Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 24
latrishia spune:
Ziua buna
Sunt impresionata de cat de avansati sunt bebeii vostri.Luanna mea la capitolul vorbe sta cel mai prost, nu reuseste sa zica prea multe. Ea se straduieste sa repete dupa mine, insa nu reuseste sa pronunte decat finalul cuvintelor de ex. Luanna spune Nana, Mihai spune Haai(cum aude cal strig eu pe tac su), am invatat o sa numere pana la cinci si spune numai doi,tei,tzintzi. Mai mult prin semne ne intelegem. De cand a inceput sa refuze mancarea, ne am mutat la bucatarie cu papa si acum cand ii este foame ma ia de mana si ma trage la bucatarie. Dar sa spuna si ea papa, n ai sa vezi.De mancat la fel de prost mananca, ciuguleste mai mult ca nu pot numi altfel ce face ea, ia 3 lingurite si gata. Am dus o la doctorita s o vada si mi a zis ca arata f bine si daca e vioaie si se joaca sa nu mai fiu asa disperata cu mancatul ca e fata si trebuie sa fie slaba. I am facut si un coproparazitologic si i a iesit giardia. Bineinteles ca am refuzat sa i dau zentel, mi se pare o aberatie ca mi a zis doctorita sa i dau asa ceva unui copil atat de mic, dar asta e, una generatie de doctori sunt toti o apa si un pamant. Daca stiti vreun doctor cu un update facut la zi, va rog din suflet sa mi ziceti si mie ca eu una m am saturat sa i mai caut.
La capitolul lapte stam foarte bine, bea LaDorna rosu cu cereale Nestle Junior dimineata si seara 8cereale.Ii pun 2 linguri la 250ml.
Multa sanatate voua si la pitici
Lori&Luanna(5.11.2005)
codruta_grg spune:
'neata!
si eu cu cafeaua, dar acum s-a terminat.
Noi cred ca mergem cu Petra prin iunie, ca in spetembrie are deja 2 ani si poate nu mai beneficiem de gratuitati pentru ea ![]()
. Iar in septembrie poate mergem numai noi 2 undeva (tot la mare)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
medica spune:
Salutare fetele!
Am ramas datoare la Dory cu un raspuns. Preturile la perdelele din NIRO incep de la 20 lei pana la 35 lei.Nu pot sa fac poze pentru ca deja i-am dus-o lui socrela.
Fetele care vreti sa mergeti in Croatia (Codruta si Hilde), eu am fost anul trecut in Medulin si sincer vorbind, ce am gasit acolo nu se poate compara cu litoralul nostru (ma refer la plaja, apa), adica plaje ioc iar Marea Adriatica este plina de pietre.Trebuie sa intri in apa cu niste tenesi speciali.Am stat mai mult la piscina hotelului. In mare parte Croatia este frumoasa, dar depinde unde mergi. Apropos, au niste autostrazi super.
Si ca sa ma integrez la subiect, David bea lapte tot Milumil 3. Doctora lui mi-a spus sa il folosim pana la 3 ani, este indicat fata de laptele proaspat pt ca este imbunatatit si cu alte vitamine.
Pup toti bebeii si pe mamicile lor
b_irina_c spune:
neatza,
Codruta si noi mergem in iunie in vacanta cu Vladut, in principal din aceleasi motive
(desi am vazut hoteluri care au gratuitati pt copii pana la 6 ani
).
Mimsi din experienta iti spun ca o sa-ti mai faci multi nervi de acum inainte. Cand am inceput eu serviciul am facut 2 liste mari cu e voie/NU e voie puse la vedere pe frigider. Una referitoare la mancare si alta cu alte diverse reguli.
Bianca bafta cu gradinita
!
Vladut zice desre el ca e "mae" (mare) si-si pune mana in cap sa ne arate cat e de mare
. Daca e cu suzi in gura si-i zic ca e mic, o scoate, pune mana in cap si zice "mae". Apoi o baga inpoi in gura
. Si tot ne jucam asa pana i-o iau de tot. Daca e foarte obosit, renunta si delcara ca e mic si isi vede linistit de suzica lui iubita.
Alinam suuces cu lactatele. Sora mea dupa ce a fost intarcata n-a mai mancat ani de zile nici un lactat. Nu punea gura nici s-o tai. Asa ca trebuia sa-i dea mereu calciu si vitamina D (a avut carii multe la dintii de lapte, dar am povestit eu mai demult cum tatal meu ii dadea ceva dulce in fiecare zi, dar in rest a fost perfect sanatoasa). A inceput sa manace lactate cam pe la 10 ani
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Meme1 spune:
'Neata si noi,
Si noi am vrea sa mergem cu copiii la plaja, ne gandeam poate in Spania, ca tot e destinatie super populara pe aici...ca de mers in Ro vara asta zicem pas dupa experientele avute cu Andrei vara trecuta....
Bianca, bafta la gradinita!!!
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
kid2003 spune:
Sunt suparata ca nu mi-am mai vazut copilul de ieri dimineata...aseara am ajuns tarziu de la serviciu si ea dormea deja, iar dimineata nu a catadicsit sa se trezeasca, am tropait eu pe langa ea pana pe la 10 apoi am plecat spre job... 
Tonnia, Lactana are formula nr 3, dar oricum, Nestle Junior poate fi dat dupa un an, indiferent de ce laptic a baut pana atunci, doar faci trecerea treptat, nu-ti face probleme.
Cristina, da, noi nu bem lapte deloc, al meu sotz sa nu il vada (el numai bea lapte de la 1 an de cand l-a intarcat maica-sa, nici iaurt sau smantana...doar branza de toate felurile mananca). Eu beam intr-un timp, dar nu imi face prea bine asa ca am renuntat.
Si noi mergem pe 16 iunie in Grecia, deja am facut rezervarea. Mergem impreuna cu cumnata mea si sotul ei, am inchiriat deja o vilutza cu 3 dormitoare si cred ca ne descurcam mai bine asa decat la hotel. Facem ce vrem noi si nici nu suntem stresati ca deranjeaza Alex vecinii. Iar preturile sunt mai onorabile decat la hotel. Am colegi care pleaca si in Croatia, Italia tot cu apartamente sau vilutze inchiriate. Abia astept.
locca spune:
Buna dimineata
Si noi vrem sa mergem in iunie la mare. Sau chiar la inceputul lui septembrie (hihi, ce avantaj ca al meu e nascut pe 13 sep, putem prinde un sejur inainte sa faca 2 ani).
Mimsi, nasol cu soacra.
Bianca, sa va faceti bine pana pe 1 martie.
Si eu fac la fel, Kristinutza, cu laptele. Singura diferenta e ca Matei nu ia prea mult lapte nici asa. Dar e o alternativa buna. Eu nu ma supar prea tare pe el, nici eu nu am mai pus gura pe lapte de pe la 1 an, pe nici un fel de lapte.
Iar ca sa o sochez de tot pe Cristina cge, am facut o socoteala si de cand am ramas gravida si pana acum am baut cel mult o cana de lapte si aia adunata din ce am mai pus in cafea cand si cand. Si ce-o mai fi fost prin budinci.
Alina, se poate sa-i fi soptit ceva Matei Anyei la mobexpert
. Apropos, l-am incercat ieri cu un iaurt si l-a scuipat cu multa gratie.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Kid si eu to in Gecia vreau, dar pe 1 iunie
. Din pacate noi nu am gasit doritori cu care sa impartim o vila, asa ca hotelul ne paste...
Casiana eu sigur o sa merg si pe meleaguri romanesti ca in fiecare an
. Concediul meu e "bucatit": 10 zile in grecia si apoi care 4-5 zile (WE inclus) la munte si la mare in tarioasara noastra
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
norina spune:
Neata lume,am inviat si eu in sfarsit dupa 5 zile de cosmar
Haideti sa va povestesc ce ne-a fost dat sa patim
De vineri noaptea ne-am trezit ca Teodora avea febra direct 39, da-i si baga supozitoare , nurofene,fenobarbitale etc, scadea 1-2 grade si pe urma revenea in forta. A vazut-o pediatra, rosu in gat, tzac pac Amoksiklav, eurespal nurofen si alte antitermice. Inca 2 zile si nopti de febra pana la 40,1
, groaznic- sosete cu otet, comprese pe piept, cartofi cu otet- sanchi, efect zero. Singura solutie ramasese impachetarea totala in cearceaf ud. Am zis ca innebunesc, dar am facut-o si pe asta- rezultat fantastic a scazut 2 grade si pe urma 3-4 ore linistite. Am vb din nou cu pediatra care mi-a zis sa-i fac gentamicina injectabil, am refuzat si am plecat la alt dr. Acolo am avut un soc- dupa ce a constatat viroza respectiva, ne-a zis ca dupa cum aude ea, copilul asta are grave probleme cu inima si in plus are si un astm bronsic 

. va dati seama ca am plecat de acolo varza, plangand si urland. Ne-a dat in completare ketof si mucosin cu mentiunea sa ne ducem dupa 2 zile la control. Cumpar reteta si-i dau fetii tratamentul cu marele mucosin. Dupa administarrea a 3 doze de mucosin a cate 5 ml cum a scris pe reteta, face copilul o rinita alergica d etoata frmusetea cu secretie apoasa ce n-am vazut in viata mea, de am aspirat la ea toata nopatea si nu-mi dadeam seama ce se intampla
. A fost cumplit!Abia dimineata am vazut pe cutie ca nu e indicat sub 2 ani si chiar si asa se dau doar 2,5 ml nu 5 cum mi-a zis dr sa-i dau.RevinTeodora Sara (norina)poze