Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 30
desiree spune:
fetele care nu pot vedea slide-ul meu
incercati asa:
click aici: http://desiree7000.slide.com/
sau click aici:
http://desiree7000.slide.com/p/5/Mamica+fericita
dandu, sa imi dai de veste daca l-ai vazut !
pupici si spor la bebe 2 !!!

![]()
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian
slideshow fulguletz
mihaela-p spune:
s-a dus roseatza! nu ma mai doare,dar iau in continuare tratamentul,ca sa nu recidiveze mastita.
m-am hotarat sa-mi iau o pompa electrica avent ,e cam scumpa,dar am obosit sa pompez, poate asa va fi mai usor si nu va mai ramane lapte,sa recidiveze mastita.
ii dau lapte praf,ca nu ii place al meu,probabil din cauza antibioticului.
mai am galme mari in sanul cu probleme,dar macar a disparut roseatza si nu mai doare.
o sa tot incerc sa o pun la san ,doar doar se va intampla minunea si va suge din nou.
pupici
o zi frumoasa!
ruxandra_sb spune:
Multumesc mult gandurile frumoase. 

Ma duc sa deschid capitol nou.
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
ingeras26a spune:
Alexandra, Chris 
Fetelor, daaa si eu vreau sa ac gimnastica si nu stiu cand am voie sa ma apuc... stie cineva? la cat timp de la ceza?
Ca mai am 4 kg de dat jos, acum am 56 si tre'sa ajung la 52, ca sa ma incapa hainele de cand am ramas gravi...fac masaj, dar as vrea si gimnastica.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
OanaCat spune:
Si eu vreau bb2 dar doctorul mi-a spus ca trebuie sa astept 1 an pana se reface organimul.
Si vreau si eu la sala dar ma doare rau mijlocul de la nastere.Uff cat sa mai astept.
Multumim pentru primire.

Nicole
veronici spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Am si eu o INTREBARE pentru fetele care s-au confruntat cu candida pe limbutza lui bb: a trecut la cineva candida sau n-are sens sa ne mai batem capul? Si daca a trecut, cu ce ati dat?
Ca eu am fost la 3 medici (cu alte probleme, recunosc) si fiecare mi-a dat alt tratament. Adica unul mi-a dat nistatin (un sfert de pastilutza) pentru bb si nifluril unguent pentru sfarcurile mele. Un alt medic mi-a zis sa dau cu glicerina boraxata, altul a zis ca glicerina sa nu fie boraxata. Eu i-am dat nistatin si mi-am dat cu nifluril dar nu a trecut. Ca sa dau cu glicerina... nu stiu de care sa folosesc. Asa ca eu ce fac acu?
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Eu am dat cateva zile cu glicerina +nistatin si i-a trecut iar de atunci(vreo 2 luni) nu am mai facut.
In legatura cu masa nu ne mai tenta ca eu una tin post!!
poze rares
mamica de Rares Stefan
atudor spune:
Va pupa mamaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Nici nu mai stiu cand am postat ultima dataaaaa!!!!!! Rusinik sa-mi fie x 1000
. Mihai imi ocupa TOT timpul, nu ca ar fi plangacios, dar asa drag imi e sa stau cu el, sa ne jucam, sa cantam, sa-i dau jucariile cand le arunca pe jos, etc...
. Avem si noi 4 luni (mami tara mandra) si o sa incepem marea diversificare. Azi am facut vaccinasul, fara mari incidente. De saptamana viitoare incepem cu sucul de fruncte abia astepttttttttt ca de o saptamana refuza titi, papa exclusiv LP si a inceput sa se constipe usor... 
O primavara minunata va doresc tuturor!!! 
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi

- 3 noiembrie 2006 -