Buna tuturor.Am citit toate aceste pagini si m-am ingrozit.In urma cu o saptamana am fost diagnosticata cu cervita si in acelasi timp cu vaginita (de catre un doctor din iasi)Nu aveam idee ce inseamna asta pana cand nu m-am documentat.Acum insa o multitudine de intrebari au luat nastere in mintea :se poate trata aceasta cervicita doar medicamentos sau voi ajunge si eu la cauterizare sau alte metode de tratament?Mentionez ca rana are 1,5cm(nu stiu ce inseamna asta)si ca iau urmatorul tratament; Cervugid (de care s-a mentionat si mai sus) si pentru vaginita fasigyn atat mie cat si sotului meu.Tratamentul trebuie sa-l urmez 2 luni consecutiv dupa care trebuie sa revin la control.Asta ce inseamna ,E GRAV SAU NU?Cine ma poate lamuri si pe mine, va rog?Doctorul nu a mentionat ca ar trebui sa fac vre-un test de genul PAP sau altele>Mi sa mai recomandat sa fac spalaturi vaginale insa doar cu apa calduta.Credeti ca as putea sa folosesc si eu ceaiurile mai sus mentionate+bicarbonat?Va multumesc si va doresc tuturor sanatate multa.
nu stiu sa iti raspund, dar cred ca cel mai bine ar fi sa mai consulti un dr, nu intotdeauna coincid parerile. plus ca ai putea sa ii pui toate intrebarile la care nu ai inca raspuns.
multa sanatate!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Pai nu e grav este tratabil. Tratamentul dat este exact ce trebuie. Da poti face spalaturi cu ceai de galbenele si pelin eventual sau cu apa cu bicarbonat. Un test papanicolau ar releva ca ai aceasta rana pe col si vaginita. De asta dr ti-a recomandat s afaci intai tratamentul si eventual apoi faci si un test papa. Chiar daca ajungi la cauterizare nu este grav deloc. Este o operatiune simpla si s erezolba problema. Si eu am fost cauterizata cu ani in urma si totul este ok.
Multa sanatate!