Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Azi v-am innebunit cu mobilistii. dar au venit si a trebuit sa-l mut pe Marco din dormitor in living. Noroc ca nu s-a trezit, ca ii . De altfel le-am si zis, si maine vin iara, ca le-am facut observatie ca nu mi-au reglat bine usile de la dulap. Mai bine taceam, ca vad ca nu mai scap de ei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gio macar au venit si isi fac treaba nu?
Am sunat-o pe mama sa-i zic sa-l scoata pe Andrei afara ca e asa frumos.Nu bate vantul.Plimbarica scrie pe ei.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am fost cu Diana afara, de 2 ori inca , am avut si eu chef de plimbare. Chiar ca e frumos acum.
Maraki, deci doar ungurii vor sa ingrase copiii..., cu alea 15% procente de carne.
Giova, sa stii ca Diana a avut o perioada in care se lovea cu capul de mobila, pe la 8 luni. Dar i-a trecut. Acum are un nou fix: daca se loveste undeva, dupa ce plange, merge tot la locul ala si se atinge usor de el, ca si cum ar zice: el m-a lovit sau eu am fost fraiera?
Fug sa o culc, se tot freaca la ochi, revin dupa ora 19 ca merg la epilat.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco s-a trezit, a papat, acum il imbrac si la nisip cu noi.

Ingrid marco cand se loveste isi pune mana acolo, sa-mi arate locul care-l doare . e asa de scump.
Ce fain ca ati iesit deja afara.
Acina chiar ca e frumos si la noi. gata afara cu noi.

pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, am nr maseuzei de telefon, sa-mi spui pe mess daca il vrei si vb cu ea.
Precizare: borcanasele le-a luat sotzul din Ungaria, asta era faza cu ungurii. M-am gandit ca am scris aiurea si nu intelege nimeni ce vorbesc.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumim pentru voturi !

Am adaugat poze pe site:
- Alexandre are poze noi pe paginutza lui, la Petrecerea de 1 an, la Botez si la Craciun
- Iarina are poze la Petrecerea de 1 an
- la Intalniri sunt poze de la ultimele 2 intalniri: Bia si Ayan, respectiv Ioana si Vladimir

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roxanica mi-a mancat azi la pranz omleta cu cascaval. Mai, ce i-a mai placut .
Acum mananca cozonac cu o pofta ... .

Giova, abia astept sa ne pui poze cu mobila .
Rabdare multa ne trebuie cu meseriasii astia.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Vad ca iar s-au incins spiritele pe DC.
Dar ce aveti bai nenica de impartit?
Mie azi Matei mi-a mancat piure de brocoli cu morcov si piept de pui.
Diseara vreau sa ii fac spanac....

Giova, cum faci ostropelul de pui cu cartofiori?
Dana, da omleta cu cascaval cum ai facut-o ca pentru noi?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

din nou ca a papat Iarina si s-a culcat iar saraca e ra super obosita iar...de la atata plans cred.

Am pus 2 filmulete facute acum inainte sa se culce...io nu stiu si spiridusii vostrii sunt obsedati de butoane ca Iarina e innebunita...numai pe la tv,Dvd,boxe numai pe acolo ii place sa umble...nu ca sunt scoase din priza cand e ea in zona iar cand functioneaza nu are voie la ele.

Filmuletele sunt www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070220&ctime=160127" target="_blank">aici

Dana ca esti o
Giova plimbarica placuta sa aveti
Ingrid
Acina si voua...

tuturor.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetelor,
Eu am disparut de ceva vreme din lipsa de timp, net etc, tot o tin in formari, plecari, traduceri si alte alea, oriunde dar nu in Luxemburg. Acum sunt la Frankfurt, am intrat putin pe net, ca pana acum nici o sansa.
Mark e la cresa, se ocupa tati de el, il duce si il aduce, se pare ca e foarte bine acolo si ca s-a obisnuit, se joaca toata ziua, rade si i-au zis educatoarele lui tati ca avem un copilas foarte sociabil si iubitor. Se poarta frumos cu ceilalti copii, le da jucariile lui si se joaca toti foarte frumos.
Vineri avem serbare de carnaval, joi ajung si eu la Luxemburg si am sa fiu acolo.
Cam atat despre noi, eu nu stiu ce ati mai facut voi, nu am mai citit de secole, dar nici nu cred ca o sa am timp.
Va pe toate.

Mergi la inceput