Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)
Raspunsuri - Pagina 16
Ingrid S spune:
Moni! Pai tot Augmentin ii dau si eu. Ce e cu el, de toata lumea zice: aaa, Augmentin? Pai e cam tare...
Ea se simte bine cu el, cred ca l-ar manca pe tot. Eu il tin in frigider, dar am citit acum pe eticheta ca rezista 7 zile acolo. Si restul de 3 zile, unde sa-l tin?
Nu o iau tare pe Diana, incet-incetut, vad ca le are cu multe, asa ca nu o stresez degeaba.
S-a sculat, am fugit.
Am pus poze noi, na. (la baitza, in cada noua, ca pe cea veche i-am dat-o prietenei mele care a nascut acum o saptamana).
Ingrid S si Diana
http://s126.photobucket.com/albums/p102/Ingrid28_photo/
Giova spune:
Anasebe ok, credeam ca nu s-a gasit banca .
Ingrid pai la noi sunt maselele, cu dintii am scapat mai usor, ce ne-o astepta la canini...nici nu vreau sa ma gandesc.
Moni e mortal Ghitza, uite se gandeste la tine, dar ce porcarie ti-au dat alea? M-am crucit cand am citit indicatiile.
Marco e cu tata afara, al meu sot doarme dupa de azi noapte cu prietenii si eu la povesti cu mama si matusi-mea.
Chiar asa Roxit nu a mai scris de mult la noi, nici nu mai tin bine minte cine e.
Eu sper sa se intoarca si alte fete care ne citesc din umbra, care nu mai sunt pe lista (stiu eu la cine ma refer) .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anymony spune:
Salutari fetele!!!
Iata c taiaram si noi aseara motzul!
Ia ghiciti pe ce puse mina fii-mea? Pe parfum-apoi pe iconitza si pe cardul bancar. Deci s-ar zice ca fata ocheta cuminte si cu bani o sa am. Dea Domnul!!! In rest distractie maxima si intre pitici si adulti! Am avut 12 persoane acasa si va dati seama tambalaul de pe lume. am sa pun poze cum le descarc.
Acum fug la trebi-cit doarme fii-mea.
Va pupam
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
alin@ spune:
Noi papa acum. Si iesim putin, vedem noi unde.
Moni, incarc chiar acum poze pe yahoo si o sa pun si in drop.
Ingrid, o sa ma uit la poza.
Any, misto ce a ales! Sa dea Dumnezeu asa sa fie!
acina spune:
Buna fetelor,
Mi-am adormit spiridusul mama ce obosit era de atata joaca cu mami.Nu-i venea copilului sa creada ca stau asa mult cu el.
So , ieri am fost la cumparaturi si am gasit in Cora, tot nu imi vine sa cred , patut pt strumfita de nepotica inca nenascuta.Alina mama , tu mereu mergi in Cora si nu mi-ai zis si mie ca e un magazin mare cu produse pt copii.Sa nu-mi vina sa cred cand am vazut patutul de la Graco , pe care il cautasem peste tot , aveau numai la Oradea si dura cam o saptamana sa-l aduca , mda si nu aveau nici culoarea pe stoc, ca si Andreea voia neaparat bleu marin cu bleu .
Si lui fimiu nu m-am putut abtine si i-am mai luat o jucarie f ca lumea, un trenulet cu locomotiva si vagon cu absolut toate piesele demontabile si dintr-un plastic moale si f colorate.Super.Normal ca mama a protesta din nou ca iar i-am luat jucarie , macar se joaca copilul ,ca ii place.Desi o sa ma mai potolesc cu cumparatul jucariilor ca deja sunt prea multe si nu mai e loc prin casa de ele.Bey i-am luat si periuta pt dinti, isi spala careva spiridusul pe dinti?Ce pasta folositi?Sta copilul la periat?
Ana S am vazut carticica.Imi place , f buna alegerea .
Ingrid , super pozele.
Any a ales fata ce i-a placut.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Ingrid am vazut pozele - e o frumoasa Diana
ANYMONY fain ales Ioana!
Mai,Diana nu s-a culcat inca ,a atipit doar un pic pe traseu
Si pana nu trage un pui de somn,nu mergem,trebuie sa fie odihnita! Chit ca o sa stea cu noi max.juma de ora,ca dupa aia o iau ai mei si o duc la fratele lui mami,care sta aproape,la 2 minute de nasi.Ca sa putem sta noi linistiti acolo.
Eu sincer,n-am nici un chef de vizite si presimt ca iar ma cert cu husbandu',ca el n-o sa se mai dea plecat de acolo si eu n-am chef sa stau mult Mai am de lucru si f. multe pe cap de rezolvat,plus ca am diseara si LOST
ASTERY bine zici!
BIANCA unde esti bre? hai ca p-aci si in vremuri trecute multe si s-aratara si d-aia tot ramasaram Si ca tot erai curioasa,la zz ne-a trimis Da' mie,dupa shocul initial mi-a placut la nebunie faza ca acolo cica nu e necesar sa te cenzurezi
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Acina Eu il spal pe Tibi pe dinti. Adica mai mult se spala singur. I-am laut periuta si pasta de la oralb. Ii pun f putina pasta, ii dau peria lui, ma spal si eu pe dinti si uite asa se spala si el. Dupa cateva minute ma lasa si pe mine sa-l perii.
uite aici http://www.dropshots.com/day.php?userid=121923&cdate=20070112&ctime=095358
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
anasebe spune:
Ingrid Am vazut-o pe Diana. Pozele in care sta la tine in brate sunt superbeeeeeeeee. E asa frumoasa cand e serioasa!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
alin@ spune:
Anca, nu m-am gandit sa iti spun de magazin, intr-adevar au o oferta f variata.
Ingrid, misto pozele cu mandra! Frumusica tare!
Am pus si eu ceva poze, filmulete o sa pun mai tarziu. Acum iesim si noi, ca am gatit toata dimineata.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
loren@ spune:
Mira si mie tot aia cu 2 fete cucuiete imi place mult...
Ingrid, am tot admirat-o pe Diana..superbi ochisori are...si parutul lung...e ca o papusa...zau!
Monica vad ca si Diana a inceput sa faca pe la olita..noi dupa toane..adica a fost tare constipata dupa ce i-am bagat laptele de vaca si inca este, dar o pun numai dimineata si face pp si daca o trece, o data la o mie de ani face si un kk
Ana S..pai te-ai scos cu bonaaaaaaaa! He, he...misto pretul si daca Tibi este incintat si tu la fel, asta e tot ce conteaza! Am vazut cartulia si hirtia...felicitarea o stiam!
Giova si Bia are niste nopti de mi se ridica parul in cap si procedez asa, daca e super crizata doarme cu noi, daca nu, dupa ce adoarme la noi o duc in pat la ea si o iau la 6 cind ii dau sa pape in somn lapticul si apoi face nanii cu mine! E nasol cu maselele si indiferent cu ce o dau calgel, glicerina cu anestezina, daca e in crize tot degeaba!
Acina eu i-am luat azi Biei un ciocan care scoate sunete cind dai cu el...(de bine ce zisesem ca nu-i mai cumpar jucarii)...momentan ne trage la genunchi cu el, deci e ok ca se joaca!Sper sa se joace Andrei cit mai mult cu trenuletul!
Any zici ca Ioana a ales cardul bancar!
V-ati scos...la batrinete o sa o duceti regeste!O sa va plimbe in toata lumea si o sa va faca toate poftele!
Bia nazdravana