Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bebei necajiti cu belele! Saracutii. Si noi si noi! Ca nu puteam ramane mai prejos. Ana cu diaree+febra. Diaree urata urata, dar inca nu apa chioara ca tot mai goleste din stomacel ce-a halit ieri. SI inca si azi a mancat pana sa-mi dau seama ca e urata problema. Si a mai facut si temperatura si pe la pranz si pe seara. Si seara o lasasem cu tata sa ne intalnim cu o arhitecta pentru proiectul de casa. Si femeia nu mai termina si tata suna disperat ca fata febra+kk, el ce sa faca? Pana la urma i-a bagat paracetamol si i-a pus sosete cu otet, la indicatiile mele. Am ajuns acasa, am aruncat fata in baita si am culcat-o. Iar am trecut la lapte de regim, pe care in stare de veghe il refuza. SI maine tb s-o infometez s-o tin cu morcov si orez si banana. Sunt necajita, ca abia ce prinsese gustul la mancare si uite ce-a patit. De fapt cred ca de asta a patit, ca a mancat ca sparta tot ce-a prins ieri. Se uita cu atata jale la orezul cu sare pe care i l-am dat la cina! Dar l-a mancat asa cum era (ce face foame din om).
Bianca, sper sa treaca iute buba lui Dani.
Moni, eu te inteleg cu chimicalele. Ana mea nu pupa nimic, in afara de E-uri proaspete cu iaurt, branzica si fructe de la Milli.
Fug si eu la culcare, ca in curand o iau razna daca nu ies toti dintii care trebuie sa iasa.
Noapte buna!
Bee

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am dat iama in cioco acum.
Vad ca e pauza prin zona,asa ca la nani cu mine.Mai termin de rasfoit o revista si basta.
Am uitat sa va zic ca azi a primit unul dintre colegii ingineri,vestea (prin telefoooon ) ca va fi tatic - era tot rosu ca un rac fiert
Noapte buna!

BEE acum vazui ce ai scris sa se faca bine Anutza!
Mai da'de la ce naiba tot fac unii spiridusi asa diaree aiurea???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

BEE dar chiar crezi ca e din cauza ca a mancat mult si de toate???? Ca nu cred sa fie asta hiba,pai Diana baga la greu toate amestecaturile de mancaruri in ordine aleatorie (fructe,lapte,iaurt,suc,legume etc. ... claie peste gramada) si n-are nici pe naiba! Se kk-reste tot de 2-3 sau chiar 4 ori pe zi,dar normal.
Asta numai ceva virusel o fi,daca are si febra.Inca odata sanatate puiutzei!

Uite ca tot pe rand imi amintesc ceva (poate termin si capitolul singura ): am incercat sa i dau si eu periutza de dinti Dianei in timp ce facea baie si m-am spalat si eu pe dinti cu a mea ,demonstrativ.Rezultatul? Dupa ce a ros un pic pe a ei,a vrut-o neaparat ... pe a mea Abia i-am distras atentia cu tzestoasa sau nu mai stiu ce ... Dar perseverez.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bee la papusica sa treaca diareea...

O noapte buna si linistita sa aveti.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Da mai Moni si eu sunt de acelasi principiu, cum ca amestecurile n-au cum sa dauneze daca n-o fi si vreun virusel la mijloc. Eu cred ca e virus de pomello nedigerat (ca numai bucatele din fructele alea ieseau azi). Ieri, de la 5 la 9 Ana manca asa: orez cu ficat, ciorbita, iaurt cu branza si fructe, pomello, ciorbita, iar pomello mult si lapte la culcare. FAta mea care alta data ar fi baut niste lapte si inca putin lapte. Sper sa treaca repede, dar noaptea asta eu o tin cu noi in pat.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE mi se pare super normal ce a papat,doar despre pomello nu stiu ce sa zic,n-am consumat niciodata (sau poate da? ...ca am papat ceva chestii neidentificabile cand lucram la prima firam italiana ).Dar daca a papat orez si morcovi,eu zic ca va fi ok maine1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sanatate la bebeii cu probleme! Si pupici!
Dana_ene ti-am trimis intr-un final pozicile restante! Te pupam!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata...intai scriu apoi citesc...deci suntem tot in ERA CRIZELOR...probabil ca o sa ajung la 9, in ritmul asta...plinge si nu-i convine nimik, dimineata sau seara, nici in brate, nici pe jos, nu mai stiu cum sa procedez cu ea, nici in casa, nici afara..desigur ca a alergat si a cazut pe covor si s-a lovit tot la gingie, iar singe, iar "distractie"...gata, ca ma deprim de tot
Sper sa am o zi mai buna ca cea de ieri!
Trec la citit!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
imi pare rau de bebei bolnavi si cei raniti
sarbatoritilor si mult noroc

stefan doarme , un puturos ca nu vrea sa mearga ...el se culca de obicei la 10 nu poate rezista mai mult , cred ca i ad si lui o masea om vedea
va pup si vb

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nu pot sa citesc de Bia...am vazut doar un Dani lovit! Offf!Un alt Dani care naneste mumos!Ana bolnava, Angelos zgariat!
Intrebare: in afara de Ayan care e in crize ca Bia, mai e vreun copilas care urla aproape non stop?

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput