Toata lumea are greturi??
Raspunsuri - Pagina 2

Samurai-lady spune:
 Eu,la prima sarcina varsam in fiecare zi:dimineatza,pranz si seara.
Acum,la a doua sarcina n-am avut greturi si sunt deja in sapt16 spre 17.Nu musai sa aiba greturi toata lumea.
Sarcina ushoara si bb sanatos si papacios.
 Samurai-lady 
16 weeks
  si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe

Elyante spune:
 Am si eu o intrebare pentru cele care au greturi: in ce saptamina ati scapat de ele, daca ati scapat :) 
Eu sint disperata. La prima sarcina am avut ceva greturi dar in niciun caz ca acum: nu deschid bine ochii de dimineata si stomacul se urca instantaneu in git si acolo ramine pina pun iar capul pe perna si ma culc. Daca nu maninc ma ia o stare de lesin combinat cu cea mai crunda greata, daca maninc mi se face si mai rau. De vineri am inceput sa am si stari de lesin de am crezut ca ma prabusesc pe podelele biroului. Vad ca merg din rau in mai rau si ma tot intreb daca am vreo sansa sa scap (sau macar sa se amelioreze).

Liliann spune:
 la prima sarcina nu am avut absolut deloc greturi.
acum, la a doua am avut greturi maaari pana spre 4 luni jumatate (nu mai tin minte ca nr de sapt, vreo 20 si ceva). e drept, ele s-au mai estompat in ultimele 2 sapt, da orisicat, a fost groaznic 

carmenpit77 spune:
 Eu am fost cred ca sefa greturilor. Mi-am intors stomacul pe dos pana la 5 luni si jum cam de 2 ori pe zi. Prima data cand suna ceasul sa plec la servici la 7 punct trebuia musai sa fie baia libera, apoi in masina am purtat o punga dupa mine pe care o mai foloseam din cand in cand la semafor dc nu mai apucam sa intru pe vreo straduta. Seara pe la 7 cand ajungeam acasa dc se gasea vreun vecin sa gateasca, sa miroase pe scara, al meu era wc.
Cine nu are greturi f bine este o norocoasa.
Va doresc sa faceti bb frumosi si sanatosi.

Rebiana27 spune:
 Si eu am fost o fericta fara greturi de speriat in prima perioada, insa acum in ultima luna sunt coplestita de momentele dese in care vizitez baia (si nu numai
) si vomit aproape tot ce mananc! E un chin continuu la care nu ma asteptam avand in vedere ca in primul trimestru nu am vomitat decat de doua ori.
Rebiana 
 36+
 Luca Andrei

dianalaura spune:
 Nici eu nu am avut pana greturi deloc. Doar in ultima vreme ma mai ia asa cu arsuri, cam o data pe sapt, sa nu uit ca sunt insarcinata..
. Bine ca la varsta asta a sarcinii deja intervin alte problemute, de genul vizitat baia la pisu de 2-3 ori pe noapte, care am inteles ca o sa se ajunga la 5-6 ori spre sfarsitul sarcinii, plus niste picioare umflate din cand in cand, plus deplasat mai greu...dar toate trec....
diana 
29+ 
STEFAN
asa creste bebe
poze 

Luiza spune:
 Fetelor "fara greturi si varsaturi" multumti lui Dumnezeu ca nu ati aflat ce sunt si cat de deprimant poate fi. Eu am avut asa ceva la prima sarcina pana pe la 4 luni si jumatate. Noroc cu ginecologul meu care mi-a prescis niste "pastilute" miraculoase ca altfel cred ca o luam razna. Acum sunt in 12 saptamani si trec prin acelasi episod. De data asta insa am inceput cu pastilele mai devreme. Sunt foarte sigure si nu au nici un efect asupra sarcini. De altfel sunt create special pentru asa ceva. Nu stiu daca in Romania se folosesc dar aici toti conteaza pe ele. Chiar si asa, daca greturile sunt foarte putenice nu pot fi anihilate 100% dar cel putin... poti supravietui. Oricum greturile sunt foarte pacatoase...Daca nu mananci (pt ca evident nu poti avand greturi) ti-e rau, daca mananci ceva (pentru ca trebuie totusi) iar ti-e rau si vomiti si tot asa poti ajunge la deshidratare din princina varsaturilor si eventual la urgenta pentru perfuzii de hidratare. (eu am patit-o)
Bafta tuturor gravidutelor si haide-ti sa privim partea buna a lucrurilor... greturile nu dureaza la nesfarsit.
12+

Ship spune:
 Nici eu nu am avut greturi la prima sarcina. Spun prima pentru ca sper sa nu fie ultima, insa, din pacate, BB 2 nu vrea inca sa vina cu toate ca il asteptam de un an .
Pentru mamicile care nu au avut greturi si au nascut deja am o intrebare: copiii vostri au avut probleme respiratorii, gen bronsite asmatiforme, sau diverse forme de alergii?
Va intreb pentru ca am auzit vorbind la televizor un medic roman (alergolog)care practica medicina in Germania , ca prin varsaturi organismul mamei se apara de eventualele toxine din alimente iar in cazul in care mama se simte bine si nu are greturi si varsaturi pe perioada sarcinii, fatul ei este mai expus in a  asimila aceste toxine, in sensul ca mama se detoxifiaza prin fat (in cazul acesta este indicat ca mama sa bea cat mai multa apa - pentru detoxifiere)