Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ma bucur ca Mathias e bine si e doar anemia problemutza. De fapt am citit eu cand ai scris dar credeam ca s-a mai ivit o problema si mi-a scapat.

Mie imi plac ffffffff mult marca Esprit si UCB.Aici prind si multe oferte si atunci sa te tii la buzunzrele mele.In Ro unde se gasesc, stii cumva magazine.probabil la buc si or fi si scumpe.Scuze ca scriu cu Bianca in brate...

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Daca vreti sa o vedeti pe Britney Spears cheala: www.people.com/people/gallery/0,,20011773,00.html" target="_blank">aici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pupic fetelor

Multumesc de aprecieri si lui i-a placut foarte mult i l-am trimis pe mail si i-am dat mesaj ca are mail,iar el dupa ce l-a vazut mi-a dat mesaj spunandu-mi "lacrimucia"
Mirabela Matti dupa ce mananca cam 100-150 gr supa,dupa cam vreo ora vrea sa pape,la mine productia nu s-a diminuat,dar eu iau incontinuare coktailul lui Molotov.
MamiLili eu ai dau si bibe (ceiutul si lapte de la san cu cereale ,seara) cu lingurita,san.Papa tot si bine.
Vauva super scumpa pitica.

Azi am fost la piscina,am mers cu bebe singura cu masina si bebe,am ajuns,iar cu bagaje,carucior etc.
Dar normal ca trebuia sa fac una (vorba lui Itzy) l-am pus pe bancuta,l-am schimbat,m-am schimbat,tot timpul cu ochii pe el spunandu-i sa stea linistit sa nu cada si cand sa bag hainele in dulapior,stateam in fata lui si dintr-o data copilul mi se scurge printre picioare,sa inebunesc ca parca l-am vazut ca vine cu capul de beton,l-am prins de-o aripa si l-am salvat.In sperietura mea am guitat mai tare si el s-a pus pe plans si toata ora mi-a plans.
Dar am avut o satisfactie ca mi-a zis Vania ca n-a vazut la un bebelus sa dea din maini si din picioare (cand sta pe burta) asa de tare (adica sa nu stea crispat).

Cam atat deocamdata.Revin

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Bravo Matti Duracell!

Sephora ce prezenta de spirit ai avut!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Vauva, ai citit bine, suspectam la Mathias un inceput de rahitism dar analizele de sange au contrazis asta, in schimb au relevat anemia.

Si eu sun fan, ultra-fan, mega-fan UCB. Urmeaza Diesel, Miss Sixty si alte brand-uri. Remember ca te-am intrebat unde gasesc Diesel in Helsinki...la Benetton ii stiam deja adresa . A reaparut in Romania recent UCB...cel putin la Iasi s-a redeschis de curand. Daca te intereseaza alte brand-uri cand vii in RO, cred ca gasesti in magazinele "Famous Brands" din mall-urile bucurestene. Dar mai bine-ti iei din Finlanda...preturi mai bune si colectii mai recente.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Sephora, uitai sa-ti zic: am vazut si eu filmuletul, e foarte fain si emotionant. Off ce ciuda mi-e ca aveti unde sa duceti bebeii la inot in Bucuresti.

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Mi-a aduc aminte Lili cum sa nu! De la Disel sincer nu am luat nimic, atunci cand m-ai intrebat tu l-am vizitat prima data

POZE

Mergi la inceput

Yo i-am luat la sotz de la Diesel atunci, ca mie-mi facusem plinul de la UCB .

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput

Da, da si eu am vazut filmele si pe al Adrianei si pe al Sephorei. Pe mine ma emotioneaza rau filmuletzele astea, cel putin fondul muzical ma termina.

POZE

Mergi la inceput

Mey da ai vazut-o pe Britney, arata groaznic. Asa-i ca si ea ii mamica de octombrie?

POZE

Mergi la inceput