BANEOCIN -pudra INTERZIS LA COPII

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

.Draga rucx poti sa-mi dai si mie mai multe detalii.cand ai nascut la giulesti?si cu cine.ce anume ti-au mai cerut.poti sa-mi spui si ceva tarife? multumesc.buna fetelor,va multumesc de vraspunsuri dar chisar acum sunt cu prospectul in mana,si la indicatii scrie sa se foloseasca la infectiile ombilicale la noi nascuti,deci nu asa orisicum.iar in privinta sarcinii si alaptarii:nu se recomanda.oricum va multumesc si o sa vad eu ce o sa fac daca o sa mi se ceara.eu o sa nasc la giulesti si a spus o mamica ca se cer si scutece si servetele umede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Eu am nascut in CFR2 si nu mi-a zis nimeni nimic despre pudra baneocin,insa la cateva zile dupa ce am ajuns acasa,frumoasa mea fetitza s-a umplut de niste basicutze cu apa pe toata fatza,in capsor,pe gat si pe spate.Doctoritza ei de familie mi-a recomandat baneocin pudra si a doua zi bebelusa mea nu mai avea nici o basicutza............si de atunci nu ne lipseste din casa.Mai tarziu am folosit-o pentru spate ca ii apareau mai mereu basicutze de la caldura(asta se intampla prin iulie-august).De atunci o folosim dupa baitza,ne dam pe spate, pe sub pliurile de la gat ,si ne face forte bine.Bineintzeles ca am fost instruite si in privinta modului de a o folosi explicandu-ne ca trebuie sa ii protejam nasucul,sa nu inhaleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilie1976 spune:

Noua in spital nu ne-au cerut decat scutece, iar servetele umede ne-au dat ei chiar; nimic altceva (la Elias). Baneocin folosim din a treia zi de viata si a fost ffff bun: pentru buric, pentru diferite bubite si pentru iritatie de scutec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Si eu tot la Giulesti am nascut si doctorita neonatolog de acolo, super dragutza si faina meseriasa, ne-a recomandat baneocin pudra, cu indicatia sa-l pudram cu atentie si nu din copac, ca sa nu inhaleze copilul. Asa ca l-am folosit cu multa incredere atat pentru buricel cat si la fundulet si pliurile de la picioruse pana pe la 5-6 luni (in primele luni il foloseam aproape la fiecare schimbare de scutec). Si mai ales cand bebe e mic si e complicat de schimbat cand umple scutecul, pentru ca tocmai a mancat si poate voma totul intr-o secunda ... baneocinul impreuna cu crema cu oxid de zinc salveaza funduletul de la eritem fesier.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ce stiu eu despre baneocin:
in primul rand contine antibiotic.
stiu ca se foloseste la buricutz, in cazul in care se infecteaza vreun pic, sau curge sange etc...
stiu ca se fol cu prudenta, si in cantitati f mici, pe suprafata mica.
mi se pare un pic ciudat sa-i dai lui bb cu antibiotic pe fundic la fiecare schimbat de scutec! chiar mi se pare exagerat! fara suparare. nu judec pe nimeni. pediatrul a zis ca-i ok folosirea asta asa de deasa a baneocinului?
noi n-am folosit deloc, si a fost f bine. desi buricul a cazut mai greu pediatrul nu ne-a recomandat in niciun caz baneocin. numai alcool alb.

faceti cum credeti. f rau nu cred sa faca, dar de ce sa-i dai copilului, un medicament,pana la urma, daca nu ai cu adevarat nevoie de el...?

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu am nascut la Giulesti in sept 2006. Si eu am dus Baneocin si l-am folosit la ambii copii la buricutz. Doar la buricutz.

Mergi la inceput