Nu reusesc sa creez un cont de utilizator

Nu reusesc sa creez un cont de utilizator | Autor: livia_sampetru

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata tuturor..
Sunt relativ... noua pe aici... scriu putzinel... dar va citesc zilnic....si am o prietena care m-a rugat sa ii creez un cont si ei...am incercat in fel si chip.. insa nu reusesc...totul merge bine.. pana cand mi se spune ca va fi trimis un mail de validare la adresa de email... si nimic... astept de vreo 2 saptamani.. am incercat de 2 ori...si nu reusesc...ce pot face??
Va multumesc de sfaturi...si o zi buna tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Buna. Trimite-mi te rog pe PM detaliile prietenei tale:adresa ei de mail si nick-ul userului prietenei.multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dim spune:

Si eu patesc la fel. Am asteptat sa primesc e-mail si nu l-am primit din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

o persoana nu se poate inregistra decat cu un nick.in cazul in care e vorba de un/o prieten(a),trimiteti pe PM datele celui/celei care nu reuseste sa creeze contul(nick-ul si adresa de mail).pana acum n-am primit PM de la livia_sampetru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

aceasi problema o are si sotul meu

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput