Nou stil de viatza (128)
Raspunsuri - Pagina 29
mephala30 spune:
suntem 23! suntem 23! tra, la, la! Inca o fata si avem 6 echipe de cate 4!
Bun venit Adameasca!
Da-mi datele pentru prima pagina: inaltime, greutatea actuala am inteles ca mi-o spui maine. Si data nasterii....cam atat...bafta la slabit!
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
adameasca spune:
Am 1.65 m inaltime, cca 81-82 kilograme (spun maine dimi mai exact, seara nu ma cantaresc niciodata
), nascuta pe 28.08.1977.
Multumesc de primire!
Deci ma adopta careva si pe mine?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
an-k spune:
aici e ultima varianta a dilomei landscape
http://good-times.webshots.com/photo/2329620660068484005iQilAD
acum o sa o si trimit.
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
adrianafedorca spune:
adameasca bine ai venit, spor la slabit
eu ma duc la nani
noapte buna si ne vedem maine la cafelutza
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
an-k spune:
trimis- puskin si mamica dulce
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
'Neata!
Dordia, bine ca nu te-ai suparat. Normal ca stiam care e greutatea dar m-a amuzat cantarul. 200 era scris mai mare si iti sarea primul in ochi. Apropo, am incercat sa te trec in lista mea de mess, dar trebuie sa-ti dai acordul. Pe mail nu pot sa-ti pun filmuletele, dureaza o vesnicie.
Ank, ai avut mai multe modificari: 2 felii de paine in loc de una, pate la pranz, iar banana de seara eu nu as trece-o la fructe de sezon. Si am inteles bine, ai baut 2 litri de cola light? Eu stiu ca n-ai voie decat apa, ceai si cafea. Oricum s-ar putea sa slabesti bine si cu modificarile facute pentru ca pana la urma conteaza cat de bine se pliaza organismul pe dieta. Eu desi am fost mai catolica decat papa n-am slabit cu ea decat 3 kg in 2 saptamani.
Eu, desi am mancat numai prostii ieri, am tot 60 kg(cele 0.3 erau greutatea aparatului)
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Scuze...dar acuma citesc si eu din urma si....abia acum am vazut...
Ramane sa vb in weekwnd???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
andre_ea spune:
Bun venit, Adameasca!
Ce zici, formam echipa verde?
Propun: Andre_ea, Ileana, Olim? + ??
dordia2000 spune:
Vreau si eu la concurs....!!!
Nu am citit nik din urma din lipsa de timp...asa ca....spuneti-mi si mie cam cum se procedeaza cu noul concurs!!!
O sa mai intru maine seara ca atunci mai am timp liber!!!
Va poop!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
andre_ea spune:
Hai ca hotarasc eu pentru voi:
Echipa verde lamaie
: Andre_ea, Ileana, Olim, Diana
Obiectii???