Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 29
lilina spune:
roxana, felicitari pt.dintzishori
si multa sanatate....sa dea Domnul sa te faci bine cu
tratament, sa nu ai nevoie de nici o alta interventie
Itzy, ce mai faci ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Mirabelac spune:
princess cum a scris mexxa asa fac si eu branzica. Mie imi ajunge pt. 2 zile, nu vreau sa-i dau mult ca nu mai vrea tzatza.
Roxana01 felicitari pt. iepurica si sa speram ca merge tratamentul, e traumatizant sa te taie acolo din nou, brrr. Cu bibe nu stiu ce sa-ti spun, al meu suge tot.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Sephora spune:
VA PUP FETELOR
M-a chinui sa citesc de ceva vreme,inca mai am dar am zis macar sa raspund si pe urma m-a intorc la citit.
Floricel Matteo asculta Cleopatra,deja CD-ul mai are putin si se face scrum,adoarme numai daca-i canta ea,noroc ca nu mi-o cere si afara.
Mephala bine ai revenit,scumpi rau baietii
Ramomar sucul de portocale a functionat la Matti ptr constipatie (ai grija insa la alergie)
Lakioaia fetita scumpa foc motata.
Flavia 1 marul ai scot cotorul si-l bag in cuptor,in mijloc ai pun putina apa,2 mie mi-a mancat din prima 140 gr,insa are zile si zile,eu ai dau cat vrea el nu-l fortez niciodata,3 scot cam 150 ml lapte si-i pun 3 masuri de cereale,seara dupa baie pe la 20.30-21,
4 am suport si mi-e foarte comod
MamiLili super bebelul cu creasta,iar ochii sunt minunati
Ignatica felicitari ptr mersul de-abuselea,s-a dus ca linistea ta....
Liliana felicitari ptr dintuc
Eloise bine te-ai intors,dar oricum cred ca am lipsit cam in acelasi timp amandoua,m-a bucur ca va placut la botez,poza cu bebe care a vazut fantome e de pus la album,ai sade bine lui bebe cu dintucu mic.
Pufy draguti foc pufysorii
Mexxa si io i-am pus lui bebe telina,vad ca mananca bine supita.
Eu am inceput direct cu toate legumele de la inceput si piure direct,mi-a mancat ok,daca nu vroia nu-i dadeam
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Acum sa va povestesc putin si de noi
Bebelul si-a revenit cu somnul,a inceput sa doarma cate 4 ore pe zi,papa bine am ajuns la 6.890 kg
Au sunat azi de la clinica americana si ne-au spus ca copro e ok,dar trebuie pe 1 martie sa repetam analiza acolo la ei ca n-a fost sterila (mai bine asa ca eram sigura ca asa va fi)o astept in schimb si pe aia de la celalalt laborator.La pediatra n-am mai facut nimic
PAzurica,nu stiu daca vei intra aici sa citesti,dar mie mi s-a parut normal sa-ti urez mai ales ca esti mai mica cu 5 ani fara o zi decat mine.
celor nascuti intr-o zi de 20
MAine ne sarbatorim si noi,cu toate ca nu-mi place deloc de ziua mea,dar o sa treaca si asta,m-a bucur ca face bebelusul 5 lui si ca vine si Iza.
M-a duc sa spal cupkilul si revin daca adoarme repede.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
gabitzica spune:
Eloise, am vazut pozele de la botez. e tare scump vladut . Pare baietel mai mare!
Lakioana ti-am vazut printesa cu codite. E tare dulce rozosina.
Am inceput si noi "diversificarea". I-am dat azi 2.5 ml suc de morcov . S-a strambat un pic dar a mers. Miine crestem doza la 5 ml.
Mirabela, nu te mai stresa. E normal sa iti scada lactatia daca ai inceput diversificarea si deja ai mese complete de macare.
Sephora, cum merge inotul?
Poze
danip spune:
Buna fetelor, eu mi-s tare suparata,
Ovi nu vrea sa mai pape lapte, de pe la 50 de ml incepe sa intoarca capul, sa-l dea pe spate, ma dispera. Incerc sa-l oblig dar nu reusesc, da cu limba ce n-ai vazut si eu ma enervez la culme. Afte nu vad in guritza si daca-l doare ceva nu stiu, dar cum de mananca 50-90 ml si pe urma nu, asa incat cred ca nu-l doare ceva, poate nu-i mai place laptele? Bea Humana de la nastere si mai e o sapt pana la 4 luni cand ar trebui sa-i dau Humana 2. El ar trebui sa pape intre 650-780 ml, iar el nu bea decat pana in 600 ml, ieri mi-a mancat 540 ml. Helpppppppp, da-ti-mi sfaturi, v-ati confruntat cu asa ceva?
Va doresc multa sanatate, bebei sanatosi, mancaciosi!!
P.S. Sper sa nu se supere nimeni ca scriu si pe celalat forum.
Pupici
Bebe Ovidiu
Cresc
Vauva spune:
'Seara fetelor!
Flavia
Eloise fff frumusel Vladutz la botez ca de altfel si mamicutza lui
. Eu nu stiu ce sa zic dar cred ca totusi e mai bine sa te hotarasti numai pt un singur doctor in care ai tu incredere.
Roxana01 urata treaba cu epiziotomia. Tin pumnii sa se rezolve cu tratament.
Sephora tu, sora si mama ta sunteti nascute in aceeasi luna?
Ce mistooo!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Sephora spune:
Cucuoancea multa sanatate,refacere rapida
Cri multa sanatate puiutului si sa nu aveti nevoie de operatie
Gabizica merge destul de bine,inotator mare,abia astept sambata,de data asta merg si cu soramea (maine vine)
Vauva da e misto,dar si mai misto e ca si mama tot in februarie pe 3,Iza pe 12 si io pe 21.Luna plina
Eloise felicitari ptr 2 dintuci,si io am inebunit cu 7 mii de pareri,acum m-am decis si raman la americana.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
pufymic spune:

Putzuruca

!!!
Felicitari Vladut de Eloise pentru al doilea dintisor!Sa iasa repede si usor!
Roxana nasoala faza cu epiziotomia....tin pumnii sa se rezolve fara interventie chirurgicala....
Si felicitari pentru iepurila mica!
Danip eu zic sa nu te superi....poate e doar o perioada in care nu papa asa bine cum ar trebui....si Nicolas a avut din astea, (si Alesio), sunt faze normale(de regula) din viata unui copil, si trec....mai repede sau mai incet.
Sper sa fie doara atat si nimic mai mult!
Princess eu zic sa nu te mai ingrijorezi in legatura cu greutatea lui bb...fiecare copil se dezvolta in ritmul lui fiindca fiecare copil e altfel!....si in afara de griji inutile si stres nu poti sa faci nimic....
Nu il mai compara pe Rares cu nici un alt copil ca nu are rost...parerea mea.

Eu
flavia ramona spune:
Bucurii de 20.
Bucurii de 21. (ca maine nu stiu daca intru)
Multumesc tuturor pt raspunsuri, sunetzi dragutze. 
Sa nu va suparati dar nu ma simt prea bine si nu o sa raspund la intrebarile pe care le-ati pus in ultimele pag, oricum s-a cam raspuns la ele.
Noi am inceput de duminica cu legume si ieri si azi mi-a mancat cam 5 lingurite de piure. Mai mult nu prea vrea. Supica nu prea ii place, dar adevarul e ca i-am dat cu biberonul si stiu ca nu e fan biberon, asa ca maine o sa ii dau cu lingurita.
De 2 zile am reusit sa il adorm mai repede, adica in loc de 11-11:30-12, a adormit la 10. De la 6-7 nu il mai las sa doarma si atunci la 10 e gata.
Cristina, multumim pt articol.
Noapte bune, ca eu ma duc in pat, desi stiu ca nu voi putea dormi.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã