Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
blackpanterro spune:
Anky, ce fain ii patul!!
Chiar voiam sa va intreb cum faceti voi sa puneti copiii la somn pe paturi de toddleri?Nu cad din pat?Noi inca suntem in patut si il tin acolo pana nu mai incape, poate pana aproape de 3 ani.Ma tot gandesc cum sa fac sa nu cada din pat cand o veni vremea aia.
Am vazut tot felul de protectii pt marginea patului.....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
http://www.dropshots.com/adrianayampey
nelia spune:
Am venit de la doctor. Uraaa! Avem minuta fara pansament si liber la orice! S-a vindecat foarte bine, osciorul e sudat, doar ca vor mai trece vreo trei luni pina cind va ajunge din nou la o unghie roz, acum e vinata si trebuie sa asteptam sa creasca, sa o taiem...
In sfirsit e mai cald si aici, sint doar -10 grade acum seara si nu bate deloc vintul, iar astazi cred ca au fost chiar -7. Am stat si noi cit am vrut la aer.
Nu apuc sa citesc ce ati mai scris, ca trebuie sa fac si eu ceva prin casa si apoi vine programul de seara al fetelor. Abia astept ora 21.30 sa ma asez si eu cu un ceai la calculator si sa ma dau pe net cit vreau!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
blackpanterro spune:
Nelia, bine ca ati scapat cu bine!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
http://www.dropshots.com/adrianayampey
Ruxel spune:
Dupa cum va spuneam.....s-a sculat azi-noapte de 2 ori sa manance
, la 12 si la 4. Si de fiecare data bea cate un biberon plin. Trebuie sa fac ceva in privinta asta, dar nu stiu ce si cum !!! Daca o las sa planga iese scandal mare. Trezeste toata casa: barbatu-meu, care vine saracul de cele mai multe ori dupa 12 noaptea acasa si se trezeste la 6.50 dimineata, si Alex care incepe si ea sa planga rau pentru ca nu suporta sa o auda pe sora-sa plangand. Si apoi iese un circ mare
.
Daca vreau sa-i dau ceai in loc de lapte, arunca cu biberonul cat colo. Totusi la noapte o sa incerc sa-i dau ceai. Sa nu va mai spun ca vrea lapte si cand se culca de pranz, cu toate ca exact inainte sa o bag in pat mananca o portie sanatoasa de mancare. Cred ca in mintea ei este ca atunci cand se baga in pat trebuie sa bea si lapte. Ieri la pranz chiar nu am vrut sa-i dau si a urlat de nu mai putea si pana la urma a adormit cu sughituri de plans. Dar ziua imi permit asta, pentru ca nu doarme nimeni.Si totodata trebuie sa o mai linistesc din cand in cand ca sa nu vomite, ca atunci se duce naibii si toata masa de pranz. M-a disperat. Ea se trezeste noaptea din cine stie ce motive si odata trezita neuronii ei cer lapte, pentru ca nu cred ca ii este foame !!!!
Nu am mai dormit o noapte intreaga de vreo 5-6 luni.
S-a mai intamplat o singura data, cand Alex era la bunici si Bia a dormit singura in pat. Atunci m-am gandit ca poate se trezeste pentru ca e inghesuiala mare in pat.... Dar nu am unde in alta parte sa o culc pe Alex. Loc de 2 paturi nu am in camera decat daca le fac paturi supraetajate, insa si aici am o problema. Bia se va urca toata ziua in patul de sus si dupa cum e de agitata si de nebunatica mi-e teama ca va ateriza de-acolo. Si cum ea nu se loveste decat la cap (cred ca e campioana la asta) doamne fereste asta mi-ar mai trebui...o cazatura de la inaltime.
Dar acuma ma gandesc si nu cred ca inghesuiala din pat sa o deranjeze, pentru ca atunci cand eu fac rocada cu Alex, eu dorm foarte pe margine si ea are loc destul....deci nu cred ca e asta !
In rest nu avem probleme majore....doar asta cu dormitul eu o consider chiar o problema !
Ruxandra
www.dropshots.com/Ruxel
votati-ne aici: Iubire
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
crissu, n-ai ghicit
.
Adriana, am vazut filmuletul cu Aidan, e un scump 
, pacat ca la birou n-am sunet, ca vad ca va conversati acolo.
NewMami, la noi e super ok cu patul etajat. Lenjeria se schimba ok, desi spre rusinea mea am schimbat-o doar odata (eu), in rest o face menajera (sau mai nou bona).
anky, bestial patutul, daca as avea baietel, si mai ales loc unde sa-l pun, eu i l-as lua!
monu, felicitari pentru mica grasunica
, vad ca avanseaza cu pasi repezi! Cum e cu bona? Sau ai scris si n-am vazut eu.....
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Cornelia spune:
Buna!
Adina, multa sanatate prietenei tale!
Nelia, ce bine ca a scapat Agata de bandaje!
Iar v-am pierdut pe drum... dar am reusit sa votez toti copilasii din concurs.
Mickyyy, m-ai facut curioasa, care e poza?
Stefan nu are inca bubite de varicela. Suntem in carantina si asteptam. Azi noapte m-a chinuit rau de tot. Nu stiu de ce nu doarme copilul asta
. Nu mai stiu cine intreba de urlete noaptea. El se trezeste in fiecare noapte, de cele mai multe ori, probabil pt. ca viseaza urat. Cateodat urla efectiv si nu il pot impaca nicicum. Pare ca nici nu ma recunoaste, nu ma vrea si nu vrea nimic. De cel;e mai multe ori, vine la noi in pat sau ma ia pe mine la ei in camera si nu ma pot clinti de langa el, ca se pune pe plans.
Am gasit cateva explicatii. Stefan prezinta toate manifestarile
:
"Angoasele nocturne cuprind "teroarea nocturna" sau pavor nocturn, visele de angoasa si trezirile anxioase. Ele apar adesea sub denumirea de cosmaruri fara o diferentiere precisa.
Teroarea nocturna - copilul incepe sa tipe in pat, buimac si cu o figura inspaimantata, nu recunoaste persoanele din jur si pare total absent din situatie, nereactionand la vorbe sau gesturi. Criza dureaza de obicei cateva minute, apoi copilul adoarme. La trezire copilul nu-si aminteste nimic din cele intamplate in cursul noptii.
Visul de angoasa apare cu o mare frecventa, 30% dintre copii relateaza un astfel de episod survenit recent. Poate fi observat incepand de la varsta de 2 ani. Copilul geme, tipa, plange, striga dupa ajutor. Uneori se trezeste dar cel mai adesea abia a doua zi dimineata povesteste "visul urat".
Trezirea anxioasa este intermediara intre teroarea nocturna si visul de angoasa. Copilul se trezeste nelinistit si adesea se duce in patul parintilor."
Laura, referitor la tragedia celor patru tineri, am avut o discutie cu Doru si ne tot intrebam daca vom reusi sa ne crestem copiii in siguranta, e asa de greu sa pastrezi un echilibru. Vrei sa ii oferi copilului ce e mai bun, dar nu mereu lucrul asta e cel mai bun pt. el. Tragedia lor mi-a amintit de o alta tragedie, de la care se vor implini 9 ani sapt. viitoare si care m-a afectat personal. Varul meu si prietenul lui au murit intr-un accident la schi, incercand sa salveze o fata. Aveau 20 de ani. Aceeasi mare de lume, colegi, prieteni, un oras intreg era in doliu.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ChrisDun spune:
Neata! Am votat pe Tony (Olga T), Teo (Clara), Ema (babygirl) si pe Alex si Bia (Ruxel)... am uitat pe cineva?
Loreen, wow, Delia e copia ta fidela
ce asemanare !!!
New Mami, mie mi-ar placea www.roomstogokids.com/index.cfm?fuseaction=ktg.showRoom&roo_ID=2160" target="_blank">primul dormitor
nu vrei sa ne dai si noua softuletzul ala de tinut evidenta cheltuielilor ?
... sau poate ne da Crissu
?
Monule, gelul de care zice Fran ultraproct e tare bun, chiar daca alaptatezi (iti zic din proprie experienta
.
Babygirl, multa sanatate Soranei ! Mey, daca necroza e ceea ce am vazut in we pe Discovery, e tare norocoasa ca a scapat doar cu atat. Am vazut un caz cand au trebuit sa curete toata fata (sa taie toata carnea de pe fata) ca sa scape omul respectiv. Cica l-au intrebat daca e de acord sa ii scoata tot (inclusiv ochii) pentru ca altfel i se extindea intr-un ritm turbat si ar fi murit. Doamne pazeste ! Crissu e o chestie foarte rara, dupa cum zicea si Adina nu cred ca ai de ce sa te sperii ca ti s-ar putea intampla...
Babygirl, Multa sanatate si succes cu postul.
Pedi a noastra nu vrea nici in ruptul capului sa ne dea trimitere la copro. I-am cerut de doua ori pana acum, si mi-a zis ca nu e cazul. Ba a doua oara chiar i-am spus ca venim de la tara, ca nu-i chiar asa curat acolo, bla-bla
Sa vedeti ce-mi raspunde : ca aici in Buc, prin nisipul parcurilor unde se joaca copilasii are mai mari sanse sa ia miscatori pentru ca umbla toti cainii vagabonzi si s-i fac nevoile pe-acolo
... si tot nu mi-a dat trimitere 
Cornelia spune:
Chris, gand la gand
. Vroiam sa cer si eu programelul pt. cheltuieli.
Unde vedeti voi poza Laurei???
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crissu spune:
Chris o sa-l rog pe sotul meu sa vedem daca poate sa-l trimita pe contul comun sau altcumva ca eu ma prea pricep.
Mickyy n-am ghicit deci? Nasol, si eram aproape sigura ca aia e poza cu pricina. Nu ma las mai caut sau zi-ne tu.
Anky bine ai revenit si ma bucur ca v-ati distrat. Eu ma simt bine in general dar stii si tu cum sunt gravidele. Acum mai ales ca am intrat in 7 luni greutatea a inceput sa-si spuna cuvantul (15 kg pana acum 
)plus maini si picioare umflatele plus spatele care pur si simplu ma seaca, atat de tare ma doare.E bine una peste alta ca nu am alte probleme majore.Trebuia sa merg de vreo doua saptamani sa-mi mai fac niste analize pe care m-i le-a dat ginecologul meu si sper sa ajung totusi pana la sfarsitul saptamanii. Va urma un control la inceputul lunii sa vedem cum mai stam.
Ruxel nu e chiar asa de rau.....cunosc specimen mai belea 
anky spune:
Micky,uite aici pat pentru fetita
http://www.kidswereld.nl/Winkelen/Artikel.aspx?CC=K08&SC=211&KAC=C88&ArtikelNummer=927597
Blackpantero,inca nu am cumparat patul,acuma vreau sa il cumpar.
Cind am pus-o pe Bianca prima data in pat normal,a fost ok,nu a cazut din el,eventual folosesti o "bariera"din lemn care se monteaza pe marginea patului.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key of your hart"