Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Felicitari si din partea mea Anca si bine ai venit printre noi,sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos foc si sanatos.
Fetelor pe mine deja ma dor sanii mai tare decat zilele trecute ,asta e un semn bun,acus acus or sa apara si greturile presimt,dar nu conteaza ,trecem si peste asta.
Oana,fify,ramo,Miha cum sunteti?Sper ca bine.Va las acum ,merg la tuns,vopsit(sper ca nu afecteaza vopsitul).Vb mai tarziu.
4+

mina

Mergi la inceput

Nu e nici o graviduta pe baricade?Se pare ca nu ,noapte buna atunci si vb maine.
4+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Ba da, MINA, sunt eu....sunt mai matinala, dar acum plec la scarbici. Cum a iesit fata de la coafor?Sper ca momoasa, da? Sa-mi spui care e mitul cu vopsitul in timpul sarcinii?
La fel ca si tine nu am nimic, mai....dar nimic. Adica vesnicii mei sani mariti si foarte sensibili. Dar nu am eu greata sau somnolenta...neam.Acum nu stiu ce sa mai cred.Vinerea viitoare am programare la nenea in halat alb...sa vedem ce mi-o spune. Soper ca de bine , ca altfel il bat.
Va pup dulce de la un capat la altul si va doresc un we linistit , plin de iubire si o vreme frumoasa.
A cui e baba azi?( a mea a fost ieri...si a plouat ).

5+

Mergi la inceput

Neata Fify,
Mamaaa eu am niste sani frate zici ca-s umflati cu pompa de 2 zile si ma deja incep sa ma doara din ce in ce mai tare.In rest absolut nimic.N-am mai fost ieri la coafor ca ploua afara si n-am avut chef sa merg,azi e soare de dimineata si ma duc azi.Eu sunt libera sambata ,mai lenevesc in pat,apoi m-apuc de mancare curatenie,etc.
Baba mea e pe 8 ,sa vedem ce o fi.Abia astept sa vedem ce zice nenea doctoru` Fify.Eu mai am de asteptat pana pe 14.03..Doamne da sa fie totul in regula.Va doresc un weekend frumos si calduros.Vb mai tarziu.Despre vopsit,auzeam tot felul de chestii ca n-ar fi bine,nu cred ca ar afecta cu ceva,sper.
4+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am intrat in numele lui ANCUTA (ancadragoman) de la aspirante sa va anunt ca este in posesia testului cu II de azi dimineata .
toate si sa aveti o zi superba!!!!!!!

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Baby
Fetelor am II liniute ,dar cred ca mai bine va dau datele cand o sa am confirmarea de la testul de sange de marti.
Pup burticile

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

ancadragoman,felicitari mamico sa ai o sarcina usoara si BB sanatos

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!!
Ancadragoman!!!FELICITARI!! din nou!!! vad ca tine faza ci inscrisul mai repede la odisee!
CrisFELICITARI!!! din nou si tie!!! am intrat si eu pe aici poate ma molipsesc!!

pentru Si daca tot am felicitat-o pe Cris care va va fi colega!! As vrea sa va spun ca vi se alatura si MONILAND aici si un tatic vigi lentu !!! Va doresc sarcini usoare sila termen !! sanatosi!! Sa-mi tineti si mie un loc caldut aici la voi!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

FETELOR MAI AM O PT. VOI BB_YASMI.
.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Bun venit tuturor gravidutelor,se ne bucuram impreuna de cele noua luni de magie si sa avem bebelusi frumosi si sanatosi.
Se pare ca incet, incet,faccem echipa mare ,oricum locuri mai sunt asteptam de la aspirante fetele sa dea atacul cel mare.
Va doresc o dupa-amiaza linistita si frumoasa.
4+

mina

Mergi la inceput