***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 29
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by dianalaura
Mai fetelor, da voi aveti niste scoruri pe la Bucuresti...! Daca e capitala se presupune ca toata lumea are salariu de la 2000 ron in sus? Uite, la noi la Zalau de exemplu am facut echo 3D plus Cd cu poze cu 50 de ron, toata afacerea. Si pot spune ca a fost morfologica, ca nu mai fusesem la dr asta si mi-a masurat toate cele, nu s-a uitat doar asa...
Cat despre nastere, pe aici la o nastere normala se da la dr cam 1-2 milioane, iar la cezariana 100-150 de eur. La anestezist cam 1 milion ma gandesc sa dau eu..si normal, asistente, infirmiere...ca la astea tre sa la dai zilnic, iar la noi se sta cam 5 zile cu cezariana in spital.
diana27
STEFAN
bebe
poze
Uau!!!!
Pai vin si eu in Zalau pt o 3 D+morfo!Ca eu la Herghelegiu dau aproape 4 mil

!Nici nu-mi vine sa ma duc!Alyna
28+cu
DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
mica0307 spune:
Pai nu asa era si inainte? Ce se schimba atunci? Si de ce era nevoie de o lege pentru asta???
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradap
ATENTIE!!!!!
Nu de alta, dar m-ati inebunit si pe mine cu aceasta noua lege, asa incat mi-am sunat prietena rezidenta si mi-a zis asa:
"Daca nu e nastere provocata, si nu se nimereste sa fie medicul tau de garda cand nasti... lucruile vor decurge astfel:
-ajungi la spital;
-te ia in primire medicul de garda;
-dupa ce te-a consultat medicul de garda, il anunta pe medicul care ti-a urmarit sarcina;
-in continuare, te va monitoriza medicul de garda pana vine doctorul tau... CU CARE NASTI!!!"
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">EU si TATI de Antonio
BEBE
Andrada28+ cu
Antonio
Deci nu e asa de grav!!!!!!!!!!

SUPER!!!!!
Asa mai merge !Nici nu ma gandeam sa nasc fara dr mea!
Alyna
28+cu
pauly spune:
eu fetele simt o nevoie nebuna de
..DAR...este un dar mare, mi frica de contractii si sotului la fel...ASA CA...mai asteptam.![]()
vad ca discutati despre rahie si anestezie totala...cred ca as opta ptr rahie..dar oricum discut cu medicul si asta numai in cazul in care nu pot sa nasc natural(ceea ce i-mi doresc din ce in ce mai mult ...dar numai cu doctorul meu).
andradap esti o scorpiuta sexy...
...in concluzie...mie i-mi suna bine.
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Alyna24 spune:
Mai avem un pic si incepem capitol nou!![]()
Andrada, il deschizi tu?
Alyna
28+cu
DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Madi spune:
Andraa ar fi bine sa fie asa. Insa de ce doctorul la care ma duceam eu de la Municipal, (care nu apare pe site-ul Municipalului -deci banuiesc ca e colaborator sau cum s-o numi) mi-a spus ca pot naste CU EL doar daca imi progreamaza nasterea si in rest poate sa imi recomande alt medic?!
Ca asa cum spui tu era si pana acum...
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pauly
eu fetele simt o nevoie nebuna de..
24+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
OFFFFFFF!!!!

Nu-mi aduce aminte! [:-(((]Alyna
28+cu
andradap spune:
OK.... deschid eu noul capitol...dar mai avem de scris... ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Mica, asa era si inainte...tocmai asta e ideea... ca nu se schimba legea in sensul asta... 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Madi spune:
Elteka eu am burta tuguiata, de la spate nu se vede ca sunt insarcinata (asta daca nu te uiti la fundul meu care a crescutttt) toata lumea imi spunea ca o sa am baiat, dar la ecografie (2 morfologice) e fetita! Asa ca nu eu nu cred asta cu forma burtii.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”