Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 29
roxanae spune:
Ce cantitate de lichide beau fetelor bebicii vostrii (lapte, ceai,apa,suc) pe zi?
Sarah bea in jur de 500-600 ml pe zi.Ma gandesc ca este cam putin.Daca incerc sa ii dau ceai mai mult de 50ml/zi vomita - nu-i place.
mexxa spune:
Fetele care alimentati copii cu lapte praf incercati sa le dati peste 100ml apa,ceai pe zi...
Sebastian din cauza ca organismul lui nu avea suficiente lichide a facut o mica deshidratare...dar netratata poate fi destul de rau....
pupici.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

CristinaGoji spune:
Roxanae, Mexxa - eu nu reusesc nicicum sa-l fac pe Vlad sa bea mai mult de 50ml/zi, si 50 e foarte mult. De regula bea 20-30 ml.
Cum sa-l fac sa bea mai mult? Eu am citit ca daca in casa nu-i exagerat de cald, ei nu au nevoie de atata lichide. Eu una sper sa fie asa cum am citit, ca altfel ii bai. La noi in casa sunt cam 19,5 grade.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
Vauva, Sephora, v-am admirat copiii frumosi!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
scumpik_lui spune:
mexxa daca aveai fetita poate deveneam cuscre ![]()
vazut Matti cu viata in roz si Mathias cu primul lui om de zapada. Frumusei tare barbateii.
Lili la noi e mult mai multa zapada ![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
flavia ramona spune:
Itzy, multumim ca ai intrebat de noi. 
Eu sunt intr-o pasa mai proasta si de aia nu intru, incerc sa citesc da nici asta nu prea am chef si colac peste pupaza am facut si o otita groaznica si de ieri seara am niste dureri nasoale. Imi pun picaturi Otis T si iau paracetamol sau algocalmin pt durere si inflamatie, ca alte antiinflamatorii nu-i voie. Abia am dormit azi noapte de durere. 
Cine-mi trimite si mie ID-ul si parola de la mail-ul comun, ca le-am avut da nu stiu ce am facut cu ele.
Bogdi manaca asa si asa, adica, azi de ex., a baut dimineata 10 ml suc de morcovi si la 2 vreo 10 lingurite de oiure de legume mai moale. Am inceput de duminica si sper sa inceapa sa manance mai mult ca sa putem trece si la altceva.
Bucurii de 23, 24 si 25.
Nu stiu daca mai intru zilele astea asa ca va doresc weekend placut preventiv.
CristinaGoji spune:
flavia ramona - uite
ca sa-ti treaca 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
scumpik_lui spune:
Deschide cineva sub nou sau deschid eu?
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
flavia ramona spune:
Cristina
, din pacate se anunta nori si mai negrii pe o perioada mare de timp. Da cu credinta in DD merg inainte.
scumpik_lui spune:
Flavia multa sanatate! Ti-am trimis PM.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)