PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
mamidestefan spune:
bulinuta27 Ne bucuram tare mult ca sunteti mai bine ...
"Cineva acolo sus va iubeste".
multi si sanatate lui bulinel.
Si pentru tot 
ca sa va mai inseninati ziua va invit sa cititi si voi
o poveste rupta din realitate aici
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Consi spune:
Bulinuta ne bucuram ca Raresel-Bulinel e mai bine si va dorim o recuperare completa cat mai grabnica!
Alina ce ochi frumosi are Iana...
Adelapop, Dariana nu mai fiti suparate! E prima cazatura, dar probabil nu ultima
. Nu ma certati, dar asta-i realitatea. Oricat de mult incercam sa-i supraveghem tot vor exista si cazaturi. Noi cred ca suntem "campioni la cazaturi" in randul piersicutzelor. La fel cum au zis si fetele si dr. trebuie urmariti in perioada urmatoare (sa nu vomite, sa nu fie somnolenti). Si daca nu si-au pierdut cunostinta in urma "impactului" totul va fi ok.
Sabana eu nu ma pot pronunta la destinatie pentru ca chiar ca sunt "indecisa". Adica eu sunt decisa, sotul meu nu prea e.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
bulinuta27 Ne bucuram tare mult ca sunteti mai bine ...
"Cineva acolo sus va iubeste".multi si sanatate lui bulinel.
Si pentru tot
ca sa va mai inseninati ziua va invit sa cititi si voi
o poveste rupta din realitate aici
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Ii stiu din vedere. Sunt din TM! Si cred ca stam in aceeasi zona. I-am vazut o data pe strada. I-am si trimis mesaj mamicii.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
misimica spune:
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI DE AZI:

RARES IOAN

DAVID

LUCA

MARIUS

ROBERT

POZE NOI CU MISSY
katik spune:
am citit si eu povestea tripletilor! foarte frumos! chiar am scris si eu mamicii pe "Timisoara impreuna". acolo mai scrie ea.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Babee spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
am si o veste nasoala...avea aproape 8.5 kg iar acum nu mai are nici 8la 7 luni asa ca cred ca o sa intram pe lista siluetilor
Bulinuta fruntea sus!Anul trecut Phillip a avut un rotavirus, a slabit 4 kg in 2 zile si eram la fel de disperata.Dar pentru ca ei stiu a lupta cu boala si-a revenit foarte repede si a recuperat kilogramele in scurt timp.Asa va fi si la voi, fii pozitiva!

-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
emiliapop spune:
LA MULTI ANI PENTRU:
Rares Ioan baietelul lui Bulinuta27
David baietelul lui ildiko75 

Luca baietelul lui Consi
Marius baietelul lui poliana 

[

blue]Robert [/blue]baietelul lui katik
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna 6+
SARILLA spune:
LA MULTI ANI! piersicutelor sarbatorite!!! Sa creasca mari si sa fie sanatoase!
Buli ma bucur mult pentru Rares...in privinta greutatii...la varsta asta ei isi revin f repede...si Razvan slabise cand a fost bolnavior,dar acum e bine iar...
Sabana mie mi-e indiferent unde mergem,atata vreme cat sunt niste conditii decente si preturi nu foarte mari...chiar,de preturi poti sa ne zici ceva?
In privinta hotararii,eu sunt foarte hotarata,doar ca nu am cu ce veni,asta e tot...voi veniti singure cu masina?Sau cum faceti?Poate imi dati si mie vreo idee,penrtru ca pe mine sotul nu ma poate aduce atunci,caci este plecat din tara,si chiar nu stiu cum sa fac sa vin...si imi doresc muuultt...deci,daca aveti sugestii....
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by maryion
Sarila parca tu vorbeai de sfecla rosie. I-ai mai facut bebeului tau?
Cum ai pregatit-o?
Eu i-am facut ciorba si i-am pus acolo, dar as face si altfel, dar nu stiu cum.
Are cineva vreo reteta?
VARSTA DARIUS-THEODORPOZE
Maryde
Darius-Theodor (14.07.2006)[/font=Century Gothic]
Nu,nu eram eu cu sfecla rosie..eu eram cu pastele si cu mamaliga...
POZE
Sabana spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
LA MULTI ANI! piersicutelor sarbatorite!!! Sa creasca mari si sa fie sanatoase!
Buli ma bucur mult pentru Rares...in privinta greutatii...la varsta asta ei isi revin f repede...si Razvan slabise cand a fost bolnavior,dar acum e bine iar...
Sabana mie mi-e indiferent unde mergem,atata vreme cat sunt niste conditii decente si preturi nu foarte mari...chiar,de preturi poti sa ne zici ceva?
In privinta hotararii,eu sunt foarte hotarata,doar ca nu am cu ce veni,asta e tot...voi veniti singure cu masina?Sau cum faceti?Poate imi dati si mie vreo idee,penrtru ca pe mine sotul nu ma poate aduce atunci,caci este plecat din tara,si chiar nu stiu cum sa fac sa vin...si imi doresc muuultt...deci,daca aveti sugestii....
POZE
eu vin cu silviu cu masina. nu am carnet. noi suntem ca margelele pe ata vesnic nedespartiti.
intra si tu pe www.e-vacanta.com si uita-te la predeal. vila select e mai ieftina cam 63 ron/persoana/noapte.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com

la 7 luni asa ca cred ca o sa intram pe lista siluetilor
POZE
de