Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 27
cosmi1975 spune:
neata gagici 

sarbatoritilor
ce bine ca puteti sta asa tarziu la vorba , eu al 11 sunt paaaaaa
si eu abia astept la mare anul asta ; noi stam in eforie nord foarte mistoooo la o familie care si a tras o vila de mori super conditii cu baie in camera aer conditionat ce mai marfa si au si curte unde se pot juca copii iar de anul asta au gacut si piscina . Noua ne place la particular deoarece mergem in gasca si stam in curte la vorba , rumy si carti toata noaptea
.Cu masa nu avem pb ptr ca papam la carciuma -- sa ma vedeti ce unghii am dupa 10 zile daca nu fac nik

asa ca anul asta gata mergem cu tot familionul plus mama pe post de bona
acum 2 ani a fost cel mai misto vacanta 10 zile mare , 7 zile la bran si 10 zile la tara --sa speram ca si anul asta tot asa ca liber am cel putin eu de la 15 iunie la 1 septembrie
va pup si vb
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
alin@ spune:
La multi ani Sabina si Andrei!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
loren@ spune:
Neata...noi ieri o zi buna ...Bia a dormit toata noaptea in patul ei
si la Mall a fost prapad....a inceput sa bata din picior ca Bocanila ca vrea la centru cu bile si cind ii ziceam ca e prea mica tipa "bai" si "ba" de raminea lumea muta in loc
...La Diverta a descarcat bateriile de la toate jocurile, a dus cartile din dreapta in stinga
, peste zi a facut si greva foamei stind de la 6 dim pina la 6 pm numai cu suc si citeva lingurite din masa de prinz
..A facut baie cu Dan pentru prima data in cada, dar nu i-a placut..s-a cam speriat, deci tot eu ramin baza la chipa chip!
Giova calutul e beton..eu ti-l recomand, Bia sta cam 1 ora pe el/zi!
Imi pare rau ca s-a lovit si Marco!
Ieri Bia a cazut pe spate de pe cubul pe care se urcase si a dat cu ceafa de covor..alt plinset, alta distractie!
Daniela o sa caut filmul la Mall sa-l inchiriez...Off, vad ca si Roxanica a cazut..pup sa treaca
...Bia arata acum tot ce avem la fata, la buric ii zice inca "tite", desi incerc sa o conving ca nu este a3-a tita!
Continuam sa zicem "bebe" la TV, dar nu numai la copilasi..Misto cu marea, noi mergem cred ca la sfirsit de iulie inceput de august la Mangalia vreo 2 sapt. cred...Abia astept vara sa ieseim mult afara si sa nu o mai imbrac asa gros pe Bia..si pe mine!![]()
Moni vad ca si Diana dansatoarea de hip, hop
a facut buff..eu sunt sigura ca nu trece zi fara sa faca Bia poc mai usor sau mai rau...din pacate!![]()
Irina sa stii ca numai falcile si copanele sunt de Bia...ca in rest e chiar supla..fata de cum era...acum la 11 kg si putin...si cred ca in ritmul in care maninca atingem 12 la 1 an jumate!
Pup pe Mario care am vazut ca e inalt de 82 de cm
..apropo, si aici ai ochit-o..ma cam face Bia...adica ma maninca cu fulgi cu tot
...Apropo Giova si eu tot culcat o masor pe Bia ca in picioare s-a crizat ultima data...mai incercam in weekend ca am o aratare gradata pe perete, daca sta, iti zic cit are!
Any bafta la vaccin
...noi in jur de 6 aprilie facem Priorixul!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
La multi ani Andrei si Sabina! 
Bia nazdravana
poze noi
alin@ spune:
Noi am dormit bine azinoapte, Ayan e mai calm.
As vrea si eu parola de la contul comun, sau daca nu s epoate, nici o problema, o rog atunci pe Bianca sa imi trimita pe mail melodia de la Eurovison.
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
loren@ spune:
Am uitat, Bia de dim m-a vazut ca i-am taiat o unghie la picior si mi-a luat foarfeca si incerca sa le taie pe restul!
Bia nazdravana
poze noi
Florinini spune:
Dragile mele,
De mult nu am mai scris, ar fi trebuit, dar uite ca acum vin cu o veste foarte trista. Astazi am fost nevoita sa merg la medic ca am avut ceva usoare sangerari si dupa un ecograf s-a constatat ca bibi meu cel mic s-a oprit din evolutie. Sunt asa de necajita si incerc sa fiu optimista sperand ca Dumnezeu o sa fie cu noi si cu micul sufletel care nu mai e. Nici nu stiu ce sa mai zic, decat ca simt ca se termina lumea ptr. mine. Si inca e acolo inauntru in burtica si nu-i mai bate inimioara si aveam astazi 12 spatamani. O sa-l lasam sa iasa singur, si in cazul in care o sa apara coplicatii o sa trebuiasca sa fac chiuretaj. Sper sa nu ajung acolo.
Nu mai pot sa scriu nimic acum. Sper sa treaca, dar durerea o sa fie mereu cu mine si nu o sa pot uita niciodata pe bibi mic pe care David il pupa asa dragostos.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
cosmi1975 spune:
FLORININI imi pare rau ...cuvintele sunt de prisos dar daca iti mai doresti bebe dumnezeu te va ajuta sigur
pupici ai grija de tine 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
loren@ spune:
Anca am intrebat-o pe mama si nu a fost sterila recoltarea..atit!
Of mai Flori...offf...tare greu iti e...imi pare fff. rau..nu stiu ce sa zic mai mult...Pupici lui David!
Bia nazdravana
poze noi
alin@ spune:
Florinini, imi pare foarte rau! O sa treci cu bine peste asta, imi dau seama ca e greu si suferi. Pupici si tie si lui David!
Poze cu noi