Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Apropo de termenul de 3 sapt de care zicea Flavia, am vazut ca si pe cutiile de la lapte praf de la Humana scrie la fel. Cine da numai formula nu are treaba ca termina repede cutia, dar cine da doar completare din cand in cand ce face?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

eu arunc, mi-a zis si dr asta.

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by Daconst

A.Alina,mie mi se pare prea drastic 18kg in 2 luni.Dupa asta sigur apare yo-yo si sa nu mai spun de piele ca va atarna ca naiba.
Eu prefer incet,dar sigur.
Poate e buna reteta pentru cine vrea sa slabeasca rapid cu oice pret,dar eu visez ca voi putea purta din nou costume de baie si fustite scurte,ca in vremurile bune.

Dana, la sotul meu a avut un efect mai rapid pt ca el obisnuia sa manance multa paine si sa bea sucuri acidulate. Eu am tinut dieta in acelasi timp cu el siam slabit doar 7 kg. De aratat rau nu arata nici el, dar cei drept ca nici fuste scurte nu poarta!
Eu o sa tin tot cura asta acum pt ca imi va fi mult mai usor. Poate la vara ma apuc de cura ta sau de Montignac. pana una alta numai ma laud ca ma apuc de cura de slabire si intre timp mananc 1-2 table de ciocolata pe zi.

Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANA, apa plata cu lamaie nu ne-ar omori nici pe noi...

A.ALINA, 150 de invitati? Pai tu iti insori feciorul, bag de seama. E foarte obositor, mie mi-a ajuns un botez mic, in familie. Imi inchipui ca tu ai si asa destul de mult de lucru, vad eu contabila noastra care doarme literalmente cu noul Cod Fiscal sub perna!
Piticul meu nu se omoara dupa muzica moderna, daca dau drumul la radio plange, dar ii place muzica de film. Are si el gusturi deja.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

DANA, am uitat sa-ti povestesc, a luat sotzul Beba din Germania, vine cam cu 30% mai ieftin decat Nan-ul de la noi si se dilueaza foarte bine. Asta e, noi ca suntem mai saraci platim mai mult, asta e normal, unde se ruleaza mai multa marfa comerciantii isi permit adaosuri mai mici. Poate ca e vorba si de ambalaj, o cutie de tabla costa mai mult decat una de carton.

Mergi la inceput

Sa nu va suparati pe mine, dar cineva ar trebui sa deschida un capitol nou, eu am nascut inainte de termen si nu m-a invatat nimeni cum se face, asa ca nu ma pot baga la butoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

cristiana70 dragutza de tine, multi pupici de la mine asta asa ca sa vezi ca nu m-am suparat deloc.

catalina asa este ai dreptate, innebunim in ziua de azi crescand bebelusul si incercand sa facem totul cat mai bine sau de cele mai multe ori perfect. atatea pareri impartite din partea doctorilor, a mamelor, a celor din jur, de multe ori nici nu stii cum e mai bine sa faci.

va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Haideti ca deschid eu capitol nou,daca nu se baga nimeni.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Subiect inchis!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput