Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 25
Vauva spune:
Am vazut un Vladutz asa de scump
si cu niste ochi frumosi tare! Ah si am vazut-o si pe Tweety
!
La multi ani Roxana, Vladutz si Rares!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Sephora spune:
Am citit tot
Lakioana felicitari Riana
Liliana tarc nu am luat inca sunt in cautari,eu il pun inca in scoica pe Matteo,carutul meu are 3 capete si merge folosit pana la 3 ani,am si scaun de masina luat din Italia de la Bebe confort,care merge de la 9 kg pana la 18 e smecher rau (ca se misca in toate pozitiile) ,frumos foc puiu mic
Eloise bine ca Vladut e ok.
Gety felicitari si s-o stapaniti sanatosi
Ramo la noi a mers cu primi 5 ml de suc de portocale,incearca Debridant
Mirabela felicitari ptr lista (trebuia o schimbare)
Itzy am pus filmul sa vedeti cu face MAtteo de vreo saptamana,incontinuu tipa asa (si-a descoprit vocea si-i place mult)solist de opera il fac.Ste se oftica ca nu zice "papa" si ca zice numai "ma-ma"
Celor nascuti in zilele de 22 si 23 

Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Zicea cineva ca a primit mes de la moderatori ca pozele nu se pun dupa frumusetea copilului ci dupa cum e facuta poza,ce-o vrea sa insemne asta(ca si io am primit 2 la fel),ca poza n-a fost pusa oricum si e o poza super dupa mine (cea cu doi ursuleti)bebe nu iese foarte mult in evidenta ptr ca e intre umbra si soare....Nu inteleg poate imi traduce-ti si mie,va rog.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
CamiSol spune:
Pentru mamicile interesate, am trimis pe mail-ul comun "Ghid practic pentru cresterea copilului pana la 5 ani " , de June R. Oberlander , profesor psiholog in SUA. Este o carte foarte interesanta.
_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
eleņia spune:
camisol care e saitul comun ca nu ma pricep
e cumva cel de pe super eva?
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
matahut spune:
quote:
Originally posted by eleņia
camisol care e saitul comun ca nu ma pricep
e cumva cel de pe super eva?

Nu, Elenia, nici vorba! Este vorba despre emailul comun. Iti trimit pe PM datele pentru a putea intra!

Camelia, multumim.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Vad ca nu ai PM-ul activat. Activeaza-ti PM-ul!
Intra la Profil personal si bifeaza ca sa iti activezi PM-ul!
scumpik_lui spune:
Buna mamicutelor!
Cristina, Itzy si roxanae multumim
ici
L-am vazut pe Matti cum tipa (ce glascior are
) si pe Vladut.
ici la amndoi ca sunt niste scumpiiiii.
Am pus niste poze mai noi, iar aici e zapada din fata blocului.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
eleņia spune:
gata lam activat(sper)
la cat sunt eu de aiurita....
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Camelia, multumim.
Cu placere!
Si inca o carte interesanta, dar fiind prea mare nu am putut sa o trimit in mail-ul comun . Se numeste "Dati copilului vostru o inteligenta superioara" de ST Engelmann si o puteti lua de pe rapidshare.
Iata si linkul:
http://rapidshare.com/files/17748599/S_T_Engelmann-Dati_copilului_vostru_o_inteligenta_superioara.zip.html
mamicile si bebicii!_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...