Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neazta ...la noi e vreme urata si ploua
Eu azi noapte am visat ca mi-au cazut toti dintii din partea de sus, aratau bine in afara.. 1 l-am scos eu cu mana si era foarte gaurit inauntru , avea o scobitura in care parca era dinte macinat...
Am citit pe net ca asta inseamna moartea unei persoane dragi sau boala Sper sa nu se intample asha ceva.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Eram pe pagina 2 adineauri...
Mai sa fie...acum vad ca am 3 stelutze... oare cand mi-a mai aparut una Cred ca la 1500 mesaje
Dani s-a trezit la 7, a baut 250 lapte si s-a culcat inapoi.
Fetele din Moldova cica la voi vor fi azi 0 grade ..brrrr

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

La multi ani Oana Maria!
Noi suntem dupa o noapte din aia strong, mi-e mila de el tare ca nu mai iese maseaua asta odata!
Moni, si pe mine ma uimesti cu Diana, face lucruri pe care putini le fac la varsta asta. Sa stii ca este chiar inteligenta!
Mirela, Acum cica Locomondo se numesc Todomondo, i-am vazut si eu aseara, mie mi-a placut melodia, gabi zice ca e "o oboseala".
Gio, il faci si tu stripper pe Marcolino ca Ayan, daca are inclinatii, nu te poti baga peste talentul omului!
Irina, bine ca n-a papat Sabina ceva ulei din ala, adica cantitate prea mare. cred ca nu poti fi niciodata destul de precaut cu copilul. Gaseste ce nici nu te gandesti si in secunda doi e si in gura.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Alina cand te aud ca scrii ca va chinuti cu o masea...ma apuca frisoanele Noua numai dinti ne-au iesit si se trezea noaptea, dar cand o sa ii iasa masele. Si cica la canini e urat de tot

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineata si de la mine. Aproape mi-am terminat cafeaua cititnd ceea ce ati scris pana acum.

Any, mersi pentru informatie. Deci de-acum vom face analizele acestea cu totii. Aha! E bine de stiut. Pana la urma-i un lucru bun.

Bianca, fain tare parcul vostru. Sa inteleg ca Dani se simte mult mai bine, da?

March, am vazut-o pe Ioana. De milioaneeeeee cum alerga ea sa se vada in oglinda. Dulce tare!

AnaS, ma bucur ca a reusit Alex sa se vada cu Tudor. Multumim lui Alex! Iar tu ai fost de nota 10 .
De Tibi ce ne mai povestesti?

Alina, Cata, cred ca si pe noi ne asteapta vreo maselutza, ca-i tare agitata, scancita, nervoasa de sunt chiauna rau.

Irinutza, sa-i fie bine Sabinutei dupa vaccin.

Ali, pupam vanataia Iarinei.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata...noi ieri duopa 12 am avut o zi super...Bia fara crize, a dansat la greu cu Dan si are noi stiluri de dans..se tine de genunchi, da cu spatele, se invirte...musai sa o dau la dansuri...super faza: ne-a pupat...pe Dan de 3 ori pe mine doar 1 data...bine si atit!
Azi sa vedem ce ne mai asteapta!
Am citit de Sabina unsa cu ulei si de Iarina cu ochisorul vinat....offf

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Daniela "welcome" in ERA CHIAUNELII!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Dana, e mai bine Dani..cel putin eu asha vad. Azi vreau sa ii dau sa pape supica si pilaf de orez cu carnitza ca i l-am facut alaltaieri si e in frigi. Sper sa nu sotul ca si el a zis sa ii dau numai lapte 3 zile. dar Dani cum nu e prea prieten cu laptele...
Eu cred ca a slabit, mie asha slab mi se pare...
Trebuie sa il cantaresc intr-o dimineata sa vad cum sta.
Tocmai am primit o zambila in ghiveci de la sotul meu.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Dana, sa speram ca Roxana va suporta mai bine iesitul de masele. Pupici!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput