Bucurii de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Vaiiii dar ce insorita e Finlanda...venim si noi!!!! Bianca este mortalaaaaa!!!!!! Chic si finuta foc....Iar tu mai Vauva imi pari atat de cunoscuta...nu stiu imi pare ca te cunosc sau semeni cu cineva cunoscut mie...tare familiara imi pari...

Alina Morostes ce mai face Adelina, mai e ragusita?

Iar voi .... Gabitzica si Flavia? pe unde umblati si nu semnati condica pe aici ?

Tanima tu ce mai faci? Iti recuperasi vesta ai? Aaaa voiam sa iti spun ca si noi tot cu cantatul d ema stie tot blocul cred...mai mult ii cant decat ii vorbesc mi-a placut aia cu foaie verde flori de tei....etc esti zapacita rau... mi le-am notat si eu

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Apropo de pusca ...eu cred ca cea care va sta cu pusca la picior voi fi eu si nu sotul meu...aoleu nici nu vreau sa ma gandesc...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

La noi cred ca sotul sta cu pistolul

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

pe unde sunteti mai fetelor,...rad singura pe aici???????? vreau companie acum cat imi doarme bubulina ca apoi...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

naaaa ca s-a trezit...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

mexxa Luca ti-a trimis tie si lui Sebi ici. Am vrut sa iesim afara sa facem poze sa vedeti dar este prea frig pt bb si de aia am facut de pe geam

Vauva am vazut fotomodelul Bianca, scumpica foc

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

multumesc pt ajutor
vazut cat e de soaaaareeee si cald(o dulceata cu ochi albastri ca cerul)uite cam o juma de ora mai stau eu c apoi vine sotu s stam si noi ca porumbeii nu neam vazut toata sapt

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Itzy chiar asa dura o sa fii de o sa stai cu pusca in mana? Eu stiu de unde m-ai putea cunoaste? Numa daca ai ajuns vreodata pe la Cluj sau prin Ardeal, ca din Bucuresti slabe sperante sa ma stii.

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Si io tot asa ziceam Itzy ca-l tiu acasa pana la 35 de ani cum a stat taxu,si care ziceam ca mamele astea de baieti ce bulangioaice sunt,sper insa sa nu fiu una de alea dar in stilul asta.....

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mai scumpik m'am topit de la pupicu vostru...

Mergi la inceput