Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
gabitzam spune:
La multi ani, Iulia (margot)!!!
Sa fii fericita, sa fii sanatoasa, sa ai un David cuminte si ascultator, si sa te bucuri de viata si de tot ce-ti poate ea da mai bun! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crissu spune:
Eu sunt zombii fetele. Aproape ca nu mai stiu de cand nu am mai dormit nu zic o noapte intreaga ci vreo patru ore legate. Daca pana acum nu ma lasa Iulia dar adormeam repede la loc acum ma trezeste si nu ma mai ia somnul neam. Ma dor toate oasele (si mai ales intre picioare ma doare....scuzati dar acolo ma doare
) de parca as avea 100 de ani. Daca incerc sa ma rotesc de pe o parte pe alta operatiunea asta imi ea ceva timp si ma vait de durere de spate mai rau ca babele.![]()
Aurasa cred ca stii despre ce vorbesc.Ti-ai facut deja bagajul ![]()
![]()
Mi-e din ce in ce mai greu. Spatele meu cara greu kilogramele acumulate.
Hai ca m-am vaitat rau de tot la voi. Nu va suparati pe mine va rog.Eu sunt optimista in general deci imi revin repede.![]()
Monu imi pare rau ca te-a lasat balta bona....nasol. Acum ce faci? Nu poate cineva din familie sa te ajute. Ma gandesc ca asa e mai comod sau nu?
Ruxel de cand zic ca-mi trezesc si eu sotul noaptea dar nu ma indur pur si simplu. Poate gresesc nu stiu.........poate ar trebui sa nu ma mai cred femeia fantastica
si sa mai las si pe altii sa mai faca cate un bibe sa mai schimbe cate un scutec. In fine asta e.
Iulia la fel este cu supica,ciorbita..... o mananca cu placere.Eu ii fac de pui, de legume (cartof,morcov,pastarnac,patrunjel, dovlecel) in care pun un pic de orez dar mananca si din oala mare, cum s-ar zice,facuta cu bors.
Fran tara lui papura voda ce sa zic. Imi pare rau, ca stiu, ca mai mare a fost indignarea si supararea decat paguba in sine.
Florentina G spune:
La Multi Ani Iulia!
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viatza asta, sa te bucuri de iubirea celor dragi, sa ai o viata fericita alaturi de cine iti doresti, deznadejdea sa nu-si mai gaseasca niciodata loc in inima ta!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Ruxel spune:
Crissu te inteleg perfect. Eu nu o schimb noaptea pe Bia decat daca se uda. Iar in privinta sculatului sotului sa se duca la Bia....nici eu nu il scol. Se duce din proprie initiativa. Daca este treaz cand ea isi incepe repertoriul se duce direct la ea si doarme acolo, daca nu, eu nu il trimit. Daca Bia plange cand el doarme, daca se trezeste se duce, daca nu, nu. Iar cu incalzitul biberonului noaptea...el scapa de asta, pentru ca lui nu ii cere.
Iulia La multi ani. Sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii.
Am pus o supa la facut ca altceva nu mai stiu sa fac.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
fran spune:
Buna !
La Multi Ani Iulia! Sa fii sanatoasa, sa ai un an plin de bucurii alaturi de David !
Monu-tipa aia de isi zicea bona de fapt nu mai avusese grija de nici un copil, din cate am inteles eu...Nu stiu de ce oricine poarta fusta isi imagineaza ca s-a nascut stiind sa aiba grija de copii...Nasol, saptamana asta sunteti si fara tati, parca...
Clara-si tatalui lui Chris i-au furat din carucior o punga cu lucruri de ale Carinei...se pare ca sunt vizati bunicii![]()
Si mie incercasera mai de mult sa-mi sparleasca acelasi termoizolant, v-am zis ca arata exact ca o borseta, dar m-am prins si m-am luat de individ- o piticanie de vreo 15-16 ani si 1,40m![]()
Crissu-pai da, indignarea e mare mai ales ca se intampla ziua in amiaza mare intr-un parc patrulat la greu de bodyguarzi...Am o colega de serviciu care are un baietzel de 13 ani si unul de 8-sta langa parc. Nici acum nu are curajul sa-l lase pe cel mare sa mearga singur in parc. Ziceam ca e exagerata, dar acum nu mai zic...
Astazi-maine sper sa ma apuc de pus in contul comun al filmuletz, Little Einstein-Jumping Joe. Cand sunt gata, va zic, sa vad daca ma lasa Iepu'...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Iulia!
Pupam copiii frumosi! Iuliana, superb colajul cu surioarele. M-a impresionat pana la lacrimi.
Monu, succes sa iti gasesti totusi o bona! Cunosc sentimentul. Doar ca pe mine ma lasa balta, inainte de a a incepe
.
Cu cele 4 bubite presupuse de varicela, Stefan m-a cam pacalit. Au ramas doar doua si nu stiu ce sa zic. A facut urmeaza sa faca sau nu mai feca de loc? Il tin si in carantina, ca nu stiu daca e sau nu contagios.
Stefan e mare "stafidar". Aduna toate "tafidele" din prajituri. Ieri, era pe masa o prajitura cu stafide si el s-a pus serios pe treaba. La un moment dat, il intreb: Stefan, ai mancat toate stafidele? El se uita la prajitura si imi raspunde serios: "Nu inca. Mai ae." Vad ca nu mai foloseste decat rar "bebe" cand se refera la el. Spune eu, da-mi mie, al meu. In ultimele zile pot spune ca a inceput sa vorbeasca de-adevaratelea
. Chiar nu mai e bebe. Cateodata nu imi dau seama cine vorbeste: el sau Maria.
Uitandu-ma si la pozele Iulianei, mi/am reamintit ce bebe era Stefan acum aproape 2 ani, cat de mare mi se parea Maria si m-am tot gandit ca mi-au crescut copiii, ca dorinta mea nerostita cu toata gura de a mai avea un bebe e din ce in ce mai departe de indeplinire ... ca maine - poimaine imi inscriu copiii la scoala... Am picat in butoiul cu melancolie.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
babygirl spune:
Iulia, LA MULTI ANI!!! Iti doresc sa ai parte de multa, multa fericire , sa fiti veseli tu si baietelul tau si sa ajungeti cat mai departe..;).
Fraaaan, acum am vazut si eu ca ai trimis un Little Einstein pe mail-ul comun. Duminica il rog pe sotul meu sa se ocupe de asta. Multumim si noi!!!
Monule,
mynicegirl spune:
Helou, v-am citit din umbra, dar am fost prea in sarbatori zilele astea
si nu am scris, lenea e mare cand e burta plina. M-am ingrasat 3 kg de sambata pana acum, si ma bucur ca nu mai vine nici un an nou... acus ziua mea si Pastele, dar mai este. Apropo de zile,
LA multi ani Iulia!
Numai bucurii si impliniri in anul care vine!
Am citit si am vazut filmulete si poze si montaje, mi-au placut toate, stateam si ma gandeam daca as vrea sa aleg un copil care e mai frumos nu pot, nici macar de-a mea nu pot sa zic ca e cea mai cea, sunt toti niste ingerasi si care mai de care mai scumpi. Ii pup pe toti!
Monu, imi dau seama ce ritm e la tine in casa, daca bona cu tine acolo a zis ca nu mai poate... tu mai poti?
de la mine si sper sa iti gasesti una buna si repede.
Caterina este bine, nu stiu ce s-a intamplat si a inceput de-odata sa zica multe cuvinte, pe care le repeta de 100 de ori pe zi, si eu trebuie sa imi pun neuronul la treaba ca nu stiu daca e in romana, engleza sau filipineza(femeia mea e din filipine si afara vb in limba ei cu celeate femei, si ii canta caterinei in limba ei). Asa ca stie mar si in engleza si in romana, zice tisu(tissue, servetel adica), pipi, late(lapte), bebe, pup, baie-baie, ball(minge), hi-fi(adica hi-5, e un grup de oameni care canta si fac o emisiune pt copii), si a invatat sa si faca hi5 cu mana. Vajj la elicopterul lui tati cu care se joaca amnadoi, didi la cal, si inca ceva care nu inteleg inca ce inseamna, suna de gen susu dar nu stiu la ce se refera. dar le repeta pe toate toata ziua, si uneori nu au legatura cu ce face ea, pur si simplu umbla prin casa recitand.
Nasol cu furatul, asta este unul din lucurile care inca ma fac sa mai rezist aici, desi asa mult mi-ar place sa fiu si eu acasa. furatul si oamenii prost crescuti, si unele rautati si situatii penibile in care uneori esti pus fara voia ta, dar oricum tot mai bine e acolo. Nu ca aici n uar fi oameni prost crescuti, dar tac din gura cand sunt avertizati. Si e foarte curat si foarte safe, daca iti uiti telefonul mobil pe masa la terasa, te suna omul acasa sau pe un prieten de pe telefon si te intalnesti si ti-l aduc. Stiu ca suna ciudat, ca si eu am zis ca nu e adevarat, dar este. Si daca esti singur la masa si vrei sa te duci la baie, astia de aici isi lasa lucurile acolo(poseta, laltop) se duc la baie , se intorc, gasesc tot.Eu inca am strsul furatului din romania si nu las nimic, dar mereu cand vin in romania uit geanta larg deschisa si am patanii.
Cica cine naste anul asta o sa aiba batraneti usoare, caci copiii lor vor fi foarte norocosi la bani, ca e anul porcului de aur(cica e f rar, la nu stiu cate zeci de ani, din cauza planetelor cum sunt aranjate). Asa ca gravidutelor cu dureri de spate, si in alte locuri sensibiloase, si cu greturi, rezistati! cica merita... o sa va fie rasplatite eforturile.
Nu mai imi amintesc ce vroiam sa zic, trebuie sa ma organizez. As vrea si eu parola de la contul comun, please
ca sa pun niste poze. 
gabitzam spune:
Cristina, activeaza-ti mesajele private ca sa-ti dau parola de la contul comun.
Du-te in meniul din stanga la "Mesaje private", acolo la "Options", si de acolo activezi sa primesti mesaje private.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mynicegirl spune:
M-am uitat in paginile din urma si mi-am amintit, despre desene animate. Eu sunt mare fana, Caterina se uita daca se canta mult, sau danseaza sau asta cu pesti, ii place Mulan, Shrek2(mai mult ca primul), the beauty and the beast, A Fish tale, Nemo si astea in care ea poate sa danseze si sa zica oauu, cand e vreo fata frumoasa
. Mie imi plac toate si am o colectie maree.
Si ii mai place Elmo si prietenii, are si carticica si il stie pe Elmo si Dorothy( elmo si dodo le zice ea).
Ati vazut dintre filmele astea noi, care sunt nominalizate la oscar vre-unul? Eu va recomend Little People si The Pursuit of happiness, si babel dar e mai dur(ideea e interesanta). Nu stiu cum se cheama in romaneste, caci le schimba numele la tradus, dar amandoua sunt foarte foarte frumoase(si implica copii) si eu nu plang de obicei la filme dar la astea am plans(o fi varsta de vina
).
Va pup si mai scriu, asta seara sunt fara iubit pana tarziu.