Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 31
ramomar spune:
Buna dimi mamici si bebici,
in primul rand:
La Multe lunisore puiutilor care au venit pe lume intr-o zi de 21! Sa creasca mari si sanatosi. 
La Multi Ani Sephora, multe bucurii, sanatate, impliniri si tot ce-ti doresti tu! 
alexutza, multumim de cafea
eu sunt somnorici rau: daca pana acum am avut un copil cuminte, care dormea cate 6-8 ore legate, de cateva nopti a schimbat placa, a inceput sa se trezeasca la 3 ore, la 2 ore si chiar si dupa o ora, iar eu nu o pot potoli decat cu tzitzi, ca altfel plange. Vad, lili ca si Mathias al tau si-a schimbat programul. Oare ce or fi avnd?
Marina, nasol cu febra, bine ca a scazut. Insanatosire grabnica!
roxana01, nici Patricia mea nu accepta biberonul, probabil il refuza pentru ca pana acum s-au obisnuit cu tzitzi si acuma nu il mai vor. Incearac sa ii dai cu lingurita si asa de aici inainte trebuie sa se invete cu lingurita, iar peste cateva lunisoare o sa poti sa-i dai din canuta. A mea de obicei dupa ce papa pireuri mai suge putin si cred ca isi domoleste setea cu laptic.
Vauva, ok, va astept in vara![]()

Susa, tu de ce nu ne mai spui nimic?
pupici fetele, fug caci ma cheama strumfita
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:

Alexandru Andrei, Matteo, Thomas, Robert Alexandru, Elena Carina
Sephora
Cristina interesant articolul, multumim ca ti-ai acordat timp sa-l traduci, speram sa mearga la cat mai multi bebei.
princess eu nu cred ca are legatura cu somnul lui bebe sau cu agitatia lui, asa e felul lui, mai ales ca e vioi si nu da semne de boala.
xandrutza pe David l-am nascut la ora 15 fara 2-3 min.
Lilina multa sanatate lui Vlad.
Ramo si al meu a avut o perioada cu somn agitat, acum si-a revenit, eu ziceam ca de la dinti dar n-a iesit nici unul, o sa treaca de la sine.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
Incerc eu capitol nou, sper sa reusesc.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
sheryll spune:
Buna dimineata !
Da uitasem sa va spun ca Biencuta mea are 7,5 kg . V-am auzit vorbind de branzica calcica .......unde se gaseste de cumparat ?
Danip - Humana e un lapte gras , mai satios decat alte genuri de lapte asa ca e bine si daca papa 600ml . Si la mine cand am trecut-o pe Humana 2 vreo 3 zile a mancat foarte putin ...... apoi s-a obisnuit .
Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)
Poze Bianca
Poze Botez Bianca
Mirabelac spune:
46
Liduta spune:
la ce varsta ati introdus biscuitii si branzica in marul ras
ca noi, abia am trecut la mar ras si ma gandesc sa-l mai las putin in faza asta. David are 4 luni si cerealele nu-i plac de nici o culoare , iar de lape praf nu mai zic.