Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

multumesc de incurajari!
uite ca m-am intors tare optimista, abia astept sa ma pot pune iar pe treaba...mi-a placut mult doctora si cabinetul...lucreaza numai cu eco 4D, de asta era si mai scumpa consultatia...pt. mine era prima data cand faceam 4D si chiar intelegeam si eu ce vedeam acolo
deci....uter super curat, nici urma de sarcina, se pare ca s-a curata f bine in numai 3 zile de sangerari reduse, ovare polichistice dar zice ca se trateaza, cealalta zicea ca nu(habar n-am de ce), in rest nimik in neregula
mi-a luat sange sa-mi faca test de prolactina, a verificat daca am lactatie - n-am, mi-a dat dostinex si doza e functie de rezultatul analizei, ma suna ei maine, si duphaston pt reglare de cm, care de altfel e bun si pt. mentinera sarcinii
o sa-mi faca si alte teste printre care si toxoplasma, pt. ca nu e prea normal sa pierzi o sarcina asa de mica fara motiv si trebuie investigat
si era optimista, radea , cica vrei copil, nu?... eu da...ok, deci asa sa fie...am sentimentul ca nu ma lasa mult sa astept
iar faptul ca am ramas gravi, chiar daca n-a fost sa fie, e semn f bun
asta imi repeta toata lumea, dar imi vine mai greu sa vad asa
va pupacesc pe toate, sa aveti o seara frumoasa si sa va bucurati de burticutze
ah, am uitat sa va zic ca era un panou cu poze de la eco, incepand de la fetusi de 11 saptamani pana la bb-nei mai mari....domane ce frumosi sunt, unii erau gemeni si isi bagau piciorusele unii la altii in gurita... abia astept sa faceti eco si va vedeti bb-le

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

offffffffff, mai ACHE, mai !!! Lasa ca o sa fie bine, e mare d-zeu..., iar daca doctora ti-a promis...ai sa vezi ca in scurt timp vei ramane iar gravi. Ca sa-ti ridic putin moralul ....eu am ramas gravi dupa un tratament cu bromcriptina ( unii dr dau dostinex), mastodynon si duphaston.In doar o luna de zile. Asa ca tinete de treaba si baga tare.
RAMO, OANA,doream sa va spun ca si eu sunt slabuta rau. Am 44 de kg...si ma intreb daca o sa am burtica mare...sau cand o sa se vada.Dar o sa descoperim impreuna toate bucuriile astea.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burticilor???Ce mai faceti????La mine nimic nou,nici un simtom.Nici burtica nu ma mai doare.Incep sa cred ca poate nu e ceva in regula.
Eu ma 48 de kg si 1.63m.Suntem niste slabanoage.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata burtici
Mai fetelor voua vi s-a schimbat culoarea la mameloane?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Ancut,mie nu mi s-a schimbat nimic.Nici nu ma dor sanii.N-am nici un simtom.

Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

ramo,si eu ma gandesc la fel ca tine,poate ceva nu e in regula.
maine merg la doctorita.sa vad daca se vede la eco intravaginal

4+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Oana,deja mergi???Sunt curioasa daca se vede.Eu am zis ca ma duc peste 2 saptamani,cand voi avea 6 saptamani si 1 zi,ca sa se vada calumea.
Cred ca am un simtom de sarcina,sunt destul de nervoasa si parca ma inerveaza orice.Muzica de la radio,anumite persoane..

Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

fetele, eu am fost ieri la eco si s-a vazut si fara endovaginala, dar am avut UM pe 18.01.
Avem 9mm si 5 sapt fix azi(nu stiu cum calculeaza ecograful)..mi-a facut si o poza..dar nu se vede mare lucru..doar o pata mica:)ma duc din nou pe 12 martie si at.voi vedea si activit.cardiaca..zicea el..
pupici pe burtici
ps.nu va faceti griji de lipsa simptomelor..nici eu nu le am..si
mi-a zis sa nu imi fac probleme..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata si de la mine,
N-am mai scris de duminica ca am dormit ieri dupa serviciu toata dupa-masa.Simt starea aia de somnolenta tot mai mult si parca o senzatie de voma ma incerca in dimineata asta,oricum destul de usoara.La sarcina cu Bogdan ,vomam ca un erou national pana la 4 luni.Am ceva usoare dureri prin burtik destul de rare si sanii se transforma de la o zi la alta,inca nu sunt f durerosi dar au deja un volum de mama mama.Sfarcurile sunt tari dar au aceeasi culoare.:).Ieri mi-am facut si programare la medic,doar in 14 martie am reusit ,sper sa fie bine pana atunci totul.
Ramo, sarcina trecuta am pierdut-o la 9 saptamani ,motiv necunoscut.M-am bucurat atunci intr0un fel ca nu mi-au mai facut chiuretaj pt ca s-a eliminat singura.
Eu cand am ramas in sept 2006 imi programasem sa nasc prin mai-iunie la fel ca si cu Bogda,n-a fost sa fie asa desi dupa parerea mea e cea mai frumoasa perioada la inceputul verii sa vina bebe.Oricum am ajuns la concluzia ca e bine venit in orice luna,mai ales ca nu suport frigul si o sa stam la caldurica pe la inceputul lui noiembrie daca totul va fi bine.Va pup
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

eu mi-am facut programare pe 19 martie,dar joi am avut o pata maro cu firisoare de sange si mi-a dat tratament si a spus sa ne vedem miercuri

4+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput