Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 22
Ralumat spune:
Angi, in Mama si copilul spune ca e firesc sa se uite crucis la varsta asta....nu vor ramane cu defecte, stai linistita! Si David se uita asa la manute...cred ca asa focalizeaza ei.
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
luna a treia
Ralumat spune:
Ruxmax, la noi singura reactie post-vaccin a fost ca i s-a umflat un pic piciorusul in care a facut Pentaximul (noi am cumparat). L-am rezolvat cu Lioton si comprese reci. Altfel, s-a purtat normal. Eu ma gandesc ca e firesc sa doarma mai mult...l-a obosit noua experienta. Pupici si stai fara grija...o sa fie bine.
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
luna a treia
a_deju spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
Nu-mi raspunde si mie nimeni referitor la reactia post-vaccinare...?
Si mi s-a ars si incalzitorul de biberoane...fir-ar sa fie!
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
offff, dragii de voi..... eu ti-as zice daca as sti ce, noi abia ne pregatim de vaccin, inca culeg informatii de la voi...
daca te ajuta la ceva, desi ma indoiesc, eu abia reuseam sa misc mana dupa vaccinul antigripal... poate il dor picorusele dragu' de el si de-aia nu mai are chef de gimnastici.... dar sunt sigura ca o sa-ti raspunda mamici in tema, desi din cate am citit pe-aici, la bebeii care au facut reactii, nu prea s-au asemanat simptomele... ai incercat o compresa ceva???
pupam bebe tudor, sa treaca buba

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
luly spune:
A_deju
mersi mult pt raspuns .
La multe luni! sarbatoritilor de azi :
Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de Aka
David Mihai de Roxana
Antonio de Crykett
Rares Bogdan de Marinelaf
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
alexandra_25 spune:
Mai fetelor nu radeti de mine...dar aseara atata m-am uitat sa nu fac o gafa si sincer mi s-au parut asa de asemanatori.......
..pana la urma eu sunt aia zapacita....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
Laura13 spune:
ruxmax eu dupa vaccin (in noaptea aia) i-am dat fenobarbital.... a dormit dus, la fel a dormit si mai toata ziua urmatoare. a facut febra in seara cu vaccinul, dar si in seara urmatoare. iam pus paracetamol supozitoare (parca 3 in cele 2 zile). piciorul a fost umflat vreo 2 sapt (a avut ca o galma), doctorita mi-a spus ca e normal si dispare in max 28 zile.
sper ca te-am ajutat.
a! si al meu a plans ffff tare seara, inainte de supt (adica dupa vreo 4-5 ore de la vaccin), nu stiu nici pana acum de ce.... ca nu de foame... s-a linistit doar la san.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
angi_m spune:
Mihaela, eu la 4 zile dupa ce am nascut era sa dau in mastita. Mi se facusera sanii bombe cu ceas, iar Iulia nici ca putea sa apuce mamelonul. Si nici nu supsese deloc pana atunci ca a stat la reanimare si nu putusem sa o tzin in bratze pentru supt. SI incepusem deja sa fac febra. Cu mulsul meu (manual sau pompa) nu a mers deloc. A venit o infirmiera si mi-a "rupt" sanii, mi-a facut rani, dar mi-a desfundat canalele super. Dupa 2 astfel de sedinte am reusit sa o pun pe Iulia la san. La inceput ea doar molfaia mameloanele, nu putea sa suga ca era mica mica. Dar in timp si-a dat drumul. Pana sa reuseasca ea sa traga cum trebuie, ma mulgeam eu la manutza.
Asa ca eu iti recomand sa mergi la spitalul unde ai nascut (ma gandesc ca dupa cateva zile de stat acolo ai reusit sa mai cunosti o asistenta ceva) si cauta pe cineva care sa te mulga foarte dur, sa-ti dea drumul la canale. Tu singura nu vei reusi sa te mulgi asa puternic. "Nu poti sa-ti faci rau singur" Nu stiu cine a zis-o pe-asta, dar zau daca nu avea dreptate. Fa cateva sedinte de muls si poate reusesti. Bafta multa. 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
alexandra_25 spune:
revin..........sa ma iertati dar cred ca eu am vedenii...m-am uitat in detaliu....si au pana si aceasi caciulita??????.......ptiu...am zis ca o iau eu razna!!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
Laura13 spune:
Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de Aka
David Mihai de Roxana
Antonio de Crykett
Rares Bogdan de Marinelaf
panaa
si multumesc mult!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
dandusa spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
Nu-mi raspunde si mie nimeni referitor la reactia post-vaccinare...?
Si mi s-a ars si incalzitorul de biberoane...fir-ar sa fie!
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
Noi am fcaut vaccinul de la stat,o singura intepatura...,a plins foarte putin ,dupa care si-a revenit ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic...Acasa,i-am pus comprese cu apa rece si am masat locul...,i-am bagat un supozitor Eferalgan de 80 ...Nu a facut febra,nu a fost agitata si a dormit la fel ca si pina atunci...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta