Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

MARINELAF
MARK ANDREI de ALEX.25
IOANA de ACS
DANIEL de DBUNNY

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by auras_v
[bebinuta persevereaza si vei reusi sa-i schimbi programul Adei ,greu e inceputul

mai am o intrebare pt voi, am uitat sa-l intreb pe doctor dar poate il sun, : CITE PICATURI DE VIGANTOL LE DATI PUIUTILOR ?
Eu ii dau acum 2 picaturi si ma intreb daca nu trebuia sa cresc .In prospect nu scrie dozajul in functie de virsta sau de kg .Anca are 7 kg .
va multumesc pt rasunsurile de ieri si

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA

Eu ii dau Adei 4 pic de Vigantol, mie nu mi-a spus doctorul sa-i scad doza.
Sper sa reusesc cu programul de seara: aseara a fost cam la fel si noaptea asemenea:trezire la 2, la 5 si la 7. Sper sa-i treaca repede ca nu reusesc sa o calmez la 7 fara papa si e cam devreme de la 5 la 7.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by anateo2004
fetelor,sunt suparata.am fost cu seba sa ii faca analize.data trecuta l-a nimerit din prima.acum l-a chinuit fara nic un rezultat.trebuie sa ma duc la un spital de copii,poate au mai multa experienta.sunt socata,a plans saracutul atata.si de la garou a facut multe echimoze mici,arata manutele lui tare rau.
pupici
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian

Ana, stiu prin ce treci, eu am trecut de 2 ori prin aceasta situatie cu Ada, ambele la spitalul de copii, unde se presupune ca ar trebui sa se priceapa:prima data au reusit dupa ce i-au gaurit ambele manute pe partea superioara a palmutei,direct din vena si a doua oara a fost mai urat,asa ca daca aveti de mers cu bebe la luat sange si vor sa foloseasca seringa spuneti-le ca la copilasi se foloseste doar acul simplu. si vei vedea ca la spital au un garou special pentru copilasi[

succes la spital!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

avem o zi super agitata...pus cap la cap doar o juma` de ora a dormit./..nu stiu ce are....
mi-a zis sa-i dau 2 pic de vigantol pt a i se inchide fontanela cat mai tarziu..cica asa e bine

laura multa sanatate tatalui tau

ruxandra imi pare rau de problemele in fam..te asteptam cand poti

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna ziua mamici,

Multumesc fetelor care mi-au trimis salutari: Dandusa,Bambo,Ramsan,Laura.

Am mai multe motive de absenta:ma simteam cam obosita si am hotarat cand doarme bb sa dorm si eu ,asa ca am lasat calculatorul.A fost mai bine.
Calculatoarele au fost in revizie tehnica,plecate de acasa vreo 3 zile.Asa ca ampierdut un capitol,ca de cititva mai citeam.

Intre timp am facut controlul de 6 saptamani.Rezultat:firele resorbabile sunt inca acolo,infectie cuEcoli si un stafilococ(nu stiu ce neam).Iau ovule Cervugid.
Si cum procesez tare greu de vreun an incoace am realizat abia cand am iesit din cabinet ca ar pute fi infectat si Mihaitza cu chestiile astea,dar nu mi-a trecut prin cap sa intreb.cand ma duc la scos firele de acum.Mama lor de spitale!

Am mai avut si petrecerea de botez..astept niste poze si o sa va arat.

Mihaitza are iar muci..de data asta sigur a racit.Punem colargol si sterimar.
Am mai intrat pe net sa caut despre stenoza pulmonara si m-am cam speriat.Incerc sa nu ma panichez..si sa sper ca va fi bine.Uneori mi se pare ca se cianozeaza in jurul gurii si aprind repede toate becurile sa ma uit mai bine..si e doar in mintea mea.Se mai intampla cand plange mult sau se screme dar ar fi mai grav dak s-ar intampla in stare de repaus.

Va pup pe toate,chiar mi-s fost dor de voi!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Lavinia, imi pare tare rau. Sper sa va faceti bine si tu si bb Mihaita.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Feteleeee, poftiti la masaaa!!! Am gatit , am facut ciorbica de porc, mancarica de cartofi cu carne de porc si salata orientala (cu putina maioneza ca asa imi place mie)
Care vine cu berea?

PS: a venit mami si m-a ajutat ca altfel nu razbeam

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Nu mai apare nici un client nou pentru site? Nu mai trimite nimeni poze?

Angi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI MARK ANDREI.....SA NE TRAIESTI SI SA NE CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA NE ADUCI TOT ATATA BUCURIE CA SI PANA ACUM....TE IUBIM...MAMI & TATI
Multumim tuturor pentru urari..auras_v,Bambo,Ank999,Ingerasa,DeeA,,
Bine ai venit in gasca noastra OanaCat...te primim cu drag...
Auras...pana acum i-am dat 2 picaturi de Vigantol dar la ultimul control pediatra ne-a zis sa-i dam 3
Ingerasa....super fain slideshowul..ce idee faina ai avut...ai luat-o de la inceput cu povestea Mayei......sunteti o familie frumoasa!
Kokorina..abia astept sa te vad....te faci iar blonda???
Dandusa......te pregatesti sa-i faci un partener de joaca Crinutei???????...asa vorbesc fetele...
Le urez si eu sarbatoritilor de azi...:Daniel de Dbunny ,Ioana de Acs si mamicii noastre forumiste MarinelaF...!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
Chiar daca sunt inca mic...tot am mai crescut un pic...maine fac 3 luni
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Am si eu o INTREBARE pentru fetele care s-au confruntat cu candida pe limbutza lui bb: a trecut la cineva candida sau n-are sens sa ne mai batem capul? Si daca a trecut, cu ce ati dat?

Ca eu am fost la 3 medici (cu alte probleme, recunosc) si fiecare mi-a dat alt tratament. Adica unul mi-a dat nistatin (un sfert de pastilutza) pentru bb si nifluril unguent pentru sfarcurile mele. Un alt medic mi-a zis sa dau cu glicerina boraxata, altul a zis ca glicerina sa nu fie boraxata. Eu i-am dat nistatin si mi-am dat cu nifluril dar nu a trecut. Ca sa dau cu glicerina... nu stiu de care sa folosesc. Asa ca eu ce fac acu?

Angi poze

Mergi la inceput