Ajutati-ma sa ajut un copil!
Raspunsuri - Pagina 6
romana_74 spune:
VAI! INFIORATOR!Fa ceva in sensul asta si scoate-o pe micuta din cocina de porci! Succes si sa ne tii la curent!
romana
ciufulici spune:
Cumplit! Aproape ca am ramas fara cuvinte. Ma gandesc daca nu cumva legea are vreo portita sa ii internati undeva pe "parinti". "Doamne mare e gradina ta!" Imi este imposibil sa pot da vreun sfat. Se spune ca Dumnezeu intarzie dar nu uita niciodata. Mult curaj, multa putere si tot ce este mai bun pentru voi si pentru scumpa fetita.
Sanatate maxima de la Ciufulici
Grace spune:
Vorbeste cu un avocat si introdu-le un proces penal privind infractiunea "Rele tratamente aplicate minorului" solicitind decaderea din drepturi parintesti si solicita prin ordonanta presedentiala pina la solutionarea procesului incredintarea tie a minorei. Nu stiu daca se poate, vorbeste cu un avocat. Sa ne tii la curent.
lilach spune:
Bebi,
ma bucur ca a-ti reusit sa rezolvati intr-un fel.
Sa speram ca nu ii va trece prin cap surorii tale sa se intoarca
iarasi la sotul ei.
Cum va ve-ti reusi voi doua sa va descurcati...
Succes!
la fetite
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
canuta-om-sucit spune:
ce i se intampla fetitei este GROAZNIC!imi vine sa mor cand vad asa parinti iresponsabili si egoisti
aura
micosi spune:
Draga mea este o situatie disperata. Incearca sa mergi la o televiziune (pro tv, acasa tv ...)sa sensibilizezi opinia publica.
Odata cazul mediatizat ai sa vezi ca si cei de la Protectia Copilului se vor misca mai repede sa gaseasca o solutie pt copil.
Lupta pt el, sunt sigura ca Dumnezeu este alaturi de tine!
Va doresc tot binele din lume !
Astept vesti bune
boubba spune:
BEBI problema este ca tu nu stii ce sa faci.Daca vrei sa o pastrezi langa tine sau nu!Totusi ai dovedit ca esti mai mult decat o mama pentru ea(nu cel care te face iti e parinte ci cel care te creste).Pe sora ta nu ai s-o poti schimba iar daca nepotica ta va ramane in continuare cu parintii ei mi-e frica ca va fi o tragedie.Asa ca mai bine ai apela la un avocat si ai incerca o adoptie.Sa-ti dea DOMNUL putere si curaj!