picioare reci

picioare reci | Autor: didadi

Link direct la acest mesaj

Am picioarele reci tot timpul,stie cineva ceva sa ma mai incalzesc si eu putin ca tare rau e si-mi da o senztie tare nasoala

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Asta se intampla din cauza proastei circulatii sanguine periferice. Si eu am asa ceva. De obicei stau cu picioarele in apa calda, cand sant acasa, imi fac frectii sau mi le pun intr-o perna electrica. Sau poti sa faci o plimbarica ca sa pui sangele in miscare.
Ai putea totusi sa mergi la un medic , poate primesti niste pastilute. Eu n-am facut-o inca.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu am mereu picioarele reci si la caldura ma furnica....iau mereu Ginkoprim....si m-am simtit mai bine cind am facut tratament homeopat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Ai facut ceva analize,sau ai luat tu asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

si eu am aceeasi problema - dar la mine cred ca este din cauza lipsei de activitate fizica (sportul bata-l vina!!). Cred ca daca as face si eu ceva sport s-ar mar regla din problema.. La tine nu-i la fel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Pai nici eu nu prea fac sport,dar si cand faceam,tot reci erau.Cred ca e de la cirulatie.Dar va rog sa ma credeti ca nu mai pot de reci ce sunt si-mi da o stare de nervi, de nu mai pot.Ce sa facem???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Sa stii ca eu cind ma duc la ski de exemplu nu mai am aceea senzatie de mincarimi si usturimi si culmea nici nu imi ingheata picioarele ,sunt convinsa ca sportul si miscare imi fac bine dar sunt atit de lenesa si comoda....eu iarna intru parca intr-o "hibernare".

Mergi la inceput