***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 29
andradap spune:
Mai fetelor, iar sunteti in pauza de scris??? 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
addinel spune:
andrada, evident ca toata lumea e in pauza de scris... doar acum am eu timp liber :)
23+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
andradap spune:
Hmmm...sa vezi ce le "creia o pauzasc" eu pe fete, Addinel... ca vad ca nu vor sa schimbam capitolul!!!
Ce atre e faza cu cremuiala
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Addinel te-am trecut in listuta pentru intalnire.
Ar trebui sa ne ocupam saptamana viitoare de o rezervare, ceva la pizza hut.
Hai ca plec si eu sa imi iau analizele de la Fundeni.
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
alynta27 spune:
Fetelor multumesc de primire!
Ma bucur foarte mult ca am cu cine discuta de "micile" neplaceri, dar si de marile bucurii ale sarcinii!
eimotto multumesc p[entru directionare!
mihamora imipoti spune si mie cat costa o cutie de Elevit? Mie mi le-a prescris dr. ginecolog, dar am luat Centrrum Materna ( atunci le luam gratuit-reteta). Luna asta mi le-am cumparat si am dat 340mii pe ele. Vreau sa fac o comparatie sa vad poate ma trec pe Elevit luna viitoare!
pauly merci de urare! Sper sa ne mai conversam!
Va d-au de veste cum e dupa ce vin de la eco! Oricum noi stim de la 4luni ca va fi baiat si ne-am gandit sa-l cheme"David"!
mica0307 ce efect are sanosanul fata de o crema hidratanta obisnuita? Eu aveam o crema anticelulitica inainte de a ramane insarcinata, dar cum am aflat de bebe nu o mai folosesc! Acum utilizez lotiunea de corp pentru flexibilitate de la Avon, dupa dus!
Alina-Mirela
22+
Motannel spune:
Mai trag si eu cate un ochi la ce scrieti, dar am de scris ceva pentru scoala si vreau sa termin!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
mica0307 spune:
Alynta Elevitul si Centrum Materna au cam acelasi pret (diferenta de 20-30.000). Si eu am luat Elevit pana luna trecuta cand dr mi-a zis sa trec pe Centrum Materna ca are ceva elemente in plus.
Referitor la crema nu stiu ce sa iti spun. Da am zis ca e mai bine sa folosesc una speciala pentru maternitate. Macar pentru burtica.
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Mica, sa vii cu vesti BUNE de TOT!!! 
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
eimotto spune:
quote:
Originally posted by andradap
eimotto.... sunt ambele site-uri pe prima pag... Asta care l-am zis eu, l-am pus abia azi, dar celalalt e de vreo sapt.
Andrada - batranetile mama, io una nu mai tin minte nimic de azi pe maine

ALina - Elevitul este un pic mai scump decat Materna Centrum. Si nu e mare diferenta intre ele.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze