Drojdia de bere-beneficii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

clau, metabolul nu e acelasi cu drojdia de bere, e ceva pe baza de crom , iod si l-carnitina.
da-ne si noua reteta de masca cu drojdie si indicatii.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

clau, metabolul nu e acelasi cu drojdia de bere, e ceva pe baza de crom , iod si l-carnitina.
da-ne si noua reteta de masca cu drojdie si indicatii.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Eu am facut in felul urmator : o jumatate de plic de dr uscata {eu folosesc Pakmaya ,care segaseste in supermarcheturi} ,o jumatate de plic de argilapt tratamente cosmetice de la AslaVital ,intr-un pahar de sticla torn continul plicurilor ,peste care pun asa;ori fac pasta cu lamaie si atunci imi hidratez tenul cu vit C ,ori lapte si mi se albeste tenul .Las compozitia pe fata o jum de ora ,dupa care ma spal f bine cu apa calduta ,si apoi imi aplic crema hidratanta de noapte .Va spun ca dupa ce imi aplic aceasta masca ,tenul e vizibil mai luminos ,iar acneea este parca injumatatita .Efectul tine cam 2 zile .Eu imi aplic aceasta masca de 2 ori pe sapt .A ,si sa nu uit ,vedeti ca nu are un miros tocmaui placut de la drojdie .Si o data am batut spuma o banana si am frecat-o cu drojdia si cu argila sisa nu va spun in jum de ora ce a mai crescut pe fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Un sfat pentru cele care vreti sa incercati masca de mai sus.Mie cosmeticiana mi-a zis ca pentru ten acneic daca vrei sa folosesti masca de argila se recomanda o data pe saptamana(usuca fata foarte tare) diluata cu un citric portocala , mandarina etc in nici un caz cu lamaie.E o regula daca ai tenul gras cu acnee nu agresa exagerand cu creme , masti astringente , fiindca vei stimula secretia de sebum.De pus si drojdie asta n-am mai auzit , dar daca unora merge bine e ok.Ce am citit mereu prin Formula As ca ar fi indicat sa iei drojdie din comert , nu amintea acolo de cea sub forma de tratamente naturiste .Numai stiu exact doza recomandata , dar cu un search pe google sigur va lamuriti.Eu am incercat , insa stomacul meu nu prea o suporta , plus ca ma balona.E de incercat poate unii se vor impaca bine cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Pai Denisabia ,eu pe Google am gasit despre drojdie si beneficii .Iar despre argila scriwe in mprospectul ei ca se recomanda pt tenul problematic cu acnee a se face masca in fiecare zi ,timp de o sapt ,iar apoi se continua de 2 ori pe sapt .Iar eu asa am si facut ca sa mai scap de acnee .De inghitit nu am inghitit drojdie ,dar dati o cautare si vedeti ca nu este buna drojdia din comert ,pt ca baloneaza smd ,ci ca ar exista capsule cu drojdie curata in farmacii tip plafar sau chiar in farmacii .Eu o sa ma duc ca sa ma interesez despre aceste capsule .Si vedeti si de unde provine drojdia curata ,cum ca ar fi defapt o ciuperca si chiar acea ciuperca ar face bine organismului .Am citit ca ar fi buna si pt par si unghii datorita complexului mare de B-uri .Ca se face masca si pt parul cu probleme inainte sa fie spalat parul cu sampon .Oricum ,cert este ca are numai beneficii si contraindicatii parca nu are deloc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Stiu ce se recomanda pe spatele prospectului ei , dar daca tenul iti permite sa faci asa tratament.Eu am incercat mai demult si dupa 3 zile m-am lasat pagubasa mi-l uscase ingrozitor.Intreband cosmeticiene de-alungul timpului asa mi-au spus ca e indicat.Bine ar fi sa alternezi si cu alte masti.

Mergi la inceput