Nou stil de viatza (128)
Raspunsuri - Pagina 25
mephala30 spune:
Zuzilici, suntem 22 de fete participante. Deocamdata.
Pana la inceperea concursului cu siguranta se vor mai inscrie fete. Inca doua fete ar trebui, sa avem 8 ekipe de cate 3.
Cine se mai inscrie?
Crystina-Carmen-Khristin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
cornelia_laura spune:
Zuzilici, eu tin Scarsdale de luni. Azi la pranz am papat o conserva de ton in saramura(ton, apa, sare) cu zeama de lamaie. Asta a fost salata mea de ton si a fost foarte buna. Gref nu am papat ca nu pot sa-l sufar.
Pe mine nu ma vrea nimeni in echipa
? Ca singura numi-ar placea!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE 
Zuzilici spune:
Cornelia Multumesc de raspuns!
Eu am trisat azi cu salata mea de ton in cazul asta. Am pus in ea 1 morcov ras, o tija de telina tocata si 1/4 ceapa rosie. Ulei , zeama de lamaie si sare. Sper sa nu fie atat de grava schimbarea mea.
Zuzilici-ZisaCami-Miag 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, suntem 22 de fete participante. Deocamdata.
Pana la inceperea concursului cu siguranta se vor mai inscrie fete. Inca doua fete ar trebui, sa avem 8 ekipe de cate 3.
Cine se mai inscrie?![]()
Crystina-Carmen-Khristin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Ok! dar daca nu se mai inscrie nimeni am adjudecat-o pe Tzunella. Sper sa fie si ea de-acord.

Zuzilici-ZisaCami-Miag 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
cornelia_laura spune:
Zuzilici, hai ca asta nu e trisat. Morcovul si telina sunt permise in regim in cantitate nelimitata. Eu cand ma ia foamea imi rad un morcov cu putina sare si zeama de lamaie si gata masa.
Totusi, eu cu cine sunt in echipa
? Imi fac singura reclama ca sunt fata cu muuuuuulta ambitie...ei
?
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE 
Zuzilici spune:
Cornelia nu mai astepta sa te invita cineva. Alegeti singura partenerele. Pana acum doar 2 echipe sunt stabilite. Asa ca ai de unde alege. Scrie si tu ca vrei sa faci echipa cu X si Y si alegeti o culoare. Vezi tu daca-s de-acord fetele la urmatoarea lor postare.
Succes!
Zuzilici-ZisaCami-Miag 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
adrianafedorca spune:
an-k eu accept la tine in echipa, zic s-o luam si pe cornelia daca vrea binenteles, cornelia ce zici?
vad ca trebuie sa alegem si o culoare , verde a luat cineva? daca nu, luam noi 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
mamica dulce spune:
quote:
Ce chestie
Totusi,Carmen,explica-mi si mie de ce nu vrei 4 ?Ce nu ti-a placut la concursul trecut?
Zuzilicule,cum adica sunt numai 2 echipe deja formate?
Eu azi pe la pranz (dupa ce mi-am argumentat punctul de vedere)am format una-cea portocalie,normal:)
ruxi,sigrid,inni si subsemnata.
Adica 4 bucati...daca se decide de 3 pana la urma..asta este,o sa ma retrag eu si poate pana incepe concursul o sa ma lipesc pe undeva.
Acum ce facem?S-a votat,batut in cuie ca echipele sunt de 3?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by adrianafedorca
an-k eu accept la tine in echipa, zic s-o luam si pe cornelia daca vrea binenteles, cornelia ce zici?
vad ca trebuie sa alegem si o culoare , verde a luat cineva? daca nu, luam noi
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Ei, bravo! Ai vazut Cornelia asa se fac "afacerile" .

Zuzilici-ZisaCami-Miag 
Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamica dulcequote:
Ce chestietaman asta voiam sa scriu si eu...ca ne mai trebuie 2 fete,sa facem 6 echipe a cate 4
Totusi,Carmen,explica-mi si mie de ce nu vrei 4 ?Ce nu ti-a placut la concursul trecut?
Zuzilicule,cum adica sunt numai 2 echipe deja formate?
Eu azi pe la pranz am format una-cea portocalie,normal:)
ruxij,sigrid,inni si subsemnata.
Acum ce facem?S-a votat,batut in cuie ca echipele sunt de 3?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
Sorry , Anca dar nici eu nu stiu sigur cum sunt echipele, de 3 sau 4 fete? De aceea am zis ca-s doar 2 formate deoarece daca se voteaza 3 nu prea stiu cum o sa va impartiti voi.
Hai ca fac si eu lobby pentru echipa de 4 si-o bag si pe Tzuni la noi.
Zuzilici-ZisaCami-Miag 
Zuzilici