Barbatul care si-a iubit cel mai mult nevasta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pin' la urma, ala care o iubeste cel mai mult n-o ia de nevasta.

ca sa n-o oblige sa faca atitea lucruri minunate pt. el: sa nasca, sa isi puna silicoane, sa spele, calce si gateasca cu inventiile astea imperfecte...samd.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Adusca....intreb si eu cu uimire:pe bune ca e adevarata povestea cu tipul asta cu vasectomia?Zau ca l-as trimite si pe al meu la reciclare la el....Ce stil de a privi contraceptia,foarte interesant!Na,eu asta as zice ca intradevar isi iubeste nevasta...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Ana, noi acum incercam sa facem un bb; dupa ce avem un bblica mic (sau o bblica mica) am stabilit, de comun acord ca sotul sa faca o vasectomie. Pe mine nu ma ingrasau contraceptivele, dar imi dadeau cumplite dureri de cap; sterilet NU VREAU sa imi pun, nici unul din noi nu vrea relatii intime cu prezervativ ptr. restul vietii noastre sexuale, asa ca el m-a intrebat daca e ok sa isi faca vasectomie. Raspunsul meu: aaa... DA!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DARAEL

Sigur a fost Adam – a “donat” una bunata coasta ca sa apara Eva.... ca apoi Eva i-a facut faza cu marul este doar o pura intamplare istorica ....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Hmmm... eu nu cred ca Adam a 'donat' coasta, ci mai degraba ca Dumnezeu i-a 'luat' coasta! Maaaaaare diferenta!

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tlaura

Fratilor, de unde stiti ca cei care au inventat diversele obiecte de ajutor casnic amintite mai sus s-au gandit la noi, la femei? Poate unii le-au inventat gandindu-se catti bani vor face cu ele, altii pentru faima de inventator, iar altii pur si simplu pentru ei barbatii singuri care s-au saturat sa spele de mana, sa mature, etc!
Iar cel cu prezervativul, ca sa nu-si faca vasectomie! Etc!

Laura, mama lui Andrei

Poze

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Si eu la fel cred: ori ptr. faima, ori ptr. ei, ca erau singuri, necasatoriti si nu avea cine sa le faca...

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza
...
Replica lui barbate-miu la faza asta: "Pai ce cauta pe capul omului cand vrea sa creeze??? a batut-o si vantu' si ploaia', ea nu domne'!!!
Sper sa nu imi sariti in cap, a glumit mey si el!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

M-ai omorat! Cred ca e cea mai haioasa replica!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

[quote]Originally posted by onitza
...
Replica lui barbate-miu la faza asta: "Pai ce cauta pe capul omului cand vrea sa creeze??? a batut-o si vantu' si ploaia', ea nu domne'!!!
Sper sa nu imi sariti in cap, a glumit mey si el!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

M-ai omorat! Cred ca e cea mai haioasa replica!!!

_

SUBSCRIU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Cel care ofera sotiei telecomanda tv-ului din proprie initiativa si care ridica colacul de la WC "in anumite momente" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Cel care spala/culca/gadila copilul cat se uita subsemnata la "neveste disperate"
pacat ca e numai martea

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

nu mai stiu daca anul trecut sau acum doi ani ,o femeie de la noi din tara s-a operat de o tumoare gigant,a dat-o si pe discovery,iar acum vre-o luna au dat-o iar la tv complet refacuta si era impreuna cu sotu ,care spunea ca i-a fost mereu alaturi.chiar el a spus ;ca niciodata sa nu-ti abandonezi sotia la necaz;asta da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Este barbatul care-ti sta alaturi pentru a infruntra necazurile pe care nu le-ai fi avut daca nu te maritai!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput