu
Astia au impresia ca bebe este jucarie nu om
Eu m-am ofticat ca s-a apucat sa umble sa-i faca pasaport grecesc lui Angelo, fara sa imi spuna nimic si acum ei sant la mana mea ca au nevoie de o hartie din Ro
Eu trag de timp si nu o fac
si uite asa i.am spus azi lui Giorgos sa-i facem pasaport nemtesc copilului 
Giova te duci in calatorie cu masina...pt. ce iti mai intinzi parul? Drum bun, sa ajungeti cu bine!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
loren@ spune:
Bia s-a dat 1 ora in calut pina a adormit si am prins-o cind cadea de pe el
Bai ce buna e gloaba astaaaaaaaaa!
Maraki in drop sunt pozele cu calutul!Pina acum de dim a stat 1 ora jumate!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete