Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Ache, imi pare sincer rau...sunt mai noua pe aici, dar cand am citit ce ti s-a intamplat m-am emotionat. Si eu am trecut prin multe pana sa raman insarcinata (sunt doar in a 5-a sapt. de sarcina)...inca sunt stresata de ce se poate intampla. E foarte dureros sa pierzi asa o sarcina...mai bine nu stiai..sunt multe sarcini care se pierd fara sa isi dea seama mamicile...
Oricum...sunt sigura ca o sa reusesti...si eu am reusit dupa chinuri...si inca mai am de trecut hopuri multe...dar nu ne putem lasa doborate...ne punem pe munca si tot iasa ceva
Pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

alealecs
ai fost la doctor?

4+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

va multumesc mult fetelor pt sustinere
n-am avut alte simptome decat ca ieri a aparut pata aia maro deschis f mica si am dureri ca inainte de cm, de intensitate f mica, neglijabila chiar...ea a zis ca in urmatoarele 10 zile urmeaza sa am cm, care sa dureze ceva mai mult de 7 zile, abundent si sa am dureri putin mai mult ca de obicei
eu am fost la doctor ca aveam programare, ma chemase ea sa fac iar analiza beta HCG sa vada daca e totul ok, ca luasem antibiotic mult acum 2 sapt...sincera sa fiu nu ma asteptam la asta, era tare optimista si fericita, toata lumea era a mea, imi venea sa stig si sa zic la toata lumea ca-s gravi
nu e extrauterina, ea de fapt asta vroia sa verifice, ca beta HCG nu scade in situatia asta, creste dar putin, adica nu se dubleaza val. la 2 zile
lasa, ca maine o sa fie mai bine
va tin pumnii si sunt alaturi de voi...nu va stresati ca nu e bine
sa ma asteptati ca vin si eu cat de repede

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

am intrat aici ptr. ca am vrut sa vad cum va sade la odisee.Felicitari fetelor si tineti usa deschisa ca venimm si noi in curand.
Ache - imi pare tare rau ptr. ce ti s-a intamplat, sunt alaturi de tine!

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ache imi pare fff rau pt ce s-a intamplat. Acum 2 saptamani am fost si eu in situatia ta. La 4 sapt si 4 zile am pierdut sarcina. Trebuie sa fi tare si sa gandesti pozitiv. In primul rand este un semn bun ca am ramas insarcinate si in al doilea rand poate nu era ok si decat sa suferim toata viata...poate Dumnezeu ne rezerva ceva mai bun. Nu ne ramane decat sa ne rugam. fata suparata.

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Nu ma pot abtine sa nu scriu:)Ramo ma primesti si pe mine?.Inca n-am cele 2 liniute ,abia sambata fac testul(am mai facut vreo 3 dar cred ca era prea devreme).UM 29.01.07,simptome inca nimic,decat ceva dureri de burtica asa ca la Cm.Speeeeeer din inima sa vad cele 2 linii.SI inca ceva TB este tot 36.9 ,37 de mai bine de 10 zile.Tineti-mi pumnii.
Ache:( am trecut si eu in nov 2006,e dureros.. dar trece ,acum aveam 22S:((.AAA si inca o intrebare:voi in ce zi v-ati facut testul? ,eu sunt Z24 azi ,ieri am facut unul si era negativ.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ladymina te primim,cum sa nu!Tin pumnii sa iasa pozitiv.De abia astept sa te trec pe listuta!!!!
Cate zile are ciclul tau??Mie mi s-a vazut cu 4 zile ianinte de urati.
Feteloe,azi nu voi mai intra foarte des,o sa plec de la birou siu dupa aceea o sa am mult de lucru.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Am intrat sa felicit fetele gravidute si sa-i lui spun lui Ache ca-mi pare tare rau pentru necazul prin care trece. Daca vrei, poti veni la subiectul Durerea unei pierderi de sarcina, vei intalni acolo multe fete care au trecut prin tragedia asta care vor sti sa-ti ofere suport si intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Va doresc sarcini usoare!se pare insa ca voi fi mamica de oct! am dpn.dupa calculele de pe net intre 25-27.10.2007.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

4+
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata mamici, burtici si bebici...
Etete...ce surpriza!....

Intru eu si vad ca a aparut mamici de noi-dec, m-am gandit bineinteles la Ramonella cea scumpa si draga ...Felicitari iubita inca o data 'sa avem' bebici frumosi mancaciosi si sanatosi !...
Dar uite cine mai este aici pe lista oana r;
nici nu stiam asa da bucurie felicitari si tie mamica de matei si de bebe ce-o sa vina.

Mai fetelor daca tot o sa nasteti voi poate chiar in octombrie de ce nu ati venit pe listuta noastra de la sept-octombrie?...
Nu va e frica singurele pe aici?...
Sau am inteles voi nu ati vrut sa umpleti lista noastra si ati deschis separat ca sa aduceti toate celelalte ASPIRANTE ....

mirella
12+

Mergi la inceput