Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi mamici si bebici,

in primul rand: La Multe lunisore puiutilor care au venit pe lume intr-o zi de 21! Sa creasca mari si sanatosi.

La Multi Ani Sephora, multe bucurii, sanatate, impliniri si tot ce-ti doresti tu!

alexutza, multumim de cafea

eu sunt somnorici rau: daca pana acum am avut un copil cuminte, care dormea cate 6-8 ore legate, de cateva nopti a schimbat placa, a inceput sa se trezeasca la 3 ore, la 2 ore si chiar si dupa o ora, iar eu nu o pot potoli decat cu tzitzi, ca altfel plange. Vad, lili ca si Mathias al tau si-a schimbat programul. Oare ce or fi avnd?

Marina, nasol cu febra, bine ca a scazut. Insanatosire grabnica!

roxana01, nici Patricia mea nu accepta biberonul, probabil il refuza pentru ca pana acum s-au obisnuit cu tzitzi si acuma nu il mai vor. Incearac sa ii dai cu lingurita si asa de aici inainte trebuie sa se invete cu lingurita, iar peste cateva lunisoare o sa poti sa-i dai din canuta. A mea de obicei dupa ce papa pireuri mai suge putin si cred ca isi domoleste setea cu laptic.

Vauva, ok, va astept in vara

Susa, tu de ce nu ne mai spui nimic?

pupici fetele, fug caci ma cheama strumfita

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alexandru Andrei, Matteo, Thomas, Robert Alexandru, Elena Carina

Sephora

Cristina interesant articolul, multumim ca ti-ai acordat timp sa-l traduci, speram sa mearga la cat mai multi bebei.

princess eu nu cred ca are legatura cu somnul lui bebe sau cu agitatia lui, asa e felul lui, mai ales ca e vioi si nu da semne de boala.

xandrutza pe David l-am nascut la ora 15 fara 2-3 min.

Lilina multa sanatate lui Vlad.

Ramo si al meu a avut o perioada cu somn agitat, acum si-a revenit, eu ziceam ca de la dinti dar n-a iesit nici unul, o sa treaca de la sine.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Incerc eu capitol nou, sper sa reusesc.

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna dimineata !

Da uitasem sa va spun ca Biencuta mea are 7,5 kg . V-am auzit vorbind de branzica calcica .......unde se gaseste de cumparat ?

Danip - Humana e un lapte gras , mai satios decat alte genuri de lapte asa ca e bine si daca papa 600ml . Si la mine cand am trecut-o pe Humana 2 vreo 3 zile a mancat foarte putin ...... apoi s-a obisnuit .

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liduta spune:

la ce varsta ati introdus biscuitii si branzica in marul ras
ca noi, abia am trecut la mar ras si ma gandesc sa-l mai las putin in faza asta. David are 4 luni si cerealele nu-i plac de nici o culoare , iar de lape praf nu mai zic.

Mergi la inceput