Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, azi m-am trezit cu greu la noua jumate sh-acu am okii injectati de parc-am tras pe nara tuata noaptea, ce-o mai fi si asta... abia stept sa ma culc de amiaza poate-mi revin;)) nu pot scoate nici o silaba
, nora
roberta, macar tu te-ai lasat de fumat...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Iar ieshencele-s pe baricade!
NORA- !
CARMEN, sa nu fie vreo conjunctivita?? Incearca sa te speli cu sampon de bebelusi, mie mi-a recomnadat o doctorita oftalmolog si da rezultate!
...si sa stii ca-mi vine sa ma reapuc de fumat cand vad ce sunci am

Mergi la inceput

nu de la oki ie problema, is intr-o stare de aia somnicioasa rau...
edit, iesencele-s pe baricade pen` ca-i frig rau afara si mai batesi vintu`

quote:
Originally posted by roberta04

Iar ieshencele-s pe baricade!
NORA- !
CARMEN, sa nu fie vreo conjunctivita?? Incearca sa te speli cu sampon de bebelusi, mie mi-a recomnadat o doctorita oftalmolog si da rezultate!
...si sa stii ca-mi vine sa ma reapuc de fumat cand vad ce sunci am

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata iesencelor

eu am hotarit sa nu mai fac mancare, tati zice ca ma strofoc degeaba si arunc o gramada de mancare la gunoi, mai ales ducliurile pt care nu prea am clienti. vineri seara am facut alba ca zapada si cred ca o duc la serviciu (tot e unul din cuvintele romanesti pe care voiau sa-l invete...) si de suparare am pus cartofi la fiert sa fac salata. eh, ce sa fac, eu asa am crescut si asa imi place...dar imi face tati azi la pranz costite de miel la gratar, mmm, abioa astept
am vazut si citit tot in ultima vreme dar n-am avut timp sa scriu. anca, tare mi-ar prinde bine o vacanta si mie dar mai am de asteptat pana in septembrie cand plecam in eurpoa...pana atunci numar zilele pana la memorial day care e in mai si cand voi avea un we lung. cred ca vom merge camping pe undeva...ieri aproape ne-am facut taxele, acu vrem s-o deducem si pe soacra-mea si evident mai e ceva hartagorie de completat
pupam pe toata lumea, vazut copii frumosi, o saptamana minunata
ps m-am plans la sef si cica imi va mari salariul, acu ramane sa vad asta in cec :)

philip&andreea

Mergi la inceput

philip, vii si-n tara in septembrie?

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu cred carmen. voi avea numai 2 saptamani de vacanta si vrea sa petrecem cat mai mult timp cu mama...voiai sa ma cunosti?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,bre la noi azi fu transportu in comun nashpa rau di tot asa ca am facut o ora pana la servici,in mod normal fac 20 de minute
Beei noi am iesit sambata afara la -10 grade da nu ma puteam intelege cu mandra,asa ca ne-am tras cu sania, ne-am bulgarit si nu mai puteam s-o bag in casa
Roberta a mea este fan rau de tot Bibi, asa ca este mestera in vraji,cea mai des utilizata"pocus-pocus fulgerica sa iasa pipi pe la duduitza"
Diana te-am vazut la televizor,moooama da' ce frumoasa esti!!!
Alice cum fu cu soacra??Io ma pregatesc psihic ca cica s-au hotarat sa ne viziteze in week-end(desi dupa socotelile mele nu au trecut inca 6 luni de la ultima vizita)
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

g_ioana, Diana te-am vazut la televizor,moooama da' ce frumoasa esti!!!, n-am inteles! Te referi la mine sau la altcineva? Mai e o Diana pe-aici?

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Tu mama draga sau te-am confuzat?!?Duminica trecuta ,pe national,la Stela si Arsinel,se aniversa matinalu,era invitata toata echipa cu familia si prietenii!Nu erai si tu ca eu asa am inteles si am vazut!Sau eram

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata fetele, de la o persoana complet distrusa!!! Ma doareeee rau o masea!!! Nu mai pot nici sa-mi deschid gura, ma inteapa pana in ureche, e groaznic!!! Jur ca a durerile de la nastere au fost mai ok. Nu stiu daca mai rezist pana la 14 cand plec acasa. Si a inceput de azi-noapte, m-am trezit la 3 in niste dureri...
Am vrut si eu sa plang putin...asta e...

Marcelino, vreau musai si neaparat sa vorbim despre gradi ta. Am vazut poze, e superb acolo. ne-am indragostit pe loc si vrem s-o ducem acolo, dar trebuie sa rezolvam cumva cu transportul. Razvi trebuie sa fie la tv la opt si 15 maxim, iar eu lucrez de la 6. Hai, poate vb pe mess. Pupici!

Vreau si eu sa stiu care e treba cu vaccinul asta pt hepatita A! Noi am facut Engerix B (cred ca asa ii zice) pt hep. B, de A nu stiam ca exista si nu l-am facut. Cine l-a facut sa-mi dea detalii?

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput